Co takhle odejít z LL? Tam už opravdu všem jebe. Místo aby se snažili týmům pomoc, tak zavádí další pravidla, které je podkopávají. Pomatuje si vůbec někdo, kdy něčím podpořili týmy hrající v LL
Atletico má tiež podobné problémy, len koho zaujíma Atletico, hlavne na stránke Barcelony. Real Madrid tiež, len Perez sa postaral, že sa pre istotu odložili peniaze bokom na horšie časy a míňajú rozumne. Sevilla mala problémy, Valencia nedávno rozpredala svoj káder.
Největší problém je že tenhle borec si neuvědomuje že tohle není jediná liga a týmy z la ligy musí hrst proti ostatním týmům z jiných lig a taky musí něčím přitáhnout hráče a hráče fakt nezajímá jak je klub zdravej
Plat v čistom v Sérii A, začnem od najvyššieho:
Umtity - 9,6 milióna (hosťovanie)
Lukaku - 8,5 milióna (hosťovanie)
Pogba - 8 miliónov (prišiel ako voľný hráč)
Vlahovic - 7 miliónov
Rabiot - 7 miliónov (voľný hráč)
Paredes -7 miliónov (hosťovanie)
Bonnuci - 6,5 milióna
Szcezsny - 6,5 milióna
Martinez, Brozovic, Sandro - 6 miliónov, hviezdy svojich klubov
Di Mária - 6 miliónov (voľný hráč)
Cuadrado, Barella, Calhanoglu, Chiesa, Bremer, Dzeko, Wijnaldum- 5 miliónov
Dest - 4,68 miliona
Atď.
Čím dokázala Séria A zaujať hráčov? Platmi mi to asi nebude.
Pretože Taliani neplatia také vysoké dane v porovnaní napríkad s nami, čiže ani kluby nemusia vynaložiť toľko finačných prostriedkov v hrubej mzde pre hráčov.
Vajce, dal som plat v čistom čo po zdanení dostane hráč. Dest zarába viac ako Giroud, Osimhen, Origi, Dybala, Locatelli, Škriniar, Tomori, Milinkovic-Savic.
Ako je mozne, ze LL si zmeni pravidla pocas sezony bez odobrenia vsetkymi klubmi? Nechcem byt zly, ale napriklad najvacsie kluby by mohli mat aj pravo veta. Lebo bez mozno 4-5 klubov liga je slabsia ako IT liga.
Umtity - 9,6 milióna (hosťovanie)
Lukaku - 8,5 milióna (hosťovanie)
Pogba - 8 miliónov (prišiel ako voľný hráč)
Vlahovic - 7 miliónov
Rabiot - 7 miliónov (voľný hráč)
Paredes -7 miliónov (hosťovanie)
Bonnuci - 6,5 milióna
Szcezsny - 6,5 milióna
Martinez, Brozovic, Sandro - 6 miliónov, hviezdy svojich klubov
Di Mária - 6 miliónov (voľný hráč)
Cuadrado, Barella, Calhanoglu, Chiesa, Bremer, Dzeko, Wijnaldum- 5 miliónov
Dest - 4,68 miliona
Atď.
Čím dokázala Séria A zaujať hráčov? Platmi mi to asi nebude.