Dúfam že Espanyol dostane trest, prázdne hľadisko aspoň na 5 zápasov a že vypadne z LL a už nikdy sa nedostane späť. Takých agresívnych hráčov a ešte agresívnejších a primitívnych fanúšikov snáď nemá ani Slovan a Trnava na Slovensku. A ten rozhodca...to bol čistý sraľo a nekompetentný človek. Ten už by nikdy LL nemal pískať.
Tak povedzme si otvorene, co hraci barcelony cakali. Roky su vztahy medzi klubmi vyhrotene ci uz na ihrisku, alebo na tribune a oni tam zacnu nadskakovat ako sasovia. Nevravim, ze nemali oslavovat aj na ihrisku, ale primerane situacii a ostatne si mali nechat na satnu a na domaci stadion. Tym nechcem schvalovat to co spravili domaci fans, ale proste v tomto zapase sa to dalo cakat a duplom po tom ako sa barcelona na to strojila uz tyzden.
No tak pardon, ale aby nemohli prejaviy hraci vitazneho timu radost zo ziskania titulu na superovom ihrisku tak to je co, stanne pravo ? Alebo vynimocny stav ??? Ved nijako ani nikoho neprovokovali !!! Ta uvaha ananas mi pride absurdna !!
Ananas ty si pekny anafas. Co to tu splietas???? Vyhrali ligu a po zapase to oslavili. Nikto neisiel do rohu Espanolu a neukazoval,ze maju byt ticho. Zastavas sa primitivov a primitivi su aj domaci hraci. Mali uznat kvalitu supera a zatlieskat im a pogratulovat. To je rozdiel medzi sportovcom a idiotom.
Skusme bez urazok ok?? Ja som tu nikoho neurazal, iba som poukazal na to, ze mohli u veceneho a mestskeho rivala oslavovat primeranejsie a nie tam pokakovat ako postihnuty. To ako keby Trnava oslvovala takto na Slovane alebo opacne. Jasne potesit sa vsetko to ano, ale nie toto. A hlavne pripravovali to cely tyzden a dobre vedeli co ich bude cakat.
Okrem toho si myslim, ze samotny klub sa hanbi za luzu ktora predviedla na stadione co predviedla. To boli frustrovani zufali jedinci, ktori len v skupine znamenali istu destruktivnu silu. Exemplarne tresty udelit jednotlivcom ktorych nasnimali kamery, s tym bude mat co robit spanielska policia a prokuratura. Jedinou vycitkou voci klubu moze byt len to, ze nezabezpecili viac ozbrojencov. Este by pomohol dobry vyprask na prdel tym nespratnikom gumenymi obuskami. Tento vychovny prvok pomaha na sto percent 😄😄
Ananas, tak podľa Teba hráči Barce keď oslavovali titul tak tam poskakovali ako postihnutý? Nóó, zamysli sa potom nad sebou. Ak toto bola provokácia idiotov a primitívov , ktorí boli na vychádzke zo psychiatrie, porovnaj to s provokáciou mladého Weisa v Dunajskej strede! Toto bola provokácia a fanúšikovia nevtrhli na štadión! Ak považuješ to čo robili hráči Barce po zápase za provokáciu, tak Ti už nieto pomoci!!!
Dlho som tu nebol a vidim, ze sa tu nic nezmenilo. Chapanie citaneho textu je tu stale problem. Ja nikde neschvalujem to co spravil fanusikovia. Ja pisem o tom, ze hraci barcelony o tom vedeli. Pisalo sa o tom uz tyzden, ze ked budu oslavovat a provokovat tak budu niest nasledky. Kazdopadne bola to banda primitivov o tom ziadnych pochyb, ale hraci sa mohli potesit na ihrisku a v kabine a prave oslvy si nechat bud na domaci zapas alebo niekde na namestie so svojimi fans. A porovnavat tu weissa s hracmi barcelony 😂😂😂 mimochodem mesi to spravit tiez a vtedy ste sa tu z toho vytesovali.
Ananas, s Messim máš pravdu, ale fanúšikovia Realu sú možno oveľa chápavejší a férovejší, lebo ani na Messiho ani na žiadneho hráča Barce vtedy nezaútočili. Je to obrovský rozdiel v porovnaní s primitívmi na štadióne Espanyolu!
ryba smrdi od hlavy, co na to pan prezident tebas? ku vsetkemu sa vyjadruje a do teraz nedal ziadne stanovisko. ved takato hanba tu este nebola. ved to sa dalo cakat. derby, kde jeden vypadava a dalsi oslavuje titul. to nieje rizikovy zapas? TEBAS, ako to bolo zabezpecene?
Barcelona má tiež podobných fanúšikov, či na Boixos Nois sa zabudlo? Je to niečo, čo by sa nemalo stávať, ale ide len o pár desiatok jedincov, nevybehol tam celý štadión, tak by som z toho nerobil kovbojku.
uz som sa zlakol, ze zabudnes nejak poukazat na barcelonu ale uz je to tu nastastie :D :D boixos mali na nejaku dobu zakazane chodit na camp nou ze? (neviem ako je to momentalne s nimi) tak snad tychto mamrdov z espanyolu caka to iste
Majú zakázané chodiť na štadión. Aj tieto osoby by mali dostať zakáz vstupu na štadión, klub by mal dostať trest, ale nemá sa z toho robiť kovbojka. Nič viac, nič menej.
Prečo? Nazvať kvôli pár jedincom fanúšikov súpera mentálne zaostalími mi príde fakt cez čiaru. Ja chápem, Espanyol tu nie je najpopulárnejší klub, ale organizátor to zvládol, nikomu sa nič nestalo. Potrestajme vinníkov (zákaz vstupu na štadión) udelme rozumné tresty a ale nerobme z komára slona. Taký kritický článok som tu nevidel ani vtedy, keď sa hralo proti Frankfurtu a vyzeralo to, že ten má čo sa týka fanúšikov prevahu na barcelonskom štadióne, keď vlastný fanúšikovia klubu predávali vstupenky. Ľudia sa tu pohoršujú nad tým, že niekto si dovolil pískať v PSG na Messiho, ale ak niekto predáva svoju permanentku na svoj klub, tak to už nevadí.
Super vyhral sa titul a ešte na štadióne rivala. To bude legendárne
Ale legendárny bude aj útek hráčov. Dobre vedeli ze idú provokovať oslavami a tak utekali ako malí chlapci do šatní
Všade na svete sa trestá za takéto niečo a tu nič?🤦🤦
Aj to svedčí o úrovni španielskych rozhodcov.....hnus🤮🤮🤮
Ale legendárny bude aj útek hráčov. Dobre vedeli ze idú provokovať oslavami a tak utekali ako malí chlapci do šatní