Vzhľadom na odchod Busiho je príchod minimalne Gundogana pochopiteľný, ak odíde Kessie tak aj Zubimendi...
Ale chceme predať Ferrana, Fatiho a Raphinhu a jedine krídlo o ktorom sa hovorí je Messi a 1/2 Roque...bud majú nejaký záložný plán alebo neviem...
Tak nemal by som nič proti ak by po tých predajoch tých 2-3 krídiel prišlo aj jedno slabšie Abde/Carracso, ale sakra nie oboch. To radšej nech tu Carrasco ani nejde keď nie je ešte ani zadarmo a treba za neho platiť a radšej nech ostane Fati keď nemáme na kúpu lepšieho ľavého krídla. Sakra aj ten Thuram by na ľavo hrával lepšie ako Carracso za mňa a bol by mladší, zadarmo a zahral by aj na hrote.
Kto bude brať LB expert? Alba možno odíde a Alonso bude len náhradník. Tieto vaše somariny s Baldem na LW keď tam nehral ani jeden zápas v sezóne sú už poriadne otravné.
Mám pocit že Abde by zahral lepšie ako Fati . Nič proti Fatimu no nemôže sa tak báť súbojov. Viac pokazil ako vytvoril a ten jeho klus. Len môj názor neberte to v zlom
Snapshot - veď práve tých pár minút má makať a ukázať sa v lepšom svetle , nie sa plaziť po ihrisku a blokovať naše strely do súperovej brány . Ešte že nehrá 90 minút lebo by sa hralo proti 12tim hráčom .
.
Inak neviete čo je s Olmom ??? O ňom sa tu tiež písalo sa mi zdá.Pokiaľ sa nemýlim on je ľavé krídlo
Ja ako neviem či s tým Zubimendim je niečo v poriadku. To aké ma ambície ak by neprijal prestup do klubu ako Barca a radšej zostal v San Sebastiane? Ale kľudne aspoň nám z dilemy koho kúpiť na DM urobí jasnejšiu vec v prospech Amrabata.
Prečo by nemal byt v poriadku? Momentálne sú v tabuľke na mieste zaručujúcom LM, takže prečo by ju nemohol hrať s klubom ktorý ho vychoval a má k nemu vzťah? Iné by bolo keby hrali stred tabuľky a boli by bez Európy, ale takto mu nie je čo vyčítať. Pokúsi sa pomôcť v Európe klubu, ktorý ho vychoval a na veľký prestup má čas aj potom ak by chcel.
V Barcelone by prevzal miesto po najlepšom DM v histórii futbalu. Skoro každý by sa išiel roztrhať z toho keby mohol v takom veku prestúpiť do Barcelony a ešte okamžite hrávať základ. Chápem aj to, že má rád svoj materský klub, ale takéto šance sa neponúkajú každý rok. Toto sa sakra neodmieta. Real má post DM vyriešený, takže ak chce zostať v Španielsku vo veľkoklube počas kariéry, tak teraz má šancu a potom už ta šanca nemusí prísť.
Nemusí, ale môže. Bude hrať tie isté sútaže, ktoré by hral s Barcelonou takže môže mať rovnaké ambície, plus ako bonus pomôcť svojmu klubu. Takí hráči, ktorý nie je veľa majú skôr môj obdiv a nie aby som písal, že nie je v poriadku... ale tak každý na to máme svoj pohľad. Podľa mňa ukázal veľkosť, že chce pomôcť svojmu klubu, podľa teba nemá ambície...
Veď a to je na tom to čudné, lebo by bol ojedinelí prípad ako ten starší Williams v Bilbau. Vždy keď ho vidím, tak si hovorím, že mal aj na veľkoklub keby odišiel z Bilbaa a dačo by aj vyhral nejakú väčšiu trofej v kariére ako superpohár keby tak urobil.
Momentálne tam môže byť viac než spokojný. Je v materskom klube. Umiestnili sa vysoko v lige a podla všetkého budú hrať LM budúci sezónu. Prečo by nemohli mať v LM rovnaké ambície ako Barcelona??? Nedávna minulosť s Villarealom nám ukázala, že aj menšie kluby sa vedia dostať ďaleko. Detto finalista z Milána, alebo ich tam niekto z vás čakal? Určite nepatrili k favoritom. Pozrite na Sevillu v EL atď... môže sa kľudne stať že sa socky dostanú v LM ďalej ako Barca, ak nemáš doma kryštálový guľu nevieš. Ja si myslím, že nemá dôvod teraz odchádzať.
Ďalší dôvod môže byť aj ten, že Barcelona požiera vlastných hráčov. V Barcelone by bol na neho väčší tlak. Možno má ženu a malé dieťa a cítia sa tam dobre a nechce sa im sťahovať.
So šťastím je všetko možné, ale to by sa muselo stať toľko nepredvídateľných vecí, že je to tak strašne nepravdepodobné. Villarreal vyhral EL a to je niečo iné od LM. Pravdepodobnosť aby sa Sociedad dostal do finále LM je snáď taká prťavá že až neexistuje. Obe kluby z Milana sú zase kluby ktoré už LM aj vyhrali a nie raz, takže to sú kluby o ďalší level 2 nad Sociedadom. To ešte nehovoriac o iných trofejach. Snáď nečakáš, že sa Sociedad o rok zapojí o boj o titul v lige? To je ta podstata. Iný hráči nešpekulujú a dobre vedia, že šanca na tituly vo veľkoklube rastie exponenciálne.
mikimi a naladlo ťa, že to preňho nemusí byť dôležité? Sociedad mu asi nedá toľko peňazí ako Barcelona, ale ak nebude blbý, vie znich vyžiť pohodlne do smrti. Možno sa ešte on sám necíti na to, aby prestúpil do veľkoklubu. Nie každý má ambície všetko vyhrať a hrať vo veľkoklube. Pre niekoho je ten pocit šťastia, pohodlia a pohody, ktorý tam má dostatočne silný na to, aby nemenil. Hra vo veľkoklube prináša aj negatíva.
Villareal v sezóne 21/22 skončil až pred finále LM na Liverpoole. Barcelona skončila už v skupine. Toľko k tomu, že šanca takého klubu sa dostať do finále je taká prťavá že až neexistuje. Podľa mňa majú socky rovnakú šancu sa tam dostať ako malo miláno toho roku. Nemyslím že na to má vplyv to, že niekedy v "šesťdesiatompiatom" tú súťaž vyhrali. Určite ich tak vysoko veľa ľudí nečakalo. LM je súťaž o ktorej rozhoduje jeden dobrý, či zlý zápas. A ja som mimochodom ani nikde nespomínal, že LM vyhrajú, či sa dostanú do finále. Môžu ísť do tej súťaže ale určite s ambíciou postúpiť zo skupiny a ďalej je možné všetko. Nepredpokladám ani že Barcelona pôjde do toho s jasným úmyslom vyhrať ju. Tiež tam budú väčší favoriti, ale to neznamená že sa tak nemôže stať.
Jano a čo keď je tak ambiciózny, že si trúfa dosiahnuť výsledok aj so sociedadom? Kto mu garantuje, že ak prestúpi do Barcelony, tak s ňou dôjde v tej súťaží ďalej?
Ale chceme predať Ferrana, Fatiho a Raphinhu a jedine krídlo o ktorom sa hovorí je Messi a 1/2 Roque...bud majú nejaký záložný plán alebo neviem...
.
Inak neviete čo je s Olmom ??? O ňom sa tu tiež písalo sa mi zdá.Pokiaľ sa nemýlim on je ľavé krídlo