Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-05-09 09:29:12
"Symbolický" plat 25 miliónov v hrubom. Však limit mal byť 20 miliónov v hrubom. Už teda len ostáva predať Raphinu (asi dobrovoľne odíde). Len kto ďalší? Fati že vraj nechce odísť, ani sa to neplánuje, teda Kessie, dajme tomu Torres. Ale bude to stačiť?
Marian Premium
2023-05-09 10:05:32
Dobré správy úvodom dňa. 100 M vieme dať pri hráčoch, o ktorých je záujem a ktorí budú súhlasiť s odchodom. Malo by sa to podariť.
2023-05-09 10:06:34
Veď sa ešte predajú hráči na hosťovačke…lenglet/umtiti/nico to sa može v klude vyšplhať niekde na 30+ mega
2023-05-09 10:28:37
Dembélé 50 miliónů eur + Lenglet 13 miliónů eur + 6 Umtiti + 8 Trincao (klauzule) = 77 miliónů. Za Lengleta či Umtitiho by mohlo přijít o něco více třeba. A byť Kessieho mám rád a byl bych rád kdyby zůstal, tak v nutnosti financí bych prodal jeho aspoň za 30 mega do Premier League. Rázem máme 107 miliónů eur. Určitě neprodáavat Raphinu, ten je mnohem platnější a spolehlivější i pokud jde o zranění než Dembélé.
2023-05-09 10:56:11
Fati nemá dobrou formu a Raphinha má kolísavé výkony, ale i tak prodáme 20 letého a 26 letého hráče, aby mohl přít hráč, co bude na top úrovni kolik ... 2... max. 3 roky? To mě přijde jako šílenost.
jirkam Premium
2023-05-09 11:07:19
Raphinu je škoda
2023-05-09 12:34:05
Tak zhrňme si to.
Predaj Fatiho, ktorý nič nehrá, je podľa mňa skvelý a s príchodom Messiho, by iba sedel.
Predajme ho, kým ma hodnotu.
50-60M pohoda ....
Raphinha ak chce odísť, nech ide... 60-70M klubu z PL...
Ďalej... Torres do Aston Villy, viac ako 30M za neho nedajú podľa mňa a taktiež Kessie 25-30M.
Náhrady za nich, Gumdogan a treba zobrať aj Aubu naspäť, ktorý góly dával, ako náhradník zadarmo na 2 roky super + mame Dembela.
Busquets preč, ušetrí sa 20M.
A miesto nich môže prísť aj Messi, Roque a ďalšie krídlo.
A ešte nezabúdajme na navrátilcov. Lenglet, Dest, Nico, Abde...
Pri dobrých predajoch Desta, Lengleta aspoň za 20M dokopy by sa doplatilo 20M a môže prísť aj Frimpong. Stále vidím prebytok financií, ak by to išlo takto ľahko.... ale Laporta je dobrý ekonóm + Alemany ešte dotiahne rozrobenú robotu.
2023-05-09 13:23:23
Messimu bych přál rozlučku s Barcou, ale asi jsem proti tomu ho přivézt zpět. Raphinha sice není top křídlo pro Barcu, ale bodově to není vůbec špatné na první sezónu v Barce. Raději bych pustil Dembeleho, jednoho z dvojice Ferran / Fati. Busquets tedy snad neprodlouží. Pak odchod Alonsa a Garcii. Pěkné by bylo i prodej navrátilců Lengleta, Umtitiho a Desta. Trincao je jasný. To už dělá pěkné pročištění kádru. Přivést zdarma Thurama, který zahraje i na LK i na hrotu, pak Iniga Martineze, Gundogana a v případě prodeje Kessieho bych se pokusil o Amrabata. A hlavně tu pravou obranu pořešit :)