Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Marian Premium
2023-05-17 06:45:45
Tak to je dobrá správa, ukazuje sa, že Jordi je culé a kapitán ako sa patrí a že sa teší, že nahrá Leovi v ďalšej sezóne aspoň na 5 gólov, keď po vystriedaní Baldeho v záverečnej polhodine začne nabiehať na Leove pasy a servírovať mu to do vápna. ☺️
2023-05-17 07:01:40
Alba nemusi vubec nic... ma platnou smlouvu, takze pokud ho pupkac Laporta nechce (kvuli penezum), tak jedina moznost je jednostrane rozvazat smlouvu a castky stejne doplatit - takze tam není zadne pozitivum pro platovy strop.
Nazory fanousku a funkcionaru, ze by to nebyl srdcar pokud to neudela, a ze ma na desitky generaci zajisteno atd atd mu doufam budou uplne u zadele.

Samozrejme fakt, ze takovy plat vubec kdy dostal je ulet a nesouhlasim s tim, ale nebudu tupe prikyvovat temto vykrikum Laporty a mu podobnych, ze on "musi"...

a nezlobte se na me, byt Tebasom nebo LaLigou, pred resenim platovych stropu a celkove financi, bych se podival rozhodne na dluzne castky - viz napr. vyhazovy Taty, Koemana atd ... kde dluzne castky porad nejsou zaplacene ... za me by to rozhodne melo byt soucastni kalkulace financi pro dalsi rocnik...

at se to libi nebo ne, je treba ozdravit finance a narovnat nakladani s nima ... takze byt krute, je to jedina spravna cesta...
2023-05-17 07:56:30
Nikde sa o tom nepíše, ale zaujímalo by ma, koľko majú funkcionári FCB a ci si už aj oni siahli na platy..
2023-05-17 09:19:12
Alba co moze je dobrovolne kyvnut na ponuku zo Saudskej alebo iny dobrovolny odchod. Ak nebude chciet odist, tak nemusi vobec nic. Prist za niekym, ze mas velky plat, zniz si ho o 60% a este k tomu vsetko co ti doteraz dlzime (lebo si pred rokom znizil svoj plat) ti uz nedame, to je riadne smiesne.

Pozadovat rovnake kroky od FDJ, ter Stegena a podobne je tiez rovnako smiesne. A chciet taketo kroky po hracoch co prisli pred rokom ako Christensen, to je uz trufalost.

Ja budem rad, ak dokazeme v lete zaregistrovat zmluvy pre Gaviho, Arauja a Baldeho. Vsetko ostatne bude prijemny bonus (DM, LW, RB).

Teda az na prichod Messiho, ktory sa mi vobec nepaci a podla mna, ak sme ho nechceli pustit pred 2 rokmi, tak sa malo spravit vtedy vsetko preto, aby neodisiel. Teraz uz nedava uplne zmysel mat tu 36 rocneho hraca, len z dovodu, ze je legenda a Laporta cche byt kral pre fanusikov.
2023-05-17 09:32:11
Tak ak si naozaj zníži plat o 60% a dokonca dobrovoľne, tak potom pred ním zložím pomyselný klobúk. Tým ukáže fakt veľkú lojalitu voči klubu. Tak som zvedavý ako to dopadne. Každopádne ako náhradník ešte môže byť platný
snapshot Premium
2023-05-17 15:24:41
Tak ak by prijal znizenie mzdy o 60% a aj odpustenie odlozeneho platu, tak by to bol pre mna srdciar a idealna nahrada. V tom momente Alonsa mozeme poslat prec. Uz tuto sezonu sa ukazalo, ze dvojica Balde-Alba je idealna a vedia velmi dobre spolupracovat.
Rasto Premium
2023-05-17 18:14:30
Chlapci, kde sa v článku píše o tom, že sa má vzdať aj odloženej časti mzdy? Ja tam vidím, že je potrebné sa dohodnúť.