Kyle Walker je ten, ktory uplne vymazal tohto "najklucovejsieho" kridelnika. 😁 To ani Mbappé s nim nestihal rychlostne, nieto este ten papulnaty cirkusant.
ano je momentalne najlepsie lave kridlo, bez ohladu na stredajsi zapas. v 1.zapase dal predsa krasny gol, len aby sa nezabudlo:) to by sme takto mohli povedat aj o haalandovi a jeho vymazani v 1. zapase rudigerom..tak by sa dalo pokracovat. vini taha cely real.
Taha cely Real, ano. Najlepsie lave kridlo? Tazko. Co sa tyka Haalanda, je to neskutocny kanonier, a Vinicius nikdy taky dobry nebude. Bez ohladu na techniku, ktoru Brazilcania mavaju.
aj ja si myslim ze erling je najlepsi hrot momentalne, ale na bernabeu si nekopol, to je tiez fakt. pri vinim si zaujaty. a neda sa porovnavat hrot a kridlo, hrusky a jablka.
Ja som ich neporovnaval. To ty si ich spomenul, a ja som len reagoval. Golovo su neporovnatelni: to je jedine, co som ja povedal. A ano, nemam rad Viniciusa, no aj tak si nemyslim, ze je najlepsie lave kridlo na svete.
Ja osobne nikoho nepovazujem za najlepsie lave kridlo na svete. Nie dlhodobo. Viacero hracov ma lepsie obdobie, ale aj horsie. Keby bol Vinicius suverenne rozdielovy, bol by spravil obrovsky rozdiel v MS, v LM a v LL. No nestalo sa. Vykony ma kolisave, ako kazdy iny LW v dnesnej dobe. No objektivne patri medzi najlepsich.
porovnal, ale ok. haalanda som spomenul v suvislosti o vymazavani utocnikov obrancami. lebo ked sa povie A, malo by sa aj B, pre objektivitu. a moze sa kludne jednat aj o hraca, ktoreho neznasame.
Nevravim, ze nie. Ja som riesil len cisla, ku ktorym sa Vinicius nikdy nepriblizi. Haalanda sa proste neda tak casto vymazat ako Viniciusa. No aj tak vravim, ze patri k najlepsim, ci ho uz mam rad alebo nie. A nemam.
Ini hraci, ktori maju svoje dobre obdobia a ktori hravaju ako LW: Neymar (strci Viniciusa do vrecka), Leao, Sane, Rashford, Grealish, a dalsi. A nevidim dovod, preco by som mal niekoho z nich vnimat ako suverennu jednotku.
ja ho vidim, ako suverennu jednotku, dokazuje to skoro v kazdom zapase. tebou spominani hraci na neho nemaju a neymar uz vobec nie. ale to je len moj nazor:)
Walker není ani zdaleka nejlepší krajní bek světa, ale je to typologicky hráč, který přesně na Viniho platí. Ve dvojzápase ho nepustil téměř k ničemu. Extrémně rychlý, tvrdý, silný a správně zákeřný.
Takového hráče nemáme, ale v zápasech s Realem si vedl Araujo na kraji více než dobře a v žádném ho vyloženě Vinicius nepředčil. Má parametry top moderního stopera, snad mu vydrží zdraví.
Takového hráče nemáme, ale v zápasech s Realem si vedl Araujo na kraji více než dobře a v žádném ho vyloženě Vinicius nepředčil. Má parametry top moderního stopera, snad mu vydrží zdraví.