Hejteri radujte sa, Busi odíde, náhrada nebude a tí, čo snívajú o FDJ, ako nahradí Busiho, zabudnite, chlapec má čo doháňať, aby dosiahol aspoň priemernú Busiho úroveň.
Je načase že odíde. Ja som to ž písal pri inom článku, že Messi prestúpi k arabom a stiahne zo sebou Busquetsa aj Albu. A aj to tak vyzerá. Ale za Albu by sme mohli niečo zarobiť, pretože jemu ešte platí zmluva, či nie?
Průměrné úrovně Busquetse? Jako pokus o vtip dobrý :-) S top týmy v lize už min.2 roky nestíhá (proti těm slabším ještě dejme tomu ok) a v porovnání s mančafty typu Bayern, PSG, City a jim podobným nemá už v základu co dělat. sorry
Netvrdím, že nemáš pravdu, no neviem, či si pochopil, čo som napísal? FDJ proti top klubom nehrá nič, rovnako ako polka týmu. A rozhodne nedokáže po Busim prevziať zodpovednosť a držať stred poľa. To už nám ukázal, keď Busi nehral, doslova nám horela riť.
Ten "zmrd" sa dokázal stať legendou ešte počas aktívnej kariéry, nech sa už rozhodne akokoľvek, dokázal niečo, čo len ťažko niekto iný prekoná a zaslúži si rešpekt. On už nemusí nikomu nič dokazovať a keď mu niekto núka kopec peňazí len za to, že si tam bude užívať, kto z nás by to nebral...?
Takého génia sme mohli predať aspoň za 100 mil. Saudi mu isto dajú aspoň polovicu toho, čo údajne chcú dať Leovi. Budú mi chýbať jeho šprinty, kľúčky (najmä ten geniálny axelpausen) a góly.
Legenda, a jeden z najlepších DM všetkých čias, ktorý svojou hrou a unikátnosťou definoval jednu eŕu Barcelony. To či hral Busquets alebo nie bolo vždy jasne cítiť na ihrisku.
" Busquets si to rozmyslel a predĺžil zmluvu s FCB o 1 rok"