Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-05-07 14:07:46
👌
2023-05-07 15:05:08
FDJ už raz predĺžil zmluvu, vzdal sa 1,67 v prvej sezóne a vzdal sa ďalších 3 miliónov pri predĺžení. Koľko peňazí sa má zase vzdať?

Taký Fati berie rovnaký plat ako FDJ, prečo sa nerieši jeho plat?
2023-05-07 15:31:39
Aj ine velkokluby zvyknu ziadat hracov, aby si znizili platy bez ohladu na podpisane zmluvy? Alebo je to len (nehanebna) tradicia tohto skveleho vedenia?
2023-05-07 17:51:13
Je to podraz voči Stegenovi a FDJ. Ja na ich mieste by som nesúhlasil zo znížením platu a radšej by som si hľadal iný klub, kde by som mal istotu dodržiavania podpísanej zmluvy. Barca najprv s hráčmi podpíše zmluvy s určitým platom a potom ich žiada, aby si svoje platy znížili??? Čo je to za neseriózny postup. Zmluva je zmluva a obe strany sú povinné ju dodržať!!!
2023-05-07 18:02:36
absolutna klaun fiesta presne idu drbat do hracov ktory si to v tyme ako jedny z mala zasluzia typicke jebnute vedenie barcelony ale stavim sa ze keby mali spanielsky pas este by im pridali za dobre odohratu sezonu ked chcu riesit platy prosim vyjebte fatiho a busquetsa z timu ty tu nemali co hladu uz na zaciatku sezony a mate usetrene a pribalte im aj torresa klub bez chrbtovej kosti