Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Už nech je to tu. 💙❤🙏🙏
Myslím že o titule je rozhodnuté už od Kessieho golu v EC takže ich včerajšiu prehru už nejako neprežívam. Každopádne som im za to vďačný už len z toho dôvodu že vďaka tomu môžme oslavovať priamo na zápase s Espanyolom + ako bonus by sme ich výhrou mohli posunúť zase o krok bližšie k 2. Lige :)
Ta prehra potesila, a uz mame naozaj blizko k titulu, no tej prvej zltej som velmi nerozumel. Zdalo sa mi to byt prehnane a hlavne neferove. Uz len dufat, ze zapas s Espanyolom zvladneme.
A po dnešku bude real až na 3 místě. O víkendu prohrajou s Osasunou a příští týden je porazí City. No paráda 😀😀
Nech počítam ako počítam, k titulu by nám mala stačiť remíza s Espanyolom. Tj. -k titulu by nám do konca súťaže mal stačiť jeden jediný bod. Pokiaľ viem, v prípade rovnosti bodov po poslednom kole rozhodujú vzájomné zápasy (obidva sme s Realom vyhrali) a až na druhom mieste je rozdiel medzi strelenými a inkasovanými gólmi (u nás je to 49, u Realu 37 gólov - tj. v posledných kolách by Real potreboval dať o 13 gólov viac ako Barca). Ak sa pletiem, opravte ma, prosím.
Vcera hrali hraci Realu Sociedad velmi dobre, ten zapas mal stavu :)
Nech už máme ligu v kapse 🫡🫡🫡bol by som veľmi rád , nech posledné zápasy hrajú lavičkári + chalani z béčka ktorý majú potenciál raz hrať za áčko . Kedy inokedy majú dostať šancu keď nie teraz ?? 5-10min do konca zápasu ? Samozrejme najprv musíme mať na 100% vyhranú ligu