To je teda skvela "logika": podpisem s niekym zmluvu, podla ktorej u mna zarobi napr. 30000€ rocne, a po roku alebo dvoch zacnem na neho tlacit, aby prijal zarobok 15000€ za rok, s tym, ze mu dovolim u mna pracovat dlhsie a nakoniec bude mat o nieco viac penazi. 🤦♂️ Po A, to znamena, ze poskodeny sa mi ma odvdacit za znizenie platu tym, ze u mna dlhsie zostane, ako keby som mu robil laskavost, a po B, ze cas, usilie a robota su v tom vsetkom nepodstatne a ide len o konecny zarobok (Zarobit 32000€ za 2 roky ma byt lepsie ako 30000€ za 1?). Nehanbia sa??? Ked na nieco nemame, tak to nemozeme mat. Ale nie, namiesto toho sa budu chovat ako zobraci bez chrbtovej kosti a robit vsetko preto, aby klub ziskal co najviac na ukor hracov. Nevidane.
Ono to nevychádza ani teraz. Aspoň FDJ podpísal 4 ročnú zmluvu na začiatku s 14 miliónov v hrubom ročne v prvej sezóne dostal 12,33 milióna, lebo covid, tých 1,67 milióna sa vzdal. Nová zmluva, čo sa predĺžila o 2 roky, kde v 20/21 mal dostať 3 milióny, 21/22 mal dostať 9 miliónov (niektoré zdroje uvádzajú, že mal dostať nakoniec len 6 miliónov). Klub má začať vracať peniaze od sezóny 22/23, 23/24 má mať 18 miliónov, sezóna 24/25 má mat 19 miliónov. 3+9=12 a mal dostať 28 miliónov. Klub mu dlhuje teda 16 miliónov. 2*18+19=55 miliónov, odrátam 16 miliónov, čo mu klub dlhuje a sme na 39 miliónoch. Ak to vydelíme 3 rokmi, sme na 13 miliónoch za rok. FDJ vďaka tomu predĺženiu sa vzdal 3 miliónov a predtým sa vzdal 1,67 milióna. Teda sa vzdal dohromady 4,67 milióna. Z tohoto vychádza, že Fati zarába o milión viac ako FDJ a jeho nikto nerieši, že by si mal znížiť plat.
Za ďalšie 2 sezóny má FDJ dostať ešte 37 miliónov v hrubom. Ako mu tvárme sa, že mu zvýšia plat na pôvodných 14 miliónov za rok a predĺžia o 3 roky. Aby teda niečo zarobiť navyše. 2*13+3*14 miliónov, za tie dva roky mu ostávajú ešte 11 miliónov rozdeliť, to by znamenalo, že dostane 2x15 miliónov + 2x16 miliónov a posledný rok 17 miliónov. Aspoň tak mi to logicky vychádza. Pri tom ako Barcelona sa vkuse snaží dotiahnuť nových hráčov, tak to môže mať na stole zase o rok podobné predĺženie. Tie 3 milióny hore dole sú nič.
Jedni z mála hráčů, kteří jsou u nás stabilně výkonní a předvádění vesměs neustále velmi kvalitní výkony. Proč se v takovým článcích nezmiňuje Fati, jehož přínos je nula nula nic a bere přitom takovou raketu? Po sezóně se zbavit Busquetse a hned bude více prostoru na platy.
Ale "Keďže sú však De Jong a Ter Stegen relatívne mladí, mohli by zvážiť zníženie platu..."
To mi odľahlo. A síce, v prípade nášho "klenotu" sa dokona hovorí o malom zvýšení! ❤️
#AgentikVybavi
#RamadanFirst
#OusmaneSalaryMatter
Za ďalšie 2 sezóny má FDJ dostať ešte 37 miliónov v hrubom. Ako mu tvárme sa, že mu zvýšia plat na pôvodných 14 miliónov za rok a predĺžia o 3 roky. Aby teda niečo zarobiť navyše. 2*13+3*14 miliónov, za tie dva roky mu ostávajú ešte 11 miliónov rozdeliť, to by znamenalo, že dostane 2x15 miliónov + 2x16 miliónov a posledný rok 17 miliónov. Aspoň tak mi to logicky vychádza. Pri tom ako Barcelona sa vkuse snaží dotiahnuť nových hráčov, tak to môže mať na stole zase o rok podobné predĺženie. Tie 3 milióny hore dole sú nič.