Chcel hrať ako stopér a mal to sľúbené. Ak bude musieť hrať zase RB, môže chcieť odísť. Navyše nikde nie je napísané, že Christensen ostane, keďže sa hľadá DM, útočník a ešte aj Messi má prísť. Na to treba peniaze.
Jenže tahle konstatování přece nejsou úplně korektní. Je fakt, že když se rozmýšlel, zdali do Barcy opravdu přestoupit, a vzájemně se dojednávaly podmínky, naprosto férově avizoval, že je pro něj důležité, aby hrál CB. Protože na téhle pozici se cítí dobře, nejplatnější pro tým, tady se chce kariérně rozvíjet atd. Což mu bylo přislíbeno. Následná realita ho vytlačila na RB (ne tak úplně jeho vinou). Cítí, že to není jeho parketa, že občas působí jako kopyto, že je dlouhá řada lepších RB,... OK, zaměstnavatel je zaměstnavatel a práce je práce (a pro Barcu krásná, samozřejmě!), takže se snaží, maká, ale z matematika účetního taky neuděláte. Ví, že top RB z něj nebude a zároveň si podle mě moc dobře uvědomuje, že postupně ztrácí konkurenceschopnost i mezi stopery. Hybrid (skoro) k ničemu (snad se to nestane). Výsledkem je, že ho víckrát vidíme nešťastného, utrápeného, bez radosti ze hry než naopak. A já se mu z určitého pohledu nedivím. To je asi zhruba to, co chtěl říct Jano (?)..
... čímž nechci říct, že nemůžete mít pravdu v tom, že nakonec u nás bude s povděkem na RB zaskakovat. Ale byla by to podle mě škoda, další, asi 37. co pamatuju za poslední roky :)
A tečka, našich přehmatů (a větších) je mnohem víc než jen šibování s Koundém. Takže vlastně ani nevím, proč jsem tomu věnoval 10 minut :-)
keby sa teraz obsival v strede tabulky s Chelsea? Tazko. Ani naznakom nedal vediet, ze by chcel z Barcy odist tak nespekuluj.
A tečka, našich přehmatů (a větších) je mnohem víc než jen šibování s Koundém. Takže vlastně ani nevím, proč jsem tomu věnoval 10 minut :-)