Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Hlavne ze pred 2 dnama sel na 80% do barcelony😂😂
To bude zase koktejl nesmylu ... Argentinska telenovela zacina .... posadte se, to bude zase nekonecny jako Divoky andel ...
Presne pre toto by sa všade mali zaviesť pravidlá aké sú v la lige a nie ze niekoho platí štát ako v Paríži, Newcastle alebo City, ja osobne by som neuprednostil peniaze pred hraním v Lige majstov byt Messim idem hrať za Barcu rovnako ako Alves takmer zadarmo, aj tak zarobí Leo na sponzoroch ťažké prachy a ešte k tomu ma aj nejaky iny business.
Jezisi 3 muchy jednou ranou. To by bolo požehnanie
Tým, že sa čaká ako na tom budeme s FFP je plno nejasností a tým padom si novinári každy deň píšu čo si zmyslia. Proste musia niečo za deň napísať hoc to bude totálny nezmysel.
Toto by úprimne bolo najlepšie riešenie pre Barcelony zbavili by sme sa starých veteránov a možno by aj pár mega pribudlo za predaj návrat starého Messiho ktorý nepodáva výkony aj tak nič nerieši a Barcelona sa musí posunúť dopredu
Ja sa tak teším na ten moment kedy sa Leo konečne vráti do Barcelony.. načo by rokoval s nejakou arabiou keď Antonela zapísala decká do školy ? :D Bože tieto bludy, radšej predať polku aj tak neschopných hráčov aby sa vrátil
Riadne konspiracne kydy....
Where ever he goes I follow! Eternal champion❤️
Vsetci hráči sú vraj nadšený !!! Tak to je teda tutovka . Už sa nevědia dockat až odstahuju svoje manželky a děti ku kozomrdom. Ani len čítať tam nebudu vediet to ich písmo. To vsetci bez rozmyslu už sú jednou nohou tam . A stačil jeden den ukázat baráky 😅😅😅 tak niektore články teda fakt drby . Ale patří to k tomu .
Novinári na celom svete sú rovnakí , kvôli sledovanosti sú ochotní obstastnit aj vlastnú matku...
Super, vďaka Laporta. Nechapem ako niektorí fanúšikovia môžu tomuto feťakovi tlieskať