Je to odchovanec, v rámci finančnej fair play, za čo sa predá je zisk. Sú tam zranenia časté, Chelsea bude musieť zoštíhliť zostavu, budúcu sezónu nebudú hrať v Lige Majstrov, 7 kôl pred koncom strácajú na 4. miesto 17 bodov a to má Newcastle o zápas menej. To tiež môže zraziť cenu hráča dole.
Ak by bol vážne za 50 mega tak Barcelona musí urobiť všetko aby ho získala ten hráč je triedu lepší ako všetci ostatný hráči Chelsea a okolo hráčov realu prechádzal ako cez kuzelky a vyriešilo by to dlhoročný problém s pravou obranou kde by bol konečne moderný pravý obranca ktorý vie ak brániť aj útočiť a má aj skvelu fyzicku
Paríž na predaji Messiho dresov zarobil 74 mega za prvý týždeň a bolo by to viac ale došli im dresy takže ak by Barcelona získala Messiho a zbavila sa pár kotiev v tyme 50 mega by sa našlo navyše Barcelona vždy hrala najlepší fotbal keď mala dobrého pravého obrancu ako napr Alves zambrota zvyšok pravých obrancov čo tu boli boli trápny jednodimenzionalny fotbalista ktorý boli buď dobrý dozadu alebo dopredu alebo nemali rýchlosť a kvalitu
PSG toľko z tých dresov určite nezarobilo. Kluby majú zvyčajne len 5-10% z ceny dresu. Ja som našiel, že sa predalo za ten týždeň 830 000 kusov dresov a odhad bolo okolo 100 miliónov €, že by sa na tom zarobilo. Bol to prekvapivý prestup, ľudia chceli dres, lebo v PSG ešte nehral. Ale za celú sezónu sa predalo 1 milión dresov s Messim. Po počiatočnom boome si ho kúpilo len 170 000 ľudí. Koľko ľudí si kúpi Messiho barcelonský dres, keď sa vráti? Veľa ľudí už jeho barcelonský dress má a nie každý bude chcieť minút 100-200€ za dres. V časoch najväčšej slávy sa predávali cca 2 milióny jeho dresov ročne. Ešte to treba zdaniť atď... Klub z toho mal príjem okolo 10-12 miliónov ročne. Je to fajn, ale je to stále len 10-12 miliónov "len".
James je kvalitatívne výborný hráč, no vzhľadom na cenu a jeho časté zdravotné problémy by som o jeho príchode k nám ani neuvažoval.
Na trhu je viacero možností, no momentálne je asi najzaujímavejšou Ridle Baku z Wolfsburgu. Má zmluvu do roku 2025, 25 rokov, cena na transfermarkte 13 mil. a už viacero sezón za sebou má dobré čísla.
Na trhu je viacero možností, no momentálne je asi najzaujímavejšou Ridle Baku z Wolfsburgu. Má zmluvu do roku 2025, 25 rokov, cena na transfermarkte 13 mil. a už viacero sezón za sebou má dobré čísla.