To uz kde sme, ze hraci nemozu po 4 rokoch bez poriadnej trofeje oslavit triumf ? Skandovali pri tom, ze ide Espanyol do 2-hej ligy. ? Alebo im ukazovali nejake obscennosti ? Nezachytil som to, jedine co som zachytil bolo skandovanie Puta Barca skrz cely zapas...takze ujo by si mal vytiahnut hlavu zo zadku a nehladat vinnika, tam kde nie je
No moment! Ak je to pravda čo píšu v článku, že bola dohoda už pred zápasom, že v prípade zisku titulu Barce, že nebudú oslavovať na trávniku Espanyolu, tak potom to mení situáciu. V tom prípade to čo urobili hráči Barce, napriek dohode, možno naozaj považovať za provokáciu. Na druhej strane je ale otázka, či o tejto dohode vedeli aj hráči???
zastav emocie z oslavy titulu po styroch rokoch a este s takym predstihom = konina, tu sa nepozera, ze to je na ihrisku rival, oslavuje sa, je to bezne uplne vsade, v kazdom sporte...
ochranca principu, cakal som kedy sa vynoris...uricte by nasi fanusikovia, ktory su tvoreny prevazne turistami isli nahanat hracov Espanyolu, keby u nas na camp nu oslavovali zachranu v lige...come on
Ty si to vytiahol. Inak vlastne máš pravdu. Domáci "fanúšikovia" bežne predávajú svoje permanentky, pri zápase s Frankfurtom to bolo krásne vidno. Tak keď sedí na zápase Barcelony 70% turistov, tak to asi nehrozí. Ospravedlňujem sa.
Jano tiez viem vsetko otocit tak, aby to co tvrdim vyzeralo ako uzasne trefne a kvazi velmi mudre, ale breses na nespravne dvere, mna tieto tvoje prupovidky a ohybanie vsetkeho nebavi, hladas problem tam kde nikdy nebol a nebude
chtěli to prostě jenom oslavit a nic ty hovada, co se nazývají fanoušky Espanyolu, neomlouvá, doufám, že dostanou co nejdelší zákazy a pokuty, ale o tom spíš pochybuju.
V každém případě je pravda, že to naši hráči mohli tušit a ten kruh si odpustit (tím nemyslím provokaci, ale jen to, že jim mohlo dojít, jaká jsou na hledištích hovada).
Cize keby fanúšikovia ich tam aj pobili je to vína hráčov Barcy, som zvedavý jak sa k tomu postaví Liga s Tebasom aby nebola vinna ešte Barca neprekvapilo by ma to
Pan Colletko je prezident dutohlav😄 a demagog ako nas robertko. Cudujem sa, ze nepouzil sponenie - skutok sa nestal....to by vystiho alo jeho uroven...
Ahoj franco, prepac ja tomu nerozumiem co tu splietas. Aka krivda ci hrca ta dusi v krku ? Vobec nechapem tvoje mentalne procesy . Dobra rada - ak mas nejaku krivdu v sebe pusti to prec, pretoze tebe samotnemu to bude len skodit. A ze provokovali ?? Ako vobec mozes taketo nieco napisat. Aj ked si zrejme zaryty fanusik realu, stale je to len sport. A sport je pre radost divakov a nie na pestovanie nenavisti. Ach jaj ..l
pusti si na YT když neprávem Atletico získalo titul na camp nou po remíze 1:1 v 13/14. Barcelonští diváci tleskali, hráči Atlética vyhazovali do vzduchu Diega Simoneho... víš, on ten sport je hlavně o radosti, zábavě, ZDRAVÉ rivalitě, o přátelství... nevím jestli to dokážeš pochopit, když máš přezdívku takovou jako máš...
Franco, jediný, kto provokuje, si ty s tvojim debilným nikom na tomto fóre. A ten tvoj biely balet ligu vypustil, keď dostal na frak v EC. Rozumu máš fakt ako decko, ale nie 13 ročné, ale tak na 7.
som dlhoročný fanúšik slovana, ale vždy som vedel zatlieskať trnavčanom, ak hrali dobrý futbal, radosť môžu za provokáciu pokladať len naslovovzatí trpáci -- radosť je bezprostredná, vypukne okarmžite, ťažko ju odkladať, hoci aj do šatne -- kultúrny divák ju pochopí, uzná -- nebolo to predsa nič prti espaňolu, ani výsmech
V každém případě je pravda, že to naši hráči mohli tušit a ten kruh si odpustit (tím nemyslím provokaci, ale jen to, že jim mohlo dojít, jaká jsou na hledištích hovada).