Dembele sice půl sezóny out, ale v první půlce sezóny nás táhl spolu s Lewou a ma velkou zásluhu na titulu. Neříkám, že bych ho ted nechtěl prodat, ale určitě nám v téhle sezóně pomohl
Ak je pravda to s Araujom, tak nakoniec dobre , že Alemany zložil funkciu. Kde by sme akože našli takého stopéra ? S Dembelem je to podobne . Aj keď je svojsky , je to po Viniciovi zrejme najlepšie krídlo na svete ci chceme alebo nie. A je síce fajn, že sa chcel zbaviť Albu a Busa ale ja stále nevidím adekvátnu náhradu.
Ani jeden z tých , čo si teraz vypísal , nieje lepší ako Dembele. Jediný hráč ktorý je v kvalitatívne o niečo lepsi je Vinicius. Dembele ma jedinú , ale dosť zásadnú slabinu a to, že nieje strelec. Ak by mal zakončenie na Neymarovej ci Messiho úrovni , bol by absolútna TOP.
Jako kdyby hrál Dembele pořád v top formě a bez zranění, tak bych s tím asi i souhlasil. 1 na 1 moc lepších hráčů na světě není. Ale zas nejde ignorovat to, že každou sezónu vynechá tak třetinu zápasů kvůli zranění. Busquets je tady 15 let, Dembele 4 roky a stejně má 3x víc zmeškaných zápasů. Na takovým hráči nejde stavět tým.
Dembele neodohral jediný veľký zápas dobre, v LM každý veľký zápas totálne vygumovaný, vo finále MS absolútne jalový, najhorší hráč na ihrisku. S Bayernom túto sezónu dal Gnabry proti nám také 3 asistencie čo Dembele nedal za celú kariéru, jak vyhral Bayern LM tak Gnabry mal tú sezónu v LM viac gólov jak Dembele za celú dobu u nás. Sané je ešte lepší než Gnabry. Salahova najlepšia sezóna je stále lepšia jak Dembeleho, Saka podáva kvalitné výkony každý týždeň proti poriadnym súperom, nie proti žocharom v LL jak Dembele. Kvara a Leao majú futbalovú inteligenciu tak 2 úrovne nad Dembelem. Dembele vie hrať len proti Laligistom a tímom v LM jak Plzeň, Ferencvaroš a podobné bludy, jak príde lepší tím tak je hotový.
A v com je akoze problem? :D vedenie doteraz robilo viacmenej dobre sportove rozhodnutia, takze premnazamna nech je v technickom sekretariate aj laportov dedko
Z toho, čo som si prečítal, tak Alemani je bez rešpektu k hráčom. Absolútne schvalujem, ak ho Xavi obišiel, ako bývalí hráč určite vie, že ak chce z niekoho dostať to najlepšie, musí tam byť vzájomný rešpekt a Alemany sa skôr javí, ako skvelý agent, ktorý vie, ako zarobiť a hráči sú len produkt.
Podľa toho, čo je v článku, to vyzerá, že Barca je navonok klub v ktorom všetci ťahajú za jeden povraz, ale skutočnosť je taká, že je v ňom množstvo vnútorných nezrovnalostí, rozporov a zákulisných ťahov, skrátka že v Barci je bordelu ako hnoja v kravíne!!! To s časti dokazuje aj finančná situácia Barce a nezmyselný pokus stiahnuť do Barce Messiho a predĺžiť zmluvu Busquetsovi, Albovi a Robertovi. Kamarátom Xaviho.
!!!
Kdyby to udelal tak ted nemáme titul
!!!