Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Vítězná sestava se nemění
Stejná sestava hrála před 3-mi dny. Jsem zvědavý, jak budou někteří (schválně nikoho nejmenuji ) aktivní co se týče napadání a intenzity
Dufam, ze potvrdime to zlepsenie, ktore sme videli pred 3 dnami! Visca!
Achjo zase Gavi na křídle... Tam jej pomalu zabijeme. Když se Dembélé ještě necítí, tak tam měl být určitě raději Torres.
Doufám, že se brzy vrátíme ke hře s klasickými 3 útočníky, ale chápu Xaviho, že co má teď k dispozici není ono. Snad se brzy dostane Dembélé do kondičky.
Pedri je spat vo forme! Bez neho to nebolo ono
Malo pohybu. Sice drzime loptu, no sme prilis staticki.
Dobre zákerne hrajú
A zlta nic?
Vzdy ked mame loptu, menial rozostavenie na 6-3-1. Toto bude tazke.
Pedri 3 zápas po sebe absolútne márny
Jasna cervena. Parada.
No a dufam ze uz skoncilo s tymi nezmyselnymi centrami a teraz to uz pojdu pekne stredom a rozbijeme ich 🙂
Gavi si natiahne triesla a ten moderátor hovorí, že ho asi vajcia bolia.. Hral niekedy futbal ten moderátor? :)
Ten fati 😦 radšej mohol dat dembeleho hore
Raphinha posiela riadne centre. Skoda, ze zatial nevedieme.
Naši sa boja strieľať z diaľky alebo čo?
Problém je to prahistoricke tukanie a dementny busquets ktorému keby za obranu nabiehalo 8 spoluhráčov tak pošle loptu na aj tak na pravé krídlo na rafinhu alebo koudeho lewandovskeho a pedriho môže aj jebnuty a lopta nepríde žiadna takto sa moderný fotbal nehrá preto prehrávame v lige majstrov
Ked po prestavke nezrychlia hru a nespresnia prihravky na volnych hracov, tak proti tmu zelezobetonu neurobime nic.... a ako y mali zakazane strielat z dialky.....pred zapasom na Novasporte bol zostrih golov Roberta Carlosa - to bol bombarder, aj ked hral za Real, velmi sa mi pacila jeho hra a hlavne strelba z dialky....30, 35 metrov nebol ziadny problem a goly paradne....dnes taky strelec vlastne nie je.....nam chyba strelba z dialky ako sol....a ako spominal komentaror, z priameho kopu dal gol naposledy Messi 2. maja 2021....a rohy detto pre nas ziadna vyhoda....
Alarcon ani náhodou nemôže dostať šancu?
Ten xavi je absolútne mimo mi potrebujeme dať gól a on tam ide dať trageda garciu
Namiesto toho marneho Fatiho tam mal dat Yamala. Proti Betisu zahral pekne 🙂 bol by som zvedavy na jeho vykon. Urcite by spravil viac, lebo by sa chcel ukazat 🙂
keby bol lewa väčší, môžu z neho urobiť tenisovú tréningovú stenu
Raphinha v 50. minutě dolů? 😳 Garciu mám rád a šance mu přeju, ale proč Xavi snad v každém zápase vystřídá stopera? Do stoperské dvojice se v utkání nesahá, to ví snad každý...
Leva to zariadi ! Osasuna ma dobru sezónu tak ma ich výkon neprekvapuje ale jeden dáme ! ....
V tejto sezone iz asi 3 alebo 4 krat co mala byt penalta a rozhodca sa ani len nepozrel na VAR. Neuveritelne
Čo ešte chcú keď nedajú z takých šancí góly
Tolko šancí co tento tým zahadzuje som nevidel u žiadneho ineho timu
To je neuveriteľné čo nedokážu premeniť
Ale aspon konecne zrychlili tak dufam ze aspon keden usmudlany tam daju
Dembele 😱🤦♂️
Nech dá busquetsa dole a dá tam toho 15 ročného
Dnes nám nie je súdené streliť ten gól
Fati předvedl skvělý obranný zákrok, možná nejlepší obranný zákrok Osasuny. Nebýt něj, Pedri by vystřelil z bezprostřední blízkosti a to mohl být gól. A Lewa taky bída, on dostane míč skoro na pokutovém území a místo aby vystřelil, tak se tam nějak hloupě točí a pak vystřelí přímo na brankáře 🙈
Z fatiho nikdy nič nebude nemá inštinkt zakončovateľa a to sa naučiť nedá to proste hráč musí mať predať aj za 35 mega hlavne sa ho striasť
Hodinu hrat proti 10 a predrbat take sance....koho este bolia oci?
konecne
Alba je presný opak baldeho balde môže byť najrýchlejší muž na svete keď chýba fotbalovy inteligencia je to k ničomu xavi by mal albu stavať viac
Chvála bohu!
Fatiho nech aj darujú za vreco lôpt lebo ti je tragédia
Trapas!
Fuú ale padol mi kamen zo srdca....nervy som mal na bomby...fati toto by mal davat. A hlavne mal nahravat nalavo mal volneho hraca....
Milionári čo nevedia trafiť bránu. Ešte, že Jordimu došlo, že sa dá aj z prvej vystreliť.
Za tieto 3 body sme radi asi všetci .. lebo inak zápas nič moc .. Fati za takých 100 nech kľudne ide 😀
Toto bol idealny zapas dostat zaludocne vredy 🤦🤦🤦🤦