To bude tym, ze Laporta a spol. sa ku kazdemu spravaju ferovo a korektne. Kazdy rozumny clovek od nas odchadza, a hlavna vec, ze sa Laportu nevieme zbavit.
ja by som bol zvedavy, ako by to viedol hociktory iny kandidat...nadavat je najlahsie, keby nebolo laportu, klub je mozno davno v drazbe alebo krachu, keby si sa aspon raz pozeral na to z pohaldu, co vsetko pre klub tento clovek spravil...nadavat na vsetko je take slovenske...
zdrojprijmov no zatial nijako nevyriesil situaciu v klube, aj ked basni o tom krasne. Najprv maval papiermi ake nelegalne veci sa tu diali a ziadna zaloba nie je. Potom odpredal buduci zisk za ziskanie okamziteho cashu. To nie je teda ziadny zazrak. Pandemia je prec, to bol vraj dovod peco klub padol do problemov, vela hracov s najvyssimi mzdami odislo, dalsi si znizili a stale nie sme stabilizovani. Akurat doleziti ludia z vedenia odchadzaju a to od zaciatku jeho mandatu. Nehovoriac o tom divadle s Messim
zdrojprijmov: robiť nepopulárne opatrenia sa dajú robiť 2 spôsobmi: ako človek s chrbtovou kosťou alebo ako kretén. Laporta si vybral ten druhý spôsob. Reálny posun dopredu a vyriešenie problémov zatiaľ nevidno. Len plno populistických rečí.
Musim s Janom a Stockeym suhlasit. Laporta sa od sameho zaciatku chova ako kreten, a dalo sa to inak riesit. Korektnejsie. No zrejme to nie je jeho styl. A tym urcite nechcem povedat, ze Barto bol lepsi. Ak mam byt uprimny, predtym sme mali jedneho potkana za prezidenta, a teraz mame druheho. Rozdiel je akurat mozno vo farbe. Jeden horsi ako druhy.
no a teraz mi vy traja povedzte ako , ked na to mal cca 18 mesiacov, prevzal klub v sracke, dnes mame titul, chvalia sa prestupy okrem dajme to mu ferrana, klub ide prestavovat stadion, buduje opatovne znacku, dostal do vienka par kauz, aj tie zatial krasne ustal...ak by nebolo nic vidno, tak nevyhrame ligu, nie je plny camp nou, ale ty jano by si sa radsej k baqrcelone ani vyjadrovat nemal, kedze vsetko len otacas tak, ako ti to vyhovuje a pasuje, niekto ti to tu zerie, ale ja nie, neviete byt vdacny ani za to, co sa podarilo, plastic a toxic fans
Ja vam blaznom ako jano a spol nerozumiem, sme klub ktory ide z dlhu do dlhu a aby sme boli konkurencieschopny to inak ani nejde ale laporta je zly beeee lebo nedokazal vsetko behom roka a lusknutia prsta zvratit na dobre ved vy sa citate niekedy? Nemate sajnu o fungovani takehoto klubu a toboz vobec nie v spanielskom formate a nemate absolutne ziadnu sajnu a spanielskom pravnom systeme ale ste vzdy a vo vsetkom najmudrejsi. Ste absolutni negativisti a je mi vas popravde luto
Chlapci este nezistili ze zivot je svina a nic nie je ruzove, pokial budete pri kazdom prezidentovi vyplakavat ze je kreten a nesprava sa ludsky tak mozte ist sledovat balet, toto je biznis. Je pekne otravne to citat pod kazdym prispevkom.
🚨🚨✅| BREAKING: FC Barcelona have successfully reduced €120M in wages & new income! The club now only needs €80M more to be back to signing normally & comply with La Liga's rules.
@La_SER
takze plastic a toxic fans, ruzove okuliare, biznis, nevieme co je zivot, nemam sajnu o riadeni klubu, esteze ty ano a to aj v Spanielsku :))) takze chlapi, skuste si spomenut v akom stave zanechal klub Laporta po svojom prvom posobeni, v akych dlhoch. Ja si to pamatam dobre. Pamatam si aj ako v jeden den tvrdil ze Messi tu zostane a druhy den nie nejde to, ale ved volby mu to vyhralo. Pamatam si ako kriminalizoval vsetkych v predchadzajucom vedeni, a zatial sa este aj obvinenie Rosella sa ukazalo ako falosne. Nie ja nemam ruzove okuliare ja viem ze klub je v srackach. Ale rovnako vidim ako Laporta hovori kazdy den nieco ine a to co mu vyhovuje. Je to strasny populista. A nemam vestecku gulu ako zdrojprijmov aby som tvrdil ze bez neho by bol klub v krachu. Ale Laportovo genialne uctovnictvo sme tu uz mali pocas jeho prveho mandatu, aj tam dokazal vyuctovat 80 mil stratu ako 11 mil zisk a strata padla na dalsie vedenie. Uctovne triky mu idu na vybornu
nazyvat Laportu kretenom, len hovori o tvojej interligencii a zakomplexovanosti...@stockey - nemam vestecku gulu, ale v takych srackach akych prebral klub Laporta teraz este klub nebol, pomohol ho ozdravit a spravil to tak ako to bolo mozne, nevravim, ze to je popularne a ze vsetko spravil na jendotku, ale dovolim si tvrdit, ze spravil viac akoby boli spravili ostayny...ak si taky realista a mudrc, tak prosim navrhni tvoje riesenie danej situacie, som velmi zvedavy...to, ze ty si zrovna na neho vysadeny neznamena, ze on svoju pracu nezvlada a robi zle. kazdy jeden, za ktoreho posobenia by messi odisiel by pre takych ako vy dvaja bol za idiota, messi vsak zial ist musel a teraz sa snazi laporta tu vec napravit, ale aj to je pdola miestnych zle, vy neviete co chcete chlapci
zdrojprijmov nie som nanho vysadeny, som vysadeny na klamarov a populistov. Ja nemam abysolutne ziaden problem ak by povedal, pozreli sme sa na financie a nevychadza to, Messi musi ist. Ale usmievat sa do kamery, vsade davat sluby, ano buduci tyzden sa to podpise, ano uz zajtra bude podpis Messi leti do Barcelony a potom mu rano zavolat tak to teda nepojde. To je svinarna par excellence. S takym clovekom jednoducho pracovat nechces. Lebo nikdy nevies kedy ta odrbava
Hm, možná se na to taky podívat tak, že při volbách nemusel Laporta vědět, v jak špatný finanční situaci klub opravdu je. Jak dlouho trvalo než byly všechny ty audity hotový. Nebo si opravdu myslíte že Laporta chtěl sám Messiho vyštvat? To že je populista jak píšete s tím se dá souhlasit, ale snad si nikdo nemyslí, že Laporta není culé a nechce jen to nejlepší pro klub?
To, co niektori zrejme nechapu, je skutocnost, ze Laporta mozno spravil urcite veci, ktore boli potrebne, no urobil ich sposobom, ktory dokazuje, ze je hajzel a kreten. Zivot je svina, ano, a ja mam osobne pekne daleko od slnieckara, co ale neznamena, ze by sme sa vsetci mali chovat ako hajzli alebo taketo chovanie podporovat. Laporta mohol rovnake kroky podniknut, aj keby tie kroky mali byt tvrde a nekompromisne, no urobit to ferovym, korektnym a uprimnym sposobom, a neintrigovat, klamat a zavadzat. V tom je cely problem. A bud to niekto chape alebo nie.
To s tým Messim podľa môjho súkromného názoru bolo dávno dohodnuté, že nepodpíše. Inak by sa zrejme donekonečna neodkladal podpis. 3 dni nato Messsi podpísal v PSG a za týždeň sa predalo 830 000 dresov s jeho menom. Aj keby bola polovica z nich prázdna bez mena, a to sa tam tlačilo dodatočne, tak je nereálne v tak krátkom čase vyrobiť toľko dresov, spraviť potlač a ešte to distribuovať do obchodov.
Ak neboli peniaze, malo sa povedať, že proste sa nedá. Nechcel Koemana? Mal sa s ním slušne dohodnúť, že po sezóne koniec, príde Xavi. To divadlo s FDJ? Perez je tvrdá sviňa, dokáže ísť cez mŕtvoly, ale videli si, že by niekedy kydal na hráčov, či trénerov? Nikdy. Nový hráči čo došli, po roku sú tlačený do nižších platov. Klub sa tvári, že nie sú peniaze, ale minie cez 200 miliónov na nových hráčov. Atď. Po prvom Laportovom období sa dlh z 50 miliónov vyšplhal na viac ako 300 miliónov. Za mňa kritika jeho správania sa je na mieste.
Jeden z tých 2 ďalších kandidátov dosť presne odhadol, ako to je zlé, už neviem ktorý. Ďalej Laporta vybral všetky peniaze na všetky súdne spory, teda mínus, ale ak sa vyhrajú, zrazu je to plus do účtovníctva, okamžité odpísanie niektorých hráčov, ďalšia strata, ktorá nemusela byť. Laporta prakticky nemal plán, len prišiel s tým, že Messi ostane a príde Xavi.
Jasne vsetci su kkti, len perez je lietadlo, boze jano, perez ma rovnako za usami, mozno to len robi trosku sofistikovanejsie...mne sa paci, ami ste mravokarci, bratislavska kaviaren ...ale na to si clovek davno zvykol, vodu kazat a vibo pit...urcite nemohol prist rovno s tym, ze messi ide prec, skusil a mevyslo to, za to urcite nie je klamar a populista...za tie roky co fsndim klubu tu boli vzostupy a pady, ale fanusici boli stale normalni, toro sa zial vytratilo, vsetci vedia akurat mindzovat, ak sa ti nepacia volby, stan sa sociom a pokus sa nieco zmenit, nez mudrovat a hodnotit moralku druhych, zaujimalo by ma ci si tak svaty, ako to co hlasas, zaroven stale nemam odpoved, ako by ste to riesili vy...
premyslam normalne, to ze to tebe nevyhovuje, lebo si si zaskatulkoval svoj nazor, uprimne nikoho nezaujima...diskutovat s ludmi ako ty ma asi taky zmysel, asi ako stat proti vetru, ale pohoda, maj pekny den
Zdroj, tebe chyba akakolvek sebareflexia. Hovoris inym, ze su blazni a ze si "zaskatulkovali" nazor, a pritom si ty ten, ktory namiesto argumentov pouziva rozne invektivy, lebo TEBE nazory inych nevyhovuju. Chces Laportu branit? Nie je problem: skus teda dat priklad situacii, kde sa Laporta zachoval nekompromisne ale ferovo, a vsetko povedal tak, ako to naozaj bolo. Lebo povedat, ze nie je populista, hajzel, atd, moze hocikto. Su to len prazdne a nepodlozene tvrdenia. Nech sa paci, skus to.
Ty ides rozpravat o sebareflexii kamos ?!? Stat proti vetru je invektiva ? Je to obycajne prirovnanie situacie, nijak chalana neurazam, ak sa ti to zda urazlive, asi zijes mimo 21 storocie. V com bol ferovy Laporta ? V mnohych veciach, povedal, ze pozdvihne klub, deje sa nieco ine ?!? Ma na svedomi nejaku kauzu odkedy bol znovuzvoleny ?!? Doriesuje kauzy z minulosti a robintonzatial na vybornu. Povedal, ze vybuduje novy stadion, projekt je schvaleny, financovanie tiez, stadion bude. Zbavili sa nepotrebnych ? Zbavili. Priniesol potrebne posili ? Priniesol. Vyhra muzstvo ligu ? Vyhra...si negativny v 90 % pripadov, na vsetko mas know how, cudujem sa, ze uz davno neriadis aspon nejake slovenske muzstvo, ale na to ti treba ine ako klavesnicu a pristup na internet...
A zase riesis inych, v tomto pripade (znovu) mna. 😁 Ja som ta ziadal o priklady ferovosti, a ty si akurat pouzil slovo "ferovy" a spomenul veci, ktore s tym nemaju nic spolocne. 😄 Mas pravdu, tu klavesnica/pristup K INTERNETU nestaci. Prajem pekny vecer. 👋
😭😭😭 sorry si mi na smiech, kedze sa opakujes jak verklik , ak nevidis laportov prinos, tak si bud zaslepeny alebo proste ho vidiet nechces. Nazyvas laportu hajzlom, lebo podla teba nie je ferovy clovek, ja ta nazvem, ze si nedotknuty poznanim, lebo to tak citim a si oodla mna negativny jedinec, ktory na vsetko hlada len to zle a riez nemusis suhlasit 😭 visim, ze som sa to dotkol, ked som reagoval na tvoj uvodny prispevok a desiatky ludi suhlasili s mojou a nie tvojou reakciou, to o niecom svedci, takze dalsiu reakciu odo mna necakaj a kludne sa dalej ubijaj, cmuq
Škoda, že som sa lepšie nenaučili španielsky a katalánsky. Mohol som zobrať vlek po Alemanym prípadne po Jordim ako zástupca rešpektovaného podtatranského konzília. a socio som mohol mať nakročené k absolútnemu vrcholu svojej kariéry. 🤭💙❤️⚽️🤣😂
Někdy mi přijde, ze by bylo nejlepší to někomu prodat, protože když ctu jak od nás každý odchází kvůli neshodam ze jeden druhému do něčeho keca tak je mi na zvracení.
@La_SER
Ak neboli peniaze, malo sa povedať, že proste sa nedá. Nechcel Koemana? Mal sa s ním slušne dohodnúť, že po sezóne koniec, príde Xavi. To divadlo s FDJ? Perez je tvrdá sviňa, dokáže ísť cez mŕtvoly, ale videli si, že by niekedy kydal na hráčov, či trénerov? Nikdy. Nový hráči čo došli, po roku sú tlačený do nižších platov. Klub sa tvári, že nie sú peniaze, ale minie cez 200 miliónov na nových hráčov. Atď. Po prvom Laportovom období sa dlh z 50 miliónov vyšplhal na viac ako 300 miliónov. Za mňa kritika jeho správania sa je na mieste.
Jeden z tých 2 ďalších kandidátov dosť presne odhadol, ako to je zlé, už neviem ktorý. Ďalej Laporta vybral všetky peniaze na všetky súdne spory, teda mínus, ale ak sa vyhrajú, zrazu je to plus do účtovníctva, okamžité odpísanie niektorých hráčov, ďalšia strata, ktorá nemusela byť. Laporta prakticky nemal plán, len prišiel s tým, že Messi ostane a príde Xavi.