Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Tak ak Arsenal privedie Declena Ricea, tak taky Jorginho by mohol byt dostupny
V nasej fin. situacii jednoznacne De Jong a priviest Gundogana a ako druhy CDM Garcia alebo Nico.
Ja to vidím tak, že na DM bude pravidelne hrávať Frenkie de Jong, jeho náhradníkom bude Garcia. Nie som nejak bytostne presvedčený o tom, že príde Zubimendi.
Je ten Zubimendi naozaj tak kvalitný? Alebo ho Xavi chce preto, že je Španiel? Vôbec ho nemám nasledovaneho.
Zase sa novinári nudia...
Prajem klubu stastnu ruku pri vybere, v opacnom pripade to bude katastrofa.
Načo hľadáme náhradu za Sergia mimo klub ? Máme FdJ ktorý by mal byť prvou voľbou na tento post a jeho náhradníkom b6 kľudne mohol byť Kessie pripadne Roberto alebo Garcia. Ak by som už chcel minút peniaze tak by to nebolo na DM ale na RB
Nechápu proč furt neves všude a proč mendez pořád tolik tlačí na tento přestup, hráč je úplně slabý ani zadarmo a za fattiho mladyho kterému když se podaří pár zápasů nebo sezóna tak jeho cena bude dvojnásobná,tady bysme opět též e prodělali,ale posledními roky je to vlastně normální když sledují ty tahy klubu 🤦
Pošlime Fiorentine niekoho za Amrabata, myslím že to by bola dobrá voľba Zubimendiho nemám nasledovaneho