Ferran bol minulu sezonu, po prestupe k nam, nas najlepsi hrac. Kazdy zapas sa dostaval do golovych sanci, jediny problem bol, ze plalil tutovky. S Aubom v utoku mu to sedelo a dokazali si dynamicky menit miesta. Lenze hral ako false winger a stahoval sa do stredu.
Od zaciatku noveho rocnika hral prilepeny na ciare (Xavi chce drzat sirku) a tak sa zacala vytracat forma a Ferranov prinos. Od MS hrame takticky zle (snad 3-4 zapasy boli dobre), Lewa bez formy, Ferran bez formy, stredova formacia zalostna. Nerozumiem ako hraci, ktori hrali prime v byvalych kluboch tu za rok dokazu vyhoriet (vid Ferran, Lewa ci Kessie).
Tak Lewa by som nepovedal ze vyhorel len nasa zaloha nie je kreativna ked sa pedri zranil tak odisla ofenziva uplne. Ale niekto povedal ze sme uz defenzivny tim a potvrdzuje sa to. Ja by som povedal ze je fajn ze xavi najprv upratal obranu a buducu sezonu mozeme dotvorit ofenzivu napr. Gundoganom a Yamine Lamal by sa mohol buduci rok zacat presadzovat pripadne fati by mohol dat teraz bomby v priprave a buducu sezonu sa zobudit a ked pride aj messi tak lewa da hned 2x tolko golov. Podla mna sme na dobrej ceste. A buduci rok ostaneme v lige majstrov aj na jar.
Fatimu neverim, ze sa dokaze vratit. V hierarchii je na LW uprednostnovany zaloznik a tymto tempo ho predskoci aj 15 rocny Yamal. Fatiho (a jeho platu za nic) by sme sa mali zbavit cim skor.
Neverim, ze Messi pride a osobne ho tu ani nechcem, dali by sa spravit lepsie prestupy vzhladom na obmedzeny priestor, ako priniest 36 rocneho hraca zo sentimentu na 1 sezonu.
Ani mna fati nepresvedcil ale nemame moc penazi na nakupy a podla mna musime posilnit pravy back a kreativneho zaloznika. Messi asi pride ci bude prinos sa uvidi ale jeho nahravky by sa zisli, necakam ze da 45 golov ale 10g+10a by mohol dat. a Lamal je este mlady a na to aby nam vybojoval nejake trofeje cize ten nech pekne rastie popri niekom.
@Pravdo ak sa da 36 rocnemu hracovi 30M plat, tak za to mozes mat 1-2 free agents, ktori to mozu hrat dlhodobejsie. Napriklad Thuram je free, moze hrat aj hrot aj LW. Carrasca vieme zohnat za babku, len musi odist Fati (ktory ma plat 12M za nic, panicky sa mu predlzila zmluva a spravila sa z neho nova 10tka). Gundogan je free a moze vystuzit zalohu. Amrabata vieme mat za par penazi. Ja si myslim, ze vyuzit peniaze na inych hracov ako na Messiho je zodpovednejsie z pohladu buducnosti a mozeme z toho profitovat viac sezon ako 1. Sentiment musi ist prec.
Ak ma byt priorita DM, tak sa maju predlzit a zaregistrovat len zmluvy Gavimu, Araujovi a Baldemu, nepotrebnym sa maju ukazat dvere a maju sa tie peniaze pouzit tym smerom. Ak zostanu peniaze, moze prist Gundogan alebo Carrasco.
Pravy obranca – bud padne rozhodnutie vyuzit Arauja co prisiel do B – alebo to platat Koundem – alebo opat zohnat niekoho lacneho k tomu Araujovi/plataniu Koundem.
Proste ako premyslam, tak premyslam, pride mi strasne nelogicke zobrat 36 rocneho hraca (sice legendu, atd). Povedal by som, ze tieto dvere by uz mali zostat zatvorene. Ak sme neboli schopni ho tu udrzat pred 2 rokmi, tak teraz uz to nechat tak.
Od zaciatku noveho rocnika hral prilepeny na ciare (Xavi chce drzat sirku) a tak sa zacala vytracat forma a Ferranov prinos. Od MS hrame takticky zle (snad 3-4 zapasy boli dobre), Lewa bez formy, Ferran bez formy, stredova formacia zalostna. Nerozumiem ako hraci, ktori hrali prime v byvalych kluboch tu za rok dokazu vyhoriet (vid Ferran, Lewa ci Kessie).
Neverim, ze Messi pride a osobne ho tu ani nechcem, dali by sa spravit lepsie prestupy vzhladom na obmedzeny priestor, ako priniest 36 rocneho hraca zo sentimentu na 1 sezonu.
Ak ma byt priorita DM, tak sa maju predlzit a zaregistrovat len zmluvy Gavimu, Araujovi a Baldemu, nepotrebnym sa maju ukazat dvere a maju sa tie peniaze pouzit tym smerom. Ak zostanu peniaze, moze prist Gundogan alebo Carrasco.
Pravy obranca – bud padne rozhodnutie vyuzit Arauja co prisiel do B – alebo to platat Koundem – alebo opat zohnat niekoho lacneho k tomu Araujovi/plataniu Koundem.
Proste ako premyslam, tak premyslam, pride mi strasne nelogicke zobrat 36 rocneho hraca (sice legendu, atd). Povedal by som, ze tieto dvere by uz mali zostat zatvorene. Ak sme neboli schopni ho tu udrzat pred 2 rokmi, tak teraz uz to nechat tak.