Reakce na nové spekulace o čtyřiadvacetiletém záložníkovi Zubimendim v Barceloně a Arsenalu: „Nikdy jsem neplánoval odejít z Realu Sociedad – říkám to vždycky. Miluji život tady, doma, jsem tu tak šťastný. Hodnota tohoto klubu je stejná jako ta moje, takže se cítím velmi dobře, vždy jsem říkal, že jsem šťastný," řekl Španěl. ⚪️🔵
Fati dostal nezmyselný plat po všetkých tých zraneniach a kontrakt do 2027. Pokiaľ sám Fati nebude chcieť, nik ho z klubu nedostane. 7 miliónov v čistom mu nikto inde nedá, kto vie, aké bonusy ešte dostal. Nehovoriac o prestupovej čiastke, čo zaň Barcelona bude chcieť.
:))) Ja som to samozrejme myslel tak, ze ak mas pravdu a vyhras stavku, poslem ti 1 album od Diamonda, a ak vyhram ja, tak mi posles 1 ty. ;) Medzi nami, ak by sa Fati noazaj prebral a stal by sa z neho nas utocnik cislo 1, darovat CDcko na oslavu nasho uspechu by mi vobec nevadilo!
Barca nebo Arsenal? Odpověď je... ne, díky 😯⤵️
Reakce na nové spekulace o čtyřiadvacetiletém záložníkovi Zubimendim v Barceloně a Arsenalu: „Nikdy jsem neplánoval odejít z Realu Sociedad – říkám to vždycky. Miluji život tady, doma, jsem tu tak šťastný. Hodnota tohoto klubu je stejná jako ta moje, takže se cítím velmi dobře, vždy jsem říkal, že jsem šťastný," řekl Španěl. ⚪️🔵