Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Rasto Premium
2023-04-24 19:29:05
Xavi sa sťažoval po remíze, nie prehre!
2023-04-24 19:40:56
Fakt se bojím, že nás ještě nějakým zázrakem doženou. Z Lewy už pár zápasu vůbec nemám pocit, že by měl dát gol nebo rozhodnout zapas. A real da hrozne často gól uplne z niceho, což mi u Barcy dost chybi. My potřebujeme kazdej útok založit 20 kratkyma prihravkama od stoperu a u nich Vini nebo Benzema daji gol i z minimalni šance.
paprik Premium
2023-04-24 21:06:15
V niecom pravdu mas,ale to ze da Real goly z nicoho by som netvrdil.Len si pozri kolko sanci pozahadzovali Vini a Karim v tych zapasoch ,kde stratili body....bolo ich fakt vela. U nas bol v poslednych dvoch zapasoch( neratam Atletico) problem si tu sancu vytvorit.Myslim si ,ze niekedy sme az moc prisny na nasich. Co sa tyka Lewu,tak uplne suhlasim ,ze sa vytratil,ale vcera sa trosku prebral a par krat sa tam pekne uvolnil...zial zaklincoval to tym sebcenim....aj ked tomu nerozumiem,pretoze taka asistencie pred prazdnu branu by bola ocenena ako gol...a este by to zlepsilo atmosfrtu v satni,skoda
2023-04-24 21:34:26
Myslim, ze ma pravdu, dokonca si myslim a nerad to tvrdim, ze barca nema medzi najlepsimi v lige majstrov co hladat - momentalne. Boli k nam tento rok stastne naklonene hviezdy v lige a treba si to vazit a ist stastiu oproti aj nadalej
2023-04-24 21:43:21
Áno, je to väčší rozdiel
Radovan Premium
2023-04-25 08:28:30
suhlasim s nim, kvalita je vcelku porovnatelna..my ideme viacmenej suverenne vyhrat laligu, za to sme vsak vypadli v europe celkom skoro a real je v semifinale LM (ale velmi dufam ze ich city vyprevadi :D)..my sme ich porazili v superpohari, oni nas vyradili v pohari...na konci sezony snad na tom z hladiska titulov budeme lepsie, ale vsetci vieme jak vie real tu LM, cize...
2023-04-25 12:55:35
SRAT NA REAL