Tiez som nebol nadseny z busqetsa na zaciatku sezony ale cisla ma vyborne a mame najlepsiu sezonu co sa tyka inkasovanych golov co pamatam takze to s ni asi nebude az take zle
Či sa to niekomu páči, alebo nie, bez Busiho nám jednoducho záloha nefunguje. FDJ odmieta prevziať väčšiu zodpovednosť a popravde dosť horí, keď to stojí na ňom, Pedri sa lepšie cíti v útoku, ako vzadu stiahnutý a Gavi ten je veľmi ofenzívne ladený. Kessie tiež veľa vody nenamúti. Busy túto sezónu svoju pomalosť veľmi dobre vyvažuje a ako skúsený mazák využíva naplno svoje prednosti. Ostáva dúfať, že mu forma vydrží, kým nájdeme vhodnú alternatívu.
FDJ nie je Busquets, teda nemôže hrať rovnako ako on. Za mňa 4-2-3-1, hráči na to sú,
Balde - Christensen - Araujo - Kounde (aj keď ho tam nerád vidím a treba RB)
FDJ - Kessie (ako alternatíva aj ten Garcia by mohol byť riešenie, či Roberto v najhoršom)
LW (dal by som tam Albu, skúšal Alarcona) - Pedri/Gavi/Torre - Raphina/Torres (Dembélé by som sa zbavil, Torresovi to na pravo ide lepšie)
Lewa (treba ešte útočníka ako 2 zohnať, niekto na štýl Luuka de Jonga)
Určite je nutnosť LW, prípadne ľavý záložník schopný hrať z krídla, či wing back. Nepopulárne rozhodnutie, ale pokiaľ Pedri aj v ďalšej sezóne bude polovicu času mimo kvôli zraneniam tak by som predal Pedriho. Chápem miláčik, ale ak má byť pol sezóny out, žiaľ treba to riešiť. Ak sa chytí Torre, nechať si ho, zohnať hráča typu Muller, Griezman, Bruno Fernandez na ten podhrot/AM, kľudne aj niekto 30+ na 2-3 sezóny. Ešte nepopulárnejšie, nebránil by som sa ani predaju Gaviho, v tomto systéme veľmi miesto nemá, ako LW to nezahrá tak dobre, ako ten podhrot/AM nemá na Pedriho. V tomto systéme, si viem predstaviť, že by došiel Messi a robil ten podhrot. Ak by došiel, Gavi by som ho rovno predal, LW by robili Alba/Alarcon/Pedri, s tým že hlavne by tam hrali Alarcon a Pedri, Alba po sezóne končí. Torre hosťovanie.
To je logika:)))vsetko nadejne, nahlepsie co mame...mlade rozpredat...ved to len tak bez dovodu po nich slintá celá Európa...len hlavny ciel splnit, aby sa ten starec Messi vratil, vzdat mu hold, ppoprípade pobozkať, vylízať jeho pleseň medzi prstami na nohách v jeho zaparenych zlatych kopackach s diamantovym napisom od katarskych šejkov na nich "Majster sveta Argentína".....rozdrbať cele muzstvo, cele roky vystavby a skladanie muzstva, celu prácu zahodit do koša...
Busquetsov čas sa už minul. Čím skôr bude hrať miesto neho iný hráč, môže byť i z prestupu, tým skôr sa hra zastabilizuje a do budúcna vylepší........s Busim to bude stále to isté, pomalosť hry, žiadne zrýchlenie hry.........
Vedel som ze ostane , kam by len siel, buducu sezonu nasa hra bude vyzerat rovnako ako teraz. Zasekavacky a naistotu dozadu. Bez dynamiky. Cim skor odide pre nas tym lepsie, o to skor ho vieme nahradit.
Našťastie včerajší zápas ukázal že bez busiho je hneď hra rýchla ...1 útok za 2 a tých gólov čo padlo veď už po polčase to bolo 5:0 pre Barcu....alebo možno to bolo inak
Ak nebude mat vysoky plat a FDJ sa pri nom zlepsi na DM + ked bude hrat, tak nebude spomalovat hru tak ja nevidim problem aby sme mu dali este 1 rok sancu. Mozno ale chcem od neho vela a bude to skok dozadu.
Dopadneme to tak, že pokiaľ nebude Busquets vykartovaný, bude v základe. Otázkou ostáva, že aký je plán, ak príde Messi, či bude hrať RW, alebo pravého záložníka. Buď bude musieť odísť Raphina alebo FDJ.
basten, presne si to napisal v zavere prispevku. krok dozadu s kazdym hracom, co si pamäta zlatu eru. stacilo uz preboha, dokedy sa tu budeme motat s bussym, albom, robertom? este aj leo to sem pride uplne zarazit, sorry
Bude si treba otvoriť oči aj pri pohľade na Xaviho. Dostal už dosť nových hráčov oproti Koemanovi, ale zle sa na výkony pozerá. Asi už horko ťažko sa doplazíme k titulu, budeme majstri aj v umení dať na zápas vždy len 1 gól. Ak by tu bol Koeman, tak po vypadnutí z LM, EL a CdR by sa na neho pľuvalo, Xavi sa ešte stále mnohým javí ako spasiteľ. Mne už nie.
Ty vole to ne, ten už tady tak 1-2 roky neměl vůbec být a ne že ještě bude prodlužovat smlouvu. Kdyby to byl náhradník a hrál v základu v lize a v poháru proti slabším soupeřům a rapidně by si snížil plat, tak Ok, ale tady je naprosto jasné, že pod Xavim bude pořád v základu. Takže se budeme dívat na jeho zpomalování hry, přihrávky dozadu a do stran a to jeho nabádání ostatních kdy vždycky zvedne ruku a ukazuje tomu co má míč ať dá dozadu (na to jsem úplně alergický). V zápasech s týmem s větším napadáním a rychlostí bude mít zase neskutečně problémů a co teprve v Lize mistrů, tam bude hořet jako papír. Nejlépe, aby v Lize mistrů hrál v základu každý zápas zase Alonso a Kounde hrál pořád jen na pravém obránci a jdeme na to, vypadneme zase ve skupině.
Balde - Christensen - Araujo - Kounde (aj keď ho tam nerád vidím a treba RB)
FDJ - Kessie (ako alternatíva aj ten Garcia by mohol byť riešenie, či Roberto v najhoršom)
LW (dal by som tam Albu, skúšal Alarcona) - Pedri/Gavi/Torre - Raphina/Torres (Dembélé by som sa zbavil, Torresovi to na pravo ide lepšie)
Lewa (treba ešte útočníka ako 2 zohnať, niekto na štýl Luuka de Jonga)
Určite je nutnosť LW, prípadne ľavý záložník schopný hrať z krídla, či wing back. Nepopulárne rozhodnutie, ale pokiaľ Pedri aj v ďalšej sezóne bude polovicu času mimo kvôli zraneniam tak by som predal Pedriho. Chápem miláčik, ale ak má byť pol sezóny out, žiaľ treba to riešiť. Ak sa chytí Torre, nechať si ho, zohnať hráča typu Muller, Griezman, Bruno Fernandez na ten podhrot/AM, kľudne aj niekto 30+ na 2-3 sezóny. Ešte nepopulárnejšie, nebránil by som sa ani predaju Gaviho, v tomto systéme veľmi miesto nemá, ako LW to nezahrá tak dobre, ako ten podhrot/AM nemá na Pedriho. V tomto systéme, si viem predstaviť, že by došiel Messi a robil ten podhrot. Ak by došiel, Gavi by som ho rovno predal, LW by robili Alba/Alarcon/Pedri, s tým že hlavne by tam hrali Alarcon a Pedri, Alba po sezóne končí. Torre hosťovanie.