Za mňa, odchod Búši a miesto neho alternovane Garcia/Nico, resp. Frenkie. Pravé krídlo je otázka. No za mňa Dembo predaj. Radšej tam vidím bojovného Raphina. Ansu je zrelý na hosťovanie, tým pádom môže ostať Ferran. Alebo naopak. Ale kebyže odišli aj Jordi i Busi, ták útok vidím, Lewy, Ansu, Dembo/Ferran, Auba, Raphina, Leo. Záloha, Pedri, Gavi, Gundo, Kessie, Roberto, Frenkie, Torre a obrana, Balde, Jordi, Garcia, Christen, Araujo, Kounde, Alonso, Iňigo a brankári Marc a uvidí sa ako sa naša 2 rozhodne. Otázka je Roque a Julian Araujo. Asi som na niekoho zabudol. A áno, Alonso.
Hlavně ať zůstane Frankie....jeho odchod by byla neskutečná chyba. Ten tým si dokážu představit bez ..... Fati, Ferran, Raphina, Busi, Alba, Kounde,i Eric, pokud by nehrál jako DM. Samozřejmě za útočníky bymse museli mít náhradu.
akú orientačnú hodnotu majú hráči, ktorých sa chce Barcelona zbaviť/mohla by sa zbaviť?
1) Garcia 10-15 miliónov
2) Christensen 30 miliónov
3) Kessie 25-30 miliónov, ak by šiel to Talianska, skôr 25 ako 30
4) Fati 30 miliónov bude úspech s tými jeho zraneniami, s tým ako sa prezentuje na ihrisku + s jeho platom
5) Torres 30 miliónov (klub na ňom nezarobí, potrebuje dostať aspoň 40 miliónov)
6) Raphina 50-60 (aby sa dostalo na 0m treba predať aspoň za 40 miliónov)
7) Nico 10-15 miliónov
8) Dest 10 miliónov
9) Lenglet 10-15 miliónov
10) Umtiti úspech bude ak odíde zadarmo a nebude chcieť od klubu žiadne peniaze, po tých zraneniach, rokoch, čo nehral...
Ak chcú teda zarobiť 100 miliónov, bude to komplikované, nie každý hráč bude chcieť odísť a je veľa tých 10-15 miliónových hráčov. Záujem bude o Kessieho a Christensena, to by mohlo byť nejak 50-60 milónov a treba ešte zohnať 40-50 miliónov.
Ten má výkupku za 50 miliónov. A zmluvu do konca ďalšej sezóny... Torres je zdraví, maká, má snahu, on by za tých 30 miliónov mohol ísť. Do Fatiho by som osobne nešiel. A ak áno, tak 5-10 miliónov a 7 miliónový fixný plat v čistom môže zabudnúť. Cez rôzne bonusy za odohrané minúty, góly a podobne by som bol ochotný mu to vyskladať 3 milióny v čistom, ale základný plat určite nie viac ako 500 000€ v čistom.
Nech sa na to pozriem akokoľvek, zrejme sa znova bude tlačiť na FDJ, nech sa vzdá aspoň 50% svojho platu (čo na tom, že sú to peniaze, čo mu klub dlhuje, ľudia vidia len 37 miliónov, nie pôvodných 14 miliónov, čo mal mať) alebo budú tlačiť na jeho odchod. Takých 50-60 miliónov by mohlo byť reálnych. Zmluvu má už len na 2 sezóny. Z klubov, čo si to môžu dovoliť, tak City má plno, ak ostane Gundo, United potrebujú viac stopérov a útočníka a pravé krídlo, ostáva Liverpoole. Chelsea asi kvôli FFP si ho dovoliť nebude môcť. Posledný dvaja nebudú ani hrať v LM. Potom už iba PSG, v Bayerne majú plno a budú skôr útočníka hľadať. FDJ by už mal byť amortizovaný po sezóne. Tam sa zbavia jeho platu a čistý zisk tých 50-60 miliónov za neho. Samozrejme, netreba zabúdať, že všetci vedia, že Barcelona musí predávať. FDJ, Kessie a Christensen sa podľa mňa predajú, o všetkých 3 bude záujem, pri mou spomínaných cenách. Zvyšok bude záležať od ceny a tá sa bude zaokrúhlovať skôr dole ako hore. Netreba zabúdať, že hráči nemusia byť ochotný odísť. Chelsea bude tiež robiť výpredaj, má tam tiež zaujímavých hráčov a možno väčšinu z nich aj kvalitnejších ako Lenglet a podobný.
To radsej Ansu,Ferran,Dembo,Kessie
1) Garcia 10-15 miliónov
2) Christensen 30 miliónov
3) Kessie 25-30 miliónov, ak by šiel to Talianska, skôr 25 ako 30
4) Fati 30 miliónov bude úspech s tými jeho zraneniami, s tým ako sa prezentuje na ihrisku + s jeho platom
5) Torres 30 miliónov (klub na ňom nezarobí, potrebuje dostať aspoň 40 miliónov)
6) Raphina 50-60 (aby sa dostalo na 0m treba predať aspoň za 40 miliónov)
7) Nico 10-15 miliónov
8) Dest 10 miliónov
9) Lenglet 10-15 miliónov
10) Umtiti úspech bude ak odíde zadarmo a nebude chcieť od klubu žiadne peniaze, po tých zraneniach, rokoch, čo nehral...
Ak chcú teda zarobiť 100 miliónov, bude to komplikované, nie každý hráč bude chcieť odísť a je veľa tých 10-15 miliónových hráčov. Záujem bude o Kessieho a Christensena, to by mohlo byť nejak 50-60 milónov a treba ešte zohnať 40-50 miliónov.
Nech sa na to pozriem akokoľvek, zrejme sa znova bude tlačiť na FDJ, nech sa vzdá aspoň 50% svojho platu (čo na tom, že sú to peniaze, čo mu klub dlhuje, ľudia vidia len 37 miliónov, nie pôvodných 14 miliónov, čo mal mať) alebo budú tlačiť na jeho odchod. Takých 50-60 miliónov by mohlo byť reálnych. Zmluvu má už len na 2 sezóny. Z klubov, čo si to môžu dovoliť, tak City má plno, ak ostane Gundo, United potrebujú viac stopérov a útočníka a pravé krídlo, ostáva Liverpoole. Chelsea asi kvôli FFP si ho dovoliť nebude môcť. Posledný dvaja nebudú ani hrať v LM. Potom už iba PSG, v Bayerne majú plno a budú skôr útočníka hľadať. FDJ by už mal byť amortizovaný po sezóne. Tam sa zbavia jeho platu a čistý zisk tých 50-60 miliónov za neho. Samozrejme, netreba zabúdať, že všetci vedia, že Barcelona musí predávať. FDJ, Kessie a Christensen sa podľa mňa predajú, o všetkých 3 bude záujem, pri mou spomínaných cenách. Zvyšok bude záležať od ceny a tá sa bude zaokrúhlovať skôr dole ako hore. Netreba zabúdať, že hráči nemusia byť ochotný odísť. Chelsea bude tiež robiť výpredaj, má tam tiež zaujímavých hráčov a možno väčšinu z nich aj kvalitnejších ako Lenglet a podobný.