Tak sa necudujem v Saudskej nechces deti vychovavat....a v zmluve bude urcite podmienka , ze tam musi zit cela rodina , kedze ich chcu pouzivat hlavne na marketing....ono Dubaj je hodinku odtial , ale tam detom a zene nedovolia zit , to by dobre nevyzeralo ....
Jj, tam jsem nevěřil nikdy že půjde, neumí ani anglicky pořádně, vůbec by se tam nehodil, na jeho mentalitu. Proto jsem i před Miami věřil více Barceloně, že ješte jednu nebo 2 sezony dá kvůli LM a Barceloně. Strašně podle mě spěchá, chce to mít před srazem reprezentace, tak to holt bude mít, i když ne asi u nás. Ale ťezko do toho vidět ……..
Tak vyhral vsetko co mohol , najvacsi hrac historie
.....nepotrebuje uz nikomu nic dokazovat....tazko povedat ake su tam vztahy s Barcelnou a aka je realna situacia.....radsej ho uvidim v Miami ako v Saudskej ....nam tiez mozno prospeje posunut sa dalej...bol by to krasny navrat , ale uprednostnim z futbaloveho hladiska posilnenie dolezitych postov na ukor navratu messiho
Miami jazyk v pohode, dost španělština, angličtina asi mizerná, na prědávání cen jsem viděl rozhovor s Lewou, Messi se vůbec nechytal, překládala to vše Antonella, asi je to podobný jazykový bůh jako já😄😄😄😄
Akože sorry ale toto mi prípade ako debilov… x týždňov sa rieši FFP a plán udržateľnosti a keď im ho schvália oficiálne priznajú že je to ťažké… wtf? To nevedeli skor? Presne ako Messi keď odchádzal… celé dni týždne že predĺži a zrazu… 🙄🙄🙄
Nemôžeme my mladí byť tak dokonalí po všetkých smeroch, niekde musíme nechať vyniknúť aj vás starších predsa. 🙄 keď mi budeš vedieť povedať hlavne mesto Madagaskaru, čo znamená ratihabicia a význam Washingtonskej deklarácie pre ČSR tak uznám, že my mladi sme teda blbí no.😆
Culesking si precital knihu od nasho noveho premiera Odora, Rychlokurz geniality, tam tiez pise take bludy, ze mladi by sa nemali ucit poucky, memorovat, ale miesto toho by sme ich mali ucit kritickemu mysleniu. Na uc niekoho kritickemu mysleniu, ked prd vie a nema ako to kriticke myslenie uplatnit. Dnes je taky trend vychovat sprostych ludi. Potom clovek pojde studovat do zahranicia a zisti, ze tam, aby ma aspon dvojky, musi studovat a memorovat 10krat viac.
culesking , kdyz budes cumet do mobilu tak si tyhle sracky klido najdi....ja proste nechapu jak muze mladej kluk odpovedet verejne nekomu ze je skoro idiot a udelat pri tom idiota ze sebe........a jeste to zakrejvat nejakejma dalsima debilitama , misto toho aby napsal " a jo to jsem vul , sory " to my stary asi umime lip , to mas pravdu , ale pokud ti k tomu pomuze madagaskarsky mesto nebo islandska sopka tak to mas dobry , jen ze sebe nedelej debila dal , skodi to pak mozku , okoli to pozna a nebudes mit kamarady.....krome toho mobilu teda....
😂 Zlatí ste chlapi, vážne. Význam celej mojej odpovede bol vtom, že každý má prehľad v iných veciach a nie Vás nazývať, že ste idioti preboha. Ale to Antananarivo ste mohli vedieť aspoň, alebo poznať históriu svojích krajín predsalen to človek nemusí hľadať na internete, však to je memorovanie z dejepisu.. 🤔
Nevim jestli jsi schopen pochopit podstatu. Dejepis super. Udelal sis prdel z Pauliho a chtel zesmesnit jeho prispevek. Nasledne ti bylo napsano ze tva odpoved byla idiotska. Nevim jestli jsi idiot , pro me jsi clovek neschopen sebereflexe , ktery rad zesmesnuje nazor druhyho a neni schopen posoudit fakta. Natoz se mu pote omluvit. Pokud tedy vis mesto v madagaskaru a nevis ze spanelsky se v miami mluvi bezne , tak se nevyjadruj k miami , ale k madagaskaru , aspon ze sebe opravdu toho idiota neudelas.....
Neviem kde som ja vôbec spomenul Miami keď som to bral ako celok Ameriku, ale čert to ber, následne si ako starší mal potrebu poučiť o tom, že ,,dvacatnici” nemajú prehľad a pritom čumia stále do mobilu a pritom ma vôbec nepoznáš 😂 potom som tam napísal veci v ktorých zasa možno nemáš prehľad ty a už tu ideš pasívne agresívny štýl ako to ju super. Pekný deň ti ale prajem👊🏽
Zacatek dobry , dokonci to a bude to ok. Nevis kde jsi bral miami kdyz jsi myslel celou ameriku...ok tak uz vime pricinu. A ted jeste ten zbytek.......sory paulie udelal jsem chybny usudek a udelal ze sebe vola , kdyz jsem ho chtel udelat z tebe ,omlouvam se. Zkus to, ulevi se ti. Nic neokecavej nejakou agresivitou a pasivitou. Ctnost je ctnost. Dle meho je daleko vetsi agresivita z nekoho se snazit verejne udelat hlupaka a pak kdyz se ukaze pravda se k tomu nehlasit , nez nekomu rict, ze to chovani je opravdu ubohy a idiotsky. Preber si to jak chces , to ze starsi poucuje mladsiho je myslim celkem v poradku , stejne jako kdyz mladsi poucuje starsiho pokud ma pravdu. Dulezity je totiz vzdy jen ten duvod proc to dela a je jedno kolik mu je. Moje narazka na vek byl pochopitelne proto, ze dnesni dvacatnici maji 90% casu mobil pres sebou a i presto si nejsou schopni zjistit neco o tom o cem pisou. Vsimni si prosim , ze pro padesatnika neni treba mit mobil pred sebou , abych takove veci tusil. Ano na hlavni mesto madagaskaru pouziju mobil take , protoze o nem se do diskuze nezapojim. Rika se tomu soudnost. Kdyz neco nevim nebo zkazim tak se na to zeptam nebo se omluvim. A to je to oc tu bezi celou dobu. Prachsprosta omluva. Rekni mi,proc to nejde?
Vse dopadne, jak ma. Dulezite je zlepsit financni situaci v klubu a zachovat jeho konkurenceschopnost, nadale pracovat na progresu fotbaloveho A tymu, zapracovavat mlade nadeje, atd atd.
At uz s Leem, ci bez
Skutečnost je takova (nebo aspoň si to myslim), že Jorge Messi opět vzal nabídky z Dubaje a Miami a mával s tím před nosem Laporty....nemáme šanci se tomu nějak přiblížit, Leo by dostal rozumný plat, ale Jorgemuje to málo, protože má lepší nabídky.
USA by som neodporúčal. Je tam vysoká kriminalita, drogy, bezdomovci, migranti a pravidelné streľby. Barcelona je pre život najprijateľnejšia. Na arabskom polostrove je zase málo vody a dodnes tam ľuďom odsekávajú hlavy.
Sluchaj tu. Vof Katalansku je plno jedovatych hadoch, tam je to strašne nebezpečne.
U nas vof Valaľikoch ňit ani jeden had a už vobec ňe jedovaty. Uplňe žaden had, naj ich maria skare.
Taže najľepši bi zrobel, keby prišol semkaj kopac za Valaľiki. Pardon, vludila sa chibička - Valaľyki.
Usa je najlepsia krajina na zivot pre bohatych ludi....nepohybujes sa v miestach kde je vysoka kriminalita....pre ludi co maju skutocne peniaze ako Messi je USA vo vsetkych ohladoch idealna krajina .....ked sa bojis kriminality nezabudni co sa stalo Aubovi ked zil v Barcelone
vysoka kriminalita a preto v Barcelone kazdy rok čítaš, že vykradli hráčovi dom počas zápasu... 😂 ach jaj.. v Miami bude bývať tak, že ani nebude vedieť či tam vôbec nejaka kriminalita je.
Já to stejně nějak moc nepobírám. Odešel Messi který bral plat jako kráva. Odešel Pique, Alba, Busquets. Kde jsou sakra ty prachy? To jejich uvolněný plat nestačí na to, aby mohl hrát Messi, nebo co?
Tu je skôr vidieť ako extrémne Barcelona preplával hráčov ... A vlastne ešte stále prepláca .....a musíš tam započítať aj to že Barca aj priniesla hráčov napríklad lewa berie tiež celkom dosť
Tak pokud je duvod to ze je preplacela tak by to prave logicky melo byt kurewsky uvolnene ne? Nebo jak to kurwa myslis?lewa byl zaregistrovanej pred busim,albou a piquem....tady asi neco nehraje....je to proste vyjebane pravidlo VyjeTebase......
Poprosím pisat normálne a nie ako v krčme po 10 poldeci ...to vyjadrovanie je úplná hrôza ..... Ale ty si tam písal aj Messiho a lewa prišiel až po ňom preto som ho tam napísal .....a ak máš predplatených všetkých hráčov tak ti nepomôže že idú preč 3
Je uplne jedno ze tam psal messiho , messi bral takovej batoh , ze kdyby to pravidlo bylo normalni tak logicky odchod busiho alby a piqeho musel uvolnit strasnej batoh. A tam se musi vejit kdokoliv , potom totiz nikdo neprisel........ jestli to potrebujes napsat pro holky , ok.......proste zkus koukanickovat a premyslenickovat svoji hlavickou........nesnasim fotbalisty holky , coz je uz dneska vetsina bohuzel , sracky.......pokud do hospody nechodis tak sorac , zvykej si.
No konecne. Ino je to jak so sklamanív v láske z prveho vztahu. Poprvé je v zivote velmi zriedkavé, ze sa stará láska chce vrátit. Podruhé, ci sa to podarí a po tretie ak sa to podarí...uz to NIKDY nieje ono! A preto je lepsie nechat minulost minulostou a pozerat do buducnosti, lebo clovek pride na to, ze je ovela lepsia...a obzvlast staré chamtivé lásky, ktoré sa chcu vratit a este si aj kladu podmienky a vyzaduju zbavenie sa novozacatych, slubnych vecí...treba kopnut do riti a poslat kade lachsie...
Koukám že na tweetru je to už hotovo, Inter Miami, tak kouknu jak se tomu klubu daří…..poslední místo, to jsem teda nečekal😄😄😄😄.Jinak píšou že představitelé Barcelony ani ve skutečnosti o Messiho tak moc nestáli a proto to nebude asi Barcelona, ale kdo ví, osobně bych si ho u nás přál ale i mě jsou otazníky jestli by to bylo to nejlepší pro Barcelonu, ale věřil jsem tomu že snad Xavi ví co dělá…
Vybavené. Tento zdroj nepise talafatky..Som rád, že Messi sa zachoval ako profesionál a vyriešil to za všetkých a urobiö velkú službu Barce. A vlastne urobil to, co vravel vzdy. A dodrzal slovo, chlap. Do riadenua Barcy o par rokov si vítaný.
O nic ine tu nejde ako este vytrieskat z jeho poslednych rokov
peniaze a slavu, no nie u Arabacov ale u amíkov. A Antonelka bude spokojna s Hollywoodskym koncom. A je tu otazka...uvidime ako budu hovorit o rok - dva o Barcelone ako mieste na zivot. Barcelona vs Miami. A ani by som nedal ruku do ohna za to, ze sa este niekedy vratia do Barcelony ...
Ak skonci v Miami,stavme sa,ze sa tam zjavi aj Suarez,Busi a Alba :)...to budem ponocovat sem tam. A ze aj Penaldo tam pojde ,do MLS,aby sa pisal americky film v hlavnej uleho s M.Dudikof
Nechapem ludi, ktori mozu vyprodukovat take bludy o hostovani. Ako je pekne, ze sa nevzdavaju a stale veria. Ale teraz je to uz trosku chorobne. Clovek ktory sa nedokaze zmierit s realitou prijat ju aka je a byt hrdy trosku. To uz nieje o tom priat to najlepšie klubu FC Barcelona
Messi evidentne nesleduje politiku, lebo inak by do USA nešiel. Americká spoločnosť je tak rozdelená, že hrozí občianska vojna. Počkajte do prezidentských volieb, ak vyhrá Trump. Nájdite si rozhovor so Z. Belohorcovou, ktorá z Floridy odišla, lebo život tam bol neúnosný.
.....nepotrebuje uz nikomu nic dokazovat....tazko povedat ake su tam vztahy s Barcelnou a aka je realna situacia.....radsej ho uvidim v Miami ako v Saudskej ....nam tiez mozno prospeje posunut sa dalej...bol by to krasny navrat , ale uprednostnim z futbaloveho hladiska posilnenie dolezitych postov na ukor navratu messiho
At uz s Leem, ci bez
U nas vof Valaľikoch ňit ani jeden had a už vobec ňe jedovaty. Uplňe žaden had, naj ich maria skare.
Taže najľepši bi zrobel, keby prišol semkaj kopac za Valaľiki. Pardon, vludila sa chibička - Valaľyki.
Je uplne jedno ze tam psal messiho , messi bral takovej batoh , ze kdyby to pravidlo bylo normalni tak logicky odchod busiho alby a piqeho musel uvolnit strasnej batoh. A tam se musi vejit kdokoliv , potom totiz nikdo neprisel........ jestli to potrebujes napsat pro holky , ok.......proste zkus koukanickovat a premyslenickovat svoji hlavickou........nesnasim fotbalisty holky , coz je uz dneska vetsina bohuzel , sracky.......pokud do hospody nechodis tak sorac , zvykej si.
Plus uvolnilo se dost peněz na platu, tudíž nechápu proč stále nelze messiho registrovat
peniaze a slavu, no nie u Arabacov ale u amíkov. A Antonelka bude spokojna s Hollywoodskym koncom. A je tu otazka...uvidime ako budu hovorit o rok - dva o Barcelone ako mieste na zivot. Barcelona vs Miami. A ani by som nedal ruku do ohna za to, ze sa este niekedy vratia do Barcelony ...
"Huuuh? Duuude what the fk are you talking about, NIGGA?!" 😄