Radšej predať Demba, nvm kto túži po ďalšej ságe s ním a jeho vypečeným agentom, rovnako ako po očakávaní, kedy pán sklenení utrpí ďalšie dlhodobé zranenie. Veď chlapec takto za sebou bude mať čoskoro viac operácií, ako Madona plastík 😁
Vsetci vieme, ze Dembele kluckuje lepsie nez Raphinha. A robi to tak dobre, ze najprv zmatie jedneho hraca, mozno aj niekolkych, a nakoniec aj sameho seba. Golovo na Raphinhu nema, a ani tolko asistencii za 1 sezonu. Tak koho radsej predat, povedzte mi.
Plus zdravotní stav (zranění) a výpomoc v obraně. Obojí hraje ve prospěch Raphinhy. Dembélé je v létě za 50 miliónů eur (klauzule) a to by rozhodně někdo dát mohl, třeba zrovna ten Newcastle.
Za mě určitě Dembele protože je platný pouze proti Slabým týmum a není ani moc echektivni proti Slabým týmum gólově....ale 90 milionů by se hodilo a Xavi nemá moc rád raphinhu a o dembelleho asi velkej zájem nebude tak jsem pro prodej asi raphinhy
Pod toto sa môžem podpísať. Realita je bohužial taká že my by sme potrebovali jedno krídlo, ktoré bude mať dribling ako Dembele a finálnu fázu ako Raphinha... ako bonus k tomuto problému môžme samozrejme ešte pripočítať aj to že obaja z nich vedia hrať len na pravej strane. Úprimne najradšej by som predal Dembeleho s ktorým mi už fakt došla trpezlivosť (už 5 krát) ale ak sa nemýlim písalo sa tu viac krát to že má výkupnú 50 mil a z toho ešte polovicu z toho dostane on a jeho agent. Takže reálne by nám zostalo tak 25 mil ... Na Raphinhovi môžme podľa všetkého slušne zarobiť ale na druhú stranu to bol v tejto sezóne vo vela zápasoch náš najlepší útočník + Moc sa mi teda nepáči ten nápad aby sme hráča vytláčali z klubu už po jeho prvej sezóne...
Ak nezacneme hrat systemom, kedy vyuzijeme potencial rychlych kridelnych hracov, moze sem prist hoci aj Leao a bude to rovnake. Raphinha nedostava dlhe lopty, neprenasame hru zo strany na stranu, nedavame kolmice za obranu a tak je nuteny ci on a ci Dembele hrat 1 vs 4 na zmensenom priestore bez podpory stredovych hracov. A v subojoch 1 na 1 taha Raphinha proti Dembelemu za kratsi koniec. Ak nehra Pedri, tak nasa utocna faza je bezzuba najma z vyssie popisanych dovodov. Co potrebujeme je zmenit dynamiku hry a hrat s ovela rychlejsim prechodom a roztahovanim hry do kridelnych priestorov, kde mozeme vyuzit potencial aj Raphinhu a aj Dembelemu by isli statistiky hore. Obaja nasi kridelnici su velmi rychli a potvrdzovali to obaja v byvalych kluboch (Leeds aj Dortmund).
A koho na jeho miesto? Útok Lewandowski, Dembele, Messi…. Uf. Dosť príšer. Sklenený a dvaja starci momentálne bez formy a oni už len dole pôjdu. Alemany asi vie prečo odchádza. Barcelonský sentiment je jedna z najhorších veci
Za mna nechat oboch a vyslovene poslat prec Fatiho a Ferrana na hostovanie. Priviest Carrasca za lacny peniaz. Zmenit dynamiku v utocnej polovici a zrychlit prechod z obrany smerom dopredu. So sentimentom suhlasim a je to zial viac na skodu ako uzitok.
#BaranMaLenJednoVajceJaMamDve
#SorryRaphinha
#ZdjelajteKýmToNevimažu