Je to smrad,ale to čo mňa trápi je fakt,že Laporta čaká s tým oficiálnym vyhlásením strašne dlho....tomu fakt nerozumiem a vrhá to ešte väčší tieň podozrenia. Keď niekto obviní môj klub tak to zarazím hneď na úvod a nie, nechám to rozhorieť do týchto rozmerov. Samozrejme len v prípade, že to mám čím obhájiť.
Podľa mňa čakali najskôr, čo všetko sa vlastne vyplaví a podľa toho si pripravia aj vyjadrenie, ani neboli za blbcov a jeden deň nehovorili tak a druhý inak, ako to robí Tebas. Myslím, že ani Laporta nevedel, čo všetko môže ešte čakať a čo sa skutočne udialo, keďže za Barta sa veľa veci skartovalo a jeho hospodárenie bolo veľmi neprehľadné. Faktom ostáva, že ak niekdo poškodzuje dobré meno či už Barci, alebo LaLigy, je to v prvom rade Tebas, ktorý namiesto toho, aby sa snažil kauzu mierniť a neškodiť zbytočne všetkým, tak je strojslcom najväčších konfliktov.
Ano, xdiko po zadefinoval presne. čaká sa, čo všetko vypláva na povrch a podľa toho nachystajú vyjadrenie. Ak by totiž povedali niečo, čo sa dodatočne ukáže inak, už to vyhlásenie označia za klamstvo a to je horšie, ako sa nevyjadriť vôbec. Zatiaľ nič nemajú !!!
Ale všímate si vyjadrenia všetkých, ktorí poľujú na Barcu?
Stále častejšie sa objavuje slovné spojenie "vylúčenie Barci" z európskych pohárov. Normálne organizovane vyvíjajú tlak na to, aby Barcu vylúčili!!!
Stále častejšie sa objavuje slovné spojenie "vylúčenie Barci" z európskych pohárov. Normálne organizovane vyvíjajú tlak na to, aby Barcu vylúčili!!!