Už nech ho predajú, nemá na top úroveň, čo je tiež v poriadku. Treba si to priznať. Raphinha hráva teraz v základe preto, lebo ho chcú v lete predať.... Chelsea by sa mohla chytiť :-)))
tiez si myslim ze raphina v kazdom zapase odovzda 110% nie len dopredu ale aj dozadu a to ze nedava goly asi nebude len jeho chyba kedze aj taka superhviezda ak Lewa tiez nic nedava, pozrel by som sa niekde do zaloznej rady ze preco je utok taky impotentny, ked to tak sledujem prihravku do behu ale ze fakt pred seba rozbehnuteho som od zalohy nevidel uz niekolko zapasov a co ma robit raphina ked stale dostava prihravky na apty a musi sa s loptou vracat alebo rozbiehat a uz v zaciatku je v nevyhode oproti obrancovi
Faktom je, že v zálohe nám chýba kreativita, keď tam nie je Pedri. A Raphina síce nedáva veľa gólov, ale stále mi príde, že dopredu je nebezpečnejší, ako Dembo. Keby Lewa nebol taký mantinel, ktorý bude radšej rozhadzovať rukami a váľať sa po zemi pri každom dotyku, tak by mal Raphina aspoň viac asistencií.
Raphinha nie je Nor, ale Brazilcan. K tomu patri urcity temperament, ktory nema daleko k spanielskemu. Podla mna to ostatnym vadi rovnako ako Gaviho spravanie. Cize asi vobec. 😉
Niektorí sú tak zapálení do hry, že sa snažia, chcú hrať a proste neradi striedajú... Tak proste sú frustrovaní. Čo je na tom.
Ale Raphinha skús zmeniť prístup a uč sa od toho "najskúsenejšieho" v tejto oblasti. "Niekto" tu už je (ani nevie ako) 6 rokov, každú sezónu zopár mesiacov na marodke a nakoniec patrí medzi nedotknuteľných 😄😄😄
človek môže byť frustrovaný, ale to neznamená, že musí hneď manželke streliť zaucho -- kultúrni ľudia sa vedia ovládať -- ak ho striedajú osem minút pred koncom, nie je to nijaká tragédia -- mňa hnevá len to, že lewa hrá oveľa horšie, ale toho z ihriska xavi nepošle, no čo, láska je láska
Satna toho uz ma tak dost ze xavi musel povedat aby boli nastvany na seba aj na trenera a raphina bol nasraty na trenera takze splnil pokyny do bodky :D.... sak ten clanok popiera sam seba :D
Ale Raphinha skús zmeniť prístup a uč sa od toho "najskúsenejšieho" v tejto oblasti. "Niekto" tu už je (ani nevie ako) 6 rokov, každú sezónu zopár mesiacov na marodke a nakoniec patrí medzi nedotknuteľných 😄😄😄