Pre mňa jeden zo strojcov ligového víťazstva. Síce mal aj hluché obdobia, ale spolu s MAtSom, Araujom top 3 tejto sezóny. Taktiež Raphinha vystrielal dôležité body.
Mňa samého prekvapuje, že neuvádzam mená ako Pedri alebo De Jong, ale vymenovaní podľa mňa vynikli najviac.
čemu nerozumí? Lewa byl naprosto klíčovým hráčem zpočátku sezóny, kdy jeho góly pro nás vybojoval minimálně tak 4 důležité vítězství a k mnoha dalším přispěl. Až na jednu výjimku, když dal gól, tak Barca i vyhrála, často to byl právě on, kdo skóre otevřel. Ano, měl hluché místo po MS, ale tak kdo nemá. Navíc, teď se docela už dokázal vrátit do formy, byť to stále není úplně ono.
A Patrik má pravdu i v tom, že nejvíc vynikla letos krom Lewyho právě obrana v čele s Mattsem. Raphinha byl v několika zápasech nejlepší muž na hřišti, ale nesouhlasím s tím, že právě nezmínil Pedriho, který je klíčem naší zálohy.
góly z pozícií na päťke -- pravdaže, je zásluha byť na to mieste -- by pokojne dal aj auba alebo braithwaithe, včera vynikajúci, a azda aj depay -- včerajšie góly sú na 95 percent raphinhove a baldeho -- potom vystrelil asi osemkrát, štyrikrát ďaleko od brány, štarikrát do obrancov, lebo pri streľbe váhal, nikomu poriadne neprihral, nijakého súpea neobišiel a na konci zápasu si ako poleno nespracoval dembeleho úžasnú gólovú prihrávku -- bez obsluhy je to nula, už ani z diaľky nevie vystreliť
Suhlas matewr, Pedri a podla mna aj De Jong su superdoleziti, videli sme ako sa timu darilo ked boli obaja zraneni - bola to bieda. Ale nejak ked si spomeniem na klucove momenty sezony, tak mi napadnu viac Lewove a Raphinhove goly / Matsove a Araujove zakroky.
Suhlas matewr, Pedri a podla mna aj De Jong su superdoleziti, videli sme ako sa timu darilo ked boli obaja zraneni - bola to bieda. Ale nejak ked si spomeniem na klucove momenty sezony, tak mi napadnu viac Lewove a Raphinhove goly / Matsove a Araujove zakroky.
zrejme ťa tešia len výsledky, to, čo k nim vedie -- teda pedri, balde, de jong, rafinha a jeho prihrávky -- ti nehovorí nič -- ak by balde a rafnha nenašli lewu na päťke, ako by dal gól? z diaľky strieľať nevie, obísť protihráča tiež nie, spracovať si loptu nevládze... centre hlavou netrafí
Pře mna sú najlepsi v sezóně Araujo a ter stegen . Najvacsi skok urobil jednoznačně Baldé. Ale vsetci výborně . Aj lewy aj Raphina výborně, prvá sezóna a paráda od nich.
Mňa samého prekvapuje, že neuvádzam mená ako Pedri alebo De Jong, ale vymenovaní podľa mňa vynikli najviac.
A Patrik má pravdu i v tom, že nejvíc vynikla letos krom Lewyho právě obrana v čele s Mattsem. Raphinha byl v několika zápasech nejlepší muž na hřišti, ale nesouhlasím s tím, že právě nezmínil Pedriho, který je klíčem naší zálohy.
K tomu, ze mi Balde, Pedri, De Jong, Raphinha nehovorí nic, ti nemám čo povedať, kedze je to bullshit.