Foyth je totálně pro nás zbytečný, zvlášť za takové prachy. My potřebujeme klasického obránce, který dokáže být i nebezpečný a pilovat celou tu lajnu. Zvlášť pokud přijde Messi, který se rád stahuje do středu, tak budeme potřebovat přirozeného pravého obránce, který dokáže udržet ten kraj. Ne předělaného stopera. Podle mě by Xavi nejraději hrál pořád Koundého kdyby mohl i když to není jeho pozice a nehraje tam prostě dobře (z top stopera děláme průměrného beka), ale Koundé tam hrát nechce a příští sezóně už tam určitě nastupovat nebude. A jelikož opadne Xavimu tahle možnost, tak chce sehnat něco podobného a to by byl právě Foyth. Navíc Nica by byla škoda.
Jeden krajní obránce ale neovlivňuje druhého a tato úvaha je naprosto hrozná (tím nevylučuju, že to tak Xavi vidí). Lepší by bylo mít 2 kvalitní přirozené krajní obránce, kteří dokážou vyvolat nebezpečí pro soupeře. Ve skutečnosti ne, ale v sestavě bude třeba psán jakožto pravý křídelník, ale fyzicky bude chodit do středu jak to má ve zvyku a proto by měl být na kraji přirozený pravý obránce, aby tam byl i za něj. Jedině, že by se změnila formace na 4-2-3-1 a on by hrál pod útočník. Tím by pravé křídlo zůstalo.
Kounde hral poväčšinu sezóny na RB ľahký nadpriemer. Branil skvelo, dopredu slabšie keďže je stopér, ale aj vedel dobre sem tam asistovať Lewovi keď trebalo. Až teraz ku kuncu sezóny sa trocha zhoršil. Za mňa by mali porozmýšľať nad Arnauom Martinezom za 20 mega z Girony.
Čo s Christensenom? Všetko v pohode. Priam skvelo podľa mňa. Tretí stopér musí byť kvalitný, keďže v prípade zranenia jedneho z dvoch stoperoch zaskakuje. Navyše Araujo ani Kounde nemusia hrať každý zapas. Taktiež treba brať v uvahu, že Araujo môže aj naďalej hrávať 5-10 zapasov za sezónu na RB a rovnako je aj Araujo náchylnejší na zranenia. Christensen aj ako tretí stoper nazbiera dostatok minút. Taktiež budem pokojnejši ak nebude tretím stoperom Inigo, ale Christensen.
Tak zapasov je dost zahra si kazdy. Akurat ja by som radsej videl ako hlavnu dvojicu araujo s koundem. Ale christensen hra teraz paradne tak ma to kus mrzi zeby bol "az" 3 stoper
Možu sa tak striedať, že ani Xavi nebude vedieť kto z nich je zaklad a kto tretí. Všetko to zaleži od formy hračov a ich bojovnosti si vybojovať viac minút. Kľudne môže nastať aj situácia, že ti jeden začne sezónu horšie a už maš jasnejšie koho dáš do základu.
Nico sa úplne nepresadil ani v slabej zálohe Valencie a hral vlastne len preto že Valencia je úplne katastrofálna a jej najväčšie slabina v tejto sezóne je práve záloha ....myslim že v tomto klube by si nezahral vobec
Barca potrebuje ofenzívneho obrancu a nie prerobeného stopéra Foytha. A tých 5-6 zápasov za sezónu keď budeme potrebovať brániť, tak môže odohrať na RB jeden z dvojice Araujo - Kounde.
Foyth do 25 mega hoc nie najlepší výber hráča, ale dajme tomu, ale míňať na neho cez 30 mega dokonca až 54 mega keby odmietli Nica, tak to nie.
Dalot a Pavard najskôr asi predĺžia zmluvy, takže možnosti na RB sa krátia. Preto nechápem prečo neuvažuju znova nad Arnaom Martinezom. Mladý talentovaný bek za 20 mega z neďaleka. Prečo nie?
Dalot a Pavard najskôr asi predĺžia zmluvy, takže možnosti na RB sa krátia. Preto nechápem prečo neuvažuju znova nad Arnaom Martinezom. Mladý talentovaný bek za 20 mega z neďaleka. Prečo nie?