Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-05-21 01:58:33
Treba podotknúť, že výkon rozhodcu jednoznačne pomáhal súperovi. Oba góly padli po neodpískaných fauloch a mnoho faulov bolo prehliadnutých, ale keď sa náš kapitán Busi obrátil na rozhodcu, ten hneď ťahal kartu, inak to nebolo ani v prípade FDJ, keď bol niekoľko krát faulovaný, čo rozhodca pustil a Frenkie rozhodil rukou, ihneď dostal kartu. Dávno som nevidel tak jednostranne pískať.
2023-05-21 06:54:28
No tak, mali sme v tomto ligovom rocniku omnoho horsie zapasy, tento rozhodli individualne chyby a slaba efektivita, len v orovom polcase sme mohli aj my dat tri goly...
2023-05-21 07:53:18
Chybovalo se ale také v ofenzívě – nepřesnosti, technické chyby nebo špatná rozhodnutí se linuly celým utkáním jak červená niť protože uz nebyla motivace ......jenže takhle mi hrajeme 90 procent zápasu. Rekl bych naopak,že měl odpadnout stres a měli jsme hrát uvolněně .No nic ,to jen takova vsuvka při radosti z titulu
2023-05-21 07:55:49
Trápny výkon tímu doma v čase, keď ide oslavovať vïťazstvo v lige. RSO mohol dať aj 6 gólov, my sme nemali nič vedome vypracované. Takto majster nehrá. Mám pocit z celej ligy, že ju vyhral jednooký medzi slepými. Menej sme pokazili ako iní, ale EL a LM ukázali, že sme len priemer. Oslavy som nepozeral, bolo mi trápne zo zápasu, prehrať zápas a vyskakovať od radosti, to je úchylka. Prišlo 88 tis. ľudí dívať sa na lajdáctvo ? To hrali zdarma ?
2023-05-21 23:40:12
Určite mali v sebe ešte nejaké promile z osláv
2023-05-21 23:43:19
Na posledné zápasy by mal Xavi nasadiť mladíkov ako Lamine Chadli alebo ako sa volajú Torre Garcia ako DM