Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-05-08 08:34:54
Pfuuuu... Normálne som sa zľakol, keď som uvidel titulok, ktorý pojednáva o "nedotknuteľných...."

Ale "Keďže sú však De Jong a Ter Stegen relatívne mladí, mohli by zvážiť zníženie platu..."

To mi odľahlo. A síce, v prípade nášho "klenotu" sa dokona hovorí o malom zvýšení! ❤️

#AgentikVybavi
#RamadanFirst
#OusmaneSalaryMatter
2023-05-08 08:42:51
To je teda skvela "logika": podpisem s niekym zmluvu, podla ktorej u mna zarobi napr. 30000€ rocne, a po roku alebo dvoch zacnem na neho tlacit, aby prijal zarobok 15000€ za rok, s tym, ze mu dovolim u mna pracovat dlhsie a nakoniec bude mat o nieco viac penazi. 🤦‍♂️ Po A, to znamena, ze poskodeny sa mi ma odvdacit za znizenie platu tym, ze u mna dlhsie zostane, ako keby som mu robil laskavost, a po B, ze cas, usilie a robota su v tom vsetkom nepodstatne a ide len o konecny zarobok (Zarobit 32000€ za 2 roky ma byt lepsie ako 30000€ za 1?). Nehanbia sa??? Ked na nieco nemame, tak to nemozeme mat. Ale nie, namiesto toho sa budu chovat ako zobraci bez chrbtovej kosti a robit vsetko preto, aby klub ziskal co najviac na ukor hracov. Nevidane.
2023-05-08 11:39:29
Jedni z mála hráčů, kteří jsou u nás stabilně výkonní a předvádění vesměs neustále velmi kvalitní výkony. Proč se v takovým článcích nezmiňuje Fati, jehož přínos je nula nula nic a bere přitom takovou raketu? Po sezóně se zbavit Busquetse a hned bude více prostoru na platy.