To je zaujímavé o každého máme záujem ale ani na plat upratovačky nemáme najprv predať nie vymeniť pár hráčov získať ešte sponzora a podla toho môžu nakupovať
Sa čudujme prečo sme v takom dlhu keď aj s novým vedením sme schopný robiť takého shit obchody. Sakra Laporto maj rozum a nerob tieto svinské výmeny typu Arthur-Pjanič.
Toto je prototyp moderného štýlu likvidácie klubu.
Dávam Barce 2 roky a nikto tu už nebude lebo skrachujeme . Chcú všetko a ochvíľu padnú tak na papuľu, že sa už nepostavia . Hráčov si poberú iné mužstvá a ostatný môžu prísť na Slovensko zemiaky sadiť
Ja mám síce Carrasca rád no otázkou je načo by nám bol ? V septembri mu je 30 a čísla má ako Ferran. Radšej si Ferrana nechajme, ako sa ho zbaviť pri takomto obchode.
Co ja viem? Carrasco bol proti nam najnebezpecnejsim hracom. Viem si predstavit, ze takyto typ hraca v rotacii a este vacsmi ako cerstvy hrac pri striedani moze v zapase "zavazit".
Fati a Raphinha 1v1 moc nevynikaju. Carrascov prichod nevadi, o to viac ak odidu Ferran a Fati, k comu budeme mozno donutení. I ked Fatimu by som este 1 sezonu dal.
Ja keď vidím niektoré ťahy vedenia fakt si začínam myslieť že Tebas možno nie je kompletne jebnuty a snaží sa Barcelone zabrániť v sebazniceni lebo ak Barcelona mieni robiť stále dookola takúto prestupovú politiku so súčasnou finančnou situáciou do 5 rokov tento klub zbankrotuje nie aby pomalí skúšali podpisovať voľných hráčov a potom ich predávať zo ziskom a robiť len prestupu kvalitných hráčov ale oni budú doslova vyhadzovať peniaze von oknom guardiola doteraz nechápe čo sa z týmto klubom stalo a ako sa mu podarilo dostať 55 mega za torresa to ak Barcelona na jeho predaji nemá zarobiť aspoň. 25 mega radšej nech si ho necháme
Dávam Barce 2 roky a nikto tu už nebude lebo skrachujeme . Chcú všetko a ochvíľu padnú tak na papuľu, že sa už nepostavia . Hráčov si poberú iné mužstvá a ostatný môžu prísť na Slovensko zemiaky sadiť
Už jsem dlouho nevidel, že by jsme udělali nějaký obchod, který by byl lepší pro nás než pro dluhou stranu!!!