Nehovorím, že Fati je problém, problém je plat, ktorý dostal. 3x operované kolená, 2 roky nehral futbal, podľa doktorov mu tie jazvy znižujú mobilitu, resp. bránia pohybovať sa ako pred zranením. Klub mu napriek tomu buchne 14 miliónov v hrubom ročne a 5 ročný kontrakt. Toľko dostal FDJ keď prichádzal, menej dostal Kessie, hviezda talianskej ligy, Raphina, ktorý je prevedený hráč.
Aj ine velkokluby zvyknu ziadat hracov, aby si znizili platy bez ohladu na podpisane zmluvy? Alebo je to len (nehanebna) tradicia tohto skveleho vedenia?
Ja neviem ci ty to nedokazes pochopit alebo aky mas problem ale ked raz beru neuveritelne platy a klub je v dlhoch su 2 moznosti a to bud si platy znizia alebo adios nic ine neexistuje tak uz to konecne pochop lebo toto tu omielas od kedy je laport avi vedeni. A nie nieje to chyba jeho vedenia he je klub srackach
Nie, to ty nedokazes pochopit, ze keby si napr. ty podpisal zmluvu s firmou, kde mas dostavat 2000€, a potom ti povedia, ze na to nemaju peniaze a ze to "nie je chyba vedenia", urcite by si sa uspokojil aj s 1000€. SMH
Chcu usetrit peniaze a zarobit na predajoch? Za mna nedotknutelni: MTS, Araujo, Christensen, Balde, Pedri, Frenkie, Gavi, Raphinha a Lewandowski (ak sa preberie). Koundé a Kessie v pohode. Veterani typu Alba a Busquets podla potreby v hlavnej zostave alebo na lavicke ako nahradnici. Hlavne moznosti predaja: Alonso, Garcia, Ferran, Fati, Dembele. Ak ich nevieme alebo nechceme predat, smola. Nikto nie je povinny si znizovat mzdu len preto, lebo to on neho vedenie chce. Ak na nich nemame financne, mali sme podpisat lacnejsich aj ked menej schopnych hracov. ---> Realita.
Ne to ty nechapes ze ked firma ti nema z coho zaplatit tych 2k tak bud vezmes 1000 akceptujes upravu zmluvy alebo si hladaj novu pracu ale toto neni bezny pravovnopravny pomer tu zen hrac ma hodnotu ktora sa da spenazit takze bud akceptujes nase podmienky alebo ahoojdaaa za 80 mega do united napr
Firma ti musi vyplatit co ti dlzi,ked nema z coho,potom musi predat cas svojho majetku.V tomto pripade by Barcelona musela vyplatit dlzoby hracom a bud dodrzat dlzku ich zmluvy alebo rozviazat ich kontrakt,tym by sa stali volnymi hracmi.Ak klub neplati mzdy,moze byt potrestany nie len UEFA ale aj samotnou ligou.
Ale nie je problém zamestnanca, že firma nemá peniaze. Pokiaľ sa dohodli na nejakých peniazoch, tak ich firma musí vyplatiť. Ešte som si nevšimol, že by firma pridala len tak na plate, lebo veľa zarobila.
Je to podraz voči Stegenovi a FDJ. Ja na ich mieste by som nesúhlasil zo znížením platu a radšej by som si hľadal iný klub, kde by som mal istotu dodržiavania podpísanej zmluvy. Barca najprv s hráčmi podpíše zmluvy s určitým platom a potom ich žiada, aby si svoje platy znížili??? Čo je to za neseriózny postup. Zmluva je zmluva a obe strany sú povinné ju dodržať!!!
absolutna klaun fiesta presne idu drbat do hracov ktory si to v tyme ako jedny z mala zasluzia typicke jebnute vedenie barcelony ale stavim sa ze keby mali spanielsky pas este by im pridali za dobre odohratu sezonu ked chcu riesit platy prosim vyjebte fatiho a busquetsa z timu ty tu nemali co hladu uz na zaciatku sezony a mate usetrene a pribalte im aj torresa klub bez chrbtovej kosti
Taký Fati berie rovnaký plat ako FDJ, prečo sa nerieši jeho plat?