Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-06-11 10:25:19
Verme mu sakra! 20 ročný hráč a nevieme mu dať ešte jeden rok? Sú chvíle keď sa vyplatí byť trpezlivý. Tak či tak nezískame kvalitnú náhradu za neho na LW, tak prečo sa ho zbavovať v prvom rade. Ja to nechápem.
2023-06-11 11:02:09
Plat je problém, vysoko prestreleny. Ale možno by bol ochotný znížiť si ho. Každopádne tato sezóna mu vôbec nevyšla a aj tak dal 10 gólov. On ma v sebe neskutočný talent na strieľanie gólov a takí hráči sú najcennejší. Stále je mladý. Keby dostal XY zápasov v rade,nabral by sebavedomie, verím ze sa stále u nás môže presadiť a byť dôležitý
2023-06-11 11:33:32
Já bych to dal na dva útočníky... Fati, Ferran a Lewa jako žolík. Demba a Raphina krajní ofenzivní obránci... :-D
2023-06-11 12:57:08
Ked Xavi nema problem so slabym Torresom, tak co ho ma s Fatim? Jeho plat zas nie je o tolko vyssi. Normalne na mieste riaditela by som ho poslal, toto spravanie vyzera tunelarsky, uz aj ta suma za Torresa, ukazuje sa, ze tato gula na nohe sa da odstranit len s trenerom.
2023-06-11 13:33:06
No tie posledné zápasy mu vyšli takže ak by si znížil plat možno by som mu dal ešte šancu a minúty. Ale ak by nemal efektivitu tak v zimnom prestupovom období alebo najneskôr o rok v lete zbohom.
2023-06-11 15:25:07
Počkajme si ako to celé skončí , mne je absolútne jedno čo sa teraz píše kto,kam a za koľko. Nikto neodíde, možno Kessié keď sám povedal že je ochotný odísť, jediný čo má rozum a priznal si,že si nezahrá minúty aké potrebuje . Ostatný si serú do papule keď pol roka hovoria že sa chcú presadiť a skutek utek . Lavička stačí, na účet peňiažky skáču,10-15min na zápas je tak akurát nech hodím pár výklusov a keď príde na lámanie , stačí povedať novinárom že nikam nejdem popracujem na sebe , v novej sezóne uvidíte . Prejdu 2 ,3, 4sezóny a stále to isté. Ale peňiažky idú na účet,žijem v krásnom meste s krásnym počasím tak tešme sa radujme sa, lebo som zasa v*jebal s celým systémom klubu,tréner mi podá ruku a obíjme ma.
Milan87 Premium
2023-06-12 07:53:45
Pamatam akobsa spociatku trápil právě Xavi tak sezónu až dvě po příchode z béčka a ako to skončilo Vie každý . Ku koncu sezóny sa mu dařilo je mu 20 Este by som ho nechal