Prečo Kessie ??? On si svoje uhrá.Radšej Fati a aj keď hrá tak nehrá len sa trošku prebehne a dosť . Príležitostí mal kopu dať si to v hlave do poriadku .
Záložník musí spíš přijít než odejít. Zranění jsou FDJ a Pedri a naše hra je na nule.
Tady to vypadá, že se budeme zase snažit ještě víc zeštíhlit kádr, aby přišel Messi v 36 letech-geniální
Bez Kessieho se Barca obejde, nenahraditelný není. I když by to byla škoda. Ale je to v podstatě čistý zisk, protože přišel zadarmo. Jeho odchod je docela pravděpodobný...
Cachino -> máme po keket hráčov na hosťovaniach v iných mančaftoch , tých treba zriediť plus Busi a Niekto z krídeľníkov ( napr. Fati). Hneď by bolo finančne na Lea aj Gunda . Kessie mi pripomíma Yayu Tourého , nieje to strelec ale svoje si vždy odohrá a je silový hráč .Ťažko sa bráni plus má riadnu kondičku, jediné čo ho teraz brzdí je ramadán (energia). Inak takého hráča nemáme
Ale chápem že ide o zisk no . Treba doniesť hráčov na 2 sezóny a potom znova 2 roky hľadať náhradu a to nehovorím koľko krát zakopneme pri prestupoch a prašule sa znova odkotúľajú bohvie kam . Nič v zlom len môj názor
No ono to dava logiku aj ked teamu by to uskodilo. Ale ManU je schopne za neho polozit 100 milionov a zoberme si jeho plat 38milionov... To znamena ako keby prijem 140 milionov plus predas Toress Lenglet Dest Umtiti Abde, Znizis plat Busiho o 21 milionov a este keby vystbes Albu mas dalsich 36 milionov... Pri tom vsetkom by netrebalo predat ani Barca Studio mozno tych 24%
United majú momentálne väčší problém na stopéroch. Vypadne Varane a Martinez a hrá Maguire že to proste nechceš. Navyše potrebujú aj útočníka. Záloha je pomerne solídna a až tak nehorí. Ani oni zrovna netlačia peniaze a existuje finančná fair play aj pre nich.
Nepríde mi logické predať 2 “dôležitých” hráčov len preto aby prišiel Messi možno na jednu sezónu teda pokiaľ by nešlo o niekoho zo starej gardy ako Busquets, Alba či Roberto
Je mi smutno z niektorych ludi, co tu pisu, ze kde by bola Barcelona bez Messiho. Skor sa treba pytat, kde by bol Messi bez Barcelony, my sme ho vychovali, zaplatili mu liecbu atd.
Messi je minulost, len pripominam, ze rok predtym, nez bol nuteny odist, CHCEL ODIST SAM a podal oficialne ziadost o odchod aj ked to podla zmluvy nebolo mozne, a poslal na nas pravnikov a chcel to hnat az pred sud.
Mohol predlzit, kedy chcel a mohol tu zostat a nie cakat do poslednej chvile, nez zarobi este viac.
Viac ako klub. Messi je krok spat. Majme svoju hrdost.
Ten Messiho odchod beru osobně spíš jako prohru pro všechny strany. Ligu, Barcu, naše vedení, vedení ligy, pro Messiho aj konec konců ze sportovního pohledu aj pro PSG, protože jim šlo o okamžité atakovani LM a tam selhali. Snad se z toho všichni až na PSG do budoucna poučili..
Mám pocit že odíde de Jong .. len preto aby prišiel Leo .. ale predať jedného z nalepších záložníkov sveta len pre Messiho ktorí príde na 2 roky 😅 bez de Jonga sme v strede stratený .. dať taký talent za Lea .. čo ukončí karieru o 2-3 roky
Hanba a lebo má prísť Gundogan ... zato si myslím že Frenkie bude obeť za Lea .. lebk má prísť Gundogan zadarmo .. je tam pretlak v zálohe a má prísť Gundogan zadarmo ..
Tady to vypadá, že se budeme zase snažit ještě víc zeštíhlit kádr, aby přišel Messi v 36 letech-geniální
Messi je minulost, len pripominam, ze rok predtym, nez bol nuteny odist, CHCEL ODIST SAM a podal oficialne ziadost o odchod aj ked to podla zmluvy nebolo mozne, a poslal na nas pravnikov a chcel to hnat az pred sud.
Mohol predlzit, kedy chcel a mohol tu zostat a nie cakat do poslednej chvile, nez zarobi este viac.
Viac ako klub. Messi je krok spat. Majme svoju hrdost.