Uplne suhlasim....preto je mi zahadou,ze sa takyto hrac nedostal do naj jedenastky LaLigy. Myslim si ,ze tento rok nebol v La lige spolahlivejsi stoper. Skoda,zasluzil by si to
Araujo si zasluzi pochvalu. Vzdy kryl Koundého (a aj ostatnych) ked pochybil(i) a v kombinacii s Christensenom nam zarucoval tu najpevnejsiu obranu. Skoda, ze to nie kazdy vidi.
Dembele mal niekolko skvelych driblingov, ale ako vzdy to neviedlo k nicomu. Tak preco to vysoke hodnotenie? 6.5 by bolo tak akurat. A Fati?! Najhorsia 10ka aku som v zivote videl. Za mna 4.5. A to som stedry.
dembele je presvedčený, že driblovať je jediný zmysel futbaluu -- až dovtedy, kým ho o loptu definitívne neoberú -- prihrať je pre neho vyššia matematika -- ale čo už s takou hlavou?
čože o to, kľučky má báječné, len ich robí aj vtedy, keď už mal dávno prihrať -- výsledkom jeho na oko lahodného kľučkovania nie je nič, ani strela, ani center, ani prihrávka, iba ak z núdze -- čiže makal, ale vyriešiť nevyriešil nič
Ako píše rambla, súhlasím. Áno, je možno pravda, že sa snažil niečo "vymýšlať", riešiť, dribblovať...
Bohužial, je to asi vôbec najhorší hráč, keď sa bavíme o finálnej fáze. Proste total anti- talent na riešenie "kľúčových" momentov počas zápasu. Mám niekedy pocit, ako keby "nerozmyšlal"...
Skúsim to povedať inak...
Oznamovacia veta by mala končiť BODKOU (Dembele to "zakončí" všetkým (?,!...) len nie tou BODKOU.
K hodnoteniu hráčov sa nebudem vyjadrovať, pretože známky neodpovedajú výkonom hráčov na trávniku. Presvedčili sme sa však, že obrana bez Arauja je chaotická a deravá ako ementál. Tiež sme sa mohli presvedčiť, že hráči na predaj zo zostavy včerajšieho zápasu sa jednoznačne vykryštalizovali: 1, Fati 2, Kessie, 3, Torres, 4, Raphinha 5, Alba a veľmi by som rozmýšľal nad ponechaním si Koundeho, ktorý v poslednom čase robí fatálne chyby v obrane!!!
Bohužial, je to asi vôbec najhorší hráč, keď sa bavíme o finálnej fáze. Proste total anti- talent na riešenie "kľúčových" momentov počas zápasu. Mám niekedy pocit, ako keby "nerozmyšlal"...
Skúsim to povedať inak...
Oznamovacia veta by mala končiť BODKOU (Dembele to "zakončí" všetkým (?,!...) len nie tou BODKOU.
Čárky ok?