Aha. Takze domov je miesto, z ktoreho ta vyhodia, kde ta ponizia a z ktoreho odides s placom? Mozno to v PSG nie je idealne, ale o "navrate DOMOV" by asi len tazko mohla byt rec...
Tak kdyby zájem neměl, tak by mnohé už dávno dementoval. Nebude-li mít zájem, tak sem jednoduše nepůjde. Ano, Barcelona je patrně jeho domov, což ale nemusí znamenat, že tak bere i FC Barcelonu samozřejmě.
Aj napriek tomu, aký ťažký bol jeho odchod, alebo čo všetko tomu predchádzalo, nemôže prekryť to, koľko radosti nám priniesol.
A taktiež on je vďačný Barcelone, že mu uhradila liečbu a pod.
Nedá sa porovnať miesto kde si v podstate celý život, celú kariéru, máš tam všetkých svojich známych a pod., s miestom, kde si len 2 roky a kde"zelené vesty" na teba pískajú za každú kravinu.
Predsa len si myslím, že "klub svojho života" miluje bezohľadu na to, kto je vo vedení. To je proste vzťah tzv. srdciarov, ako napr. Totti, ktorí sú verní jedinému klubu.
A ja tvoj nazor respektujem. Poviem to takto: po tom, ako sa k nemu Laporta a spol. zachovali by som sa ja nikdy nevratil, pokial su tam oni. Podla tvojich slov sa mi zda, ze ty ano?
Jasne ze sa chce vratit tu lebo kazdy iny klub co ma na neho peniaze uz je na inom leveli a bol by pre nich skor pritaz a nie vylepsenie. A v PSG na neho piskali co sa mu nepaci. Je to smutne ale je to tak.
To s tou "hrstou fanusikov" nie je moj nazor, ale to, co vravia francuzske media. A aj znamy (Parizan) mi to potvrdil. Udajne len "ultras" vzdy piskaju.
Geniální by bylo, kdyby Barca vše prodala, hráče, páky, aby mohl přijít Messi. Udělala by se tiskovka pomalu a pak by řekl, že podepíše s PSG, že tahal Barcu za nos, tak jako to udělal Laporta jemu, když bylo vše připravené. Takové oko za oko, zub za zub 😀
Neviete v akých sračkách sa klub po audite ocitol. Myslíte,(hlavne Road) že keby na neho klub mal peniaze tak s ním nepredĺží? Skrátka na neho viac nemal a možno vytváranie pák a všetkých ďalších nástrojov na udržateľnosť klubu ešte neboli veľkou témou. Hovorilo sa,že práve v tom čase keď mal podpisovať zmluvu prebiehal audit. Laporta po audite a odchode Lea jasne povedal, ze financie klubu boli v katastrofálnom stave a nemôžu si dovolit dalej keho plat, aj pri mensej redukcii.
Jasne, Laporta nemal na vyber. Chcel, ale nemohol. Preto tahal Lea za nos az do poslednej sekundy, a ked Leo priletel s "istotou" podpisu, vtedy mu to oznamili. Ale umysel bol dobry, ze ano? Neviem ako vy, no v zivote by som sa nespolahol na to, ze Laporta splni slub. A teraz slubuje, ze sa pokusi Lea priniest spat? Bolo by super, keby ho Leo tentokrat tahal za nos. Tak sa jednoducho zhodime na tom, ze sa nezhodneme. Vy mate vas nazor, a ja svoj. No osobne nepochopim, ako niekto moze Laportu vidiet a pocut a hned nemat pocit, ze je to falosny a neuprimny clovek.
Možno je to tvoj štýl, byť ješitný, každého úmysel spochybňovať, a všetko vracať minimálne dvojnásobne. Spôsob tvojho subjektívneho presvedčenia o udalostiach je neodbytný a preto sa nebudem viac snažiť ta presvedčiť o tom, že Laporta nie je hajzel a nie je tam preto aby robil zle. Ja som presvedčený, že pre udrzatelnost klubu robí to najlepšie a má na to silný mandát, ktorý umocnil už jednou veľmi úspešnou érou. A veci,ktoré sa navonok zdajú nepochopiteľné, sú nimi možno len preto, že máme k nim malo informácií.
V tvojej odpovedi chybaju argumenty, ktore by poukazovali na to, ako sa Laporta dokaze aj cestne zachovat. A namiesto toho, aby si vecne zareagoval, riesis moju osobu ako keby si do mna videl. Predstav si, ze to, ako Laporta konal v Leovom pripade nebolo v poriadku. A ani to, ako sa zachoval voci Koemanovi. To su fakty a priklady toho, ako by sa korektny clovek nikdy nezachoval. A co je hajzel ak nie clovek, ktory neberie ohlad na nikoho a sa zaujima len o to, co je vyhodne a prakticke z hladiska toho, co on sam chce dosiahnut? Aby bolo jasne, ide o recnicku otazku a som rad, ze mi uz teda neodpovies. Kedze som "neodbitny" a ma nepresvedcis.
A posledna vec: kazdy postoj a nazor je subjektivny. Aj ten tvoj. A to ta mam aj ja obvinovat a toho, ze si neodbitny a ze sa nenechas presvedcit? Ved preto som vravel, ze sa musime zhodnut na tom, ze sa nezhodneme. Rozumny clovek by to bol respektoval.
Riad, na druhou stranu, Messi mohl prodloužit ještě než mu končila smlouva, tím pádem by mohl mít plat na kterém sme domluví, dokonce si nižších než ligou stanovených min. 50%. V té době už bylo jasné že na tom jsme finančně hodně špatně, nebyl hotový audit ale lidi co to mají v Barce na starosti nejsou blbci a věděli že nebude na rozhazovani, mohl v pohodě začít s malým platem který by se mohl např. díky bonusům zvětšovat. Víš, není to všechno tak černobílý jak píšeš.
Stulda, ja by som si nedovolil tvrdit, ze Leo je v tom uplne nevinne. Naivny nie som. No tu ide o to, aky je Laporta ako clovek, bez ohladu na Leove nedostatky. Leo to zrejme podcenil, ale pravdepodobne na zaklade toho, co mu Laporta sluboval a zarucoval do poslednej sekundy. Inymi slovami, je mozne, ze Leo spravil chybu, ale to nevieme naisto. To co ale vieme, je fakt, ze Laportov pragmatizmus nepozna ani eticke hranice, ani koreknost. A to je pre mna horsie.
jeho prichodom sa odstavi raphina..potom za 2 roky budeme zhanat zas prave kridlo??? ktomu potrebujeme aj RB a LW a zaloznika...aj ked by som chcel lea vidiet zas vv barce, ttak tomu moc nevverim
Miluju Messiho už jsem to tu psal ...ale tohle je opravdu šílené je to jak narkoman co má špatny život a chce si koupit drogu z posledních peněz co má aby se cítil dobre nebo aspoň trochu jako dřív
Liga není v dobrým stavu..Barcelona není v dobrým stavu.herni styl není dobrý hrajeme evropskou ligu ale přesto věřím že se posouváme v před...už odchod Neye měl být varování a naučit se být rozumný nestalo se...pak odešel Leo a vypadalo to snama tragicky po všech stránkách a teď když už jsme se ,,trochu'' naučili žít bez Lea tak do toho jdeme znova ? Kvůli nostalgii aby jsme zase se pak další roky trápili teď prodávali překonávali tým nemáme ani na to peníze...prodáváme vše možný,rušíme tv,propouštíme snižujeme novým hráčům,chceme prodat to nejlepší atd..bylo by skvělé kdyby Messi ukončil tady svou kariéru ale taky to muže dopadnout špatně ne jen pro Barcu ale i Lea
Ak si niekto myslí, že Messiho odchodom bol náhly, tak je to blbosť. 3 dni po tlačovke podpísala s PSG a za týždeň sa predalo 830 000 dresov s jeho menom. Je nereálne za pár dní vyrobiť také množstvo dresov, teda sa o tom muselo vedieť oveľa dlhšie.
Máš 100% pravdu,niektorí majú krátku pamáť a nepamátajú,že chcel tam už pred rokom a Barto ho nepustil a potom sa do decembrs prechádzal po ihrisku a doslova,boli sme na 12.mieste a keď mohol zmluvu predlžiť,vuhováral sa,že po Cupe ......
A taktiež on je vďačný Barcelone, že mu uhradila liečbu a pod.
Nedá sa porovnať miesto kde si v podstate celý život, celú kariéru, máš tam všetkých svojich známych a pod., s miestom, kde si len 2 roky a kde"zelené vesty" na teba pískajú za každú kravinu.
Neviem... Je to môj názor :)
A treba povedať, že práve "diváci" sú jednou z hlavných dôvodov, prečo v PSG nechce pokračovať. Kde na neho pískajú už počas rozcvičky.
Bol si niekedy na zápase? Teda myslím na nejakom štadióne v TOP 5 europskych líg.
Ja som bol raz v Allianz Aréne v Mníchove a ver, že na pískot, ktorý sa ozýva naprieč celým štadiónom nestačí len "hrsť fanúšikov" :)