Ale ved to všetci vieme, Laporta je veľká tlčhuba a slubotechna! Nakoniec spravil aj dobre, lebo keby sa nedajbože vybuchne v LM, resp v lige, tak by to bolo zasa všetko na jeho ramenách…
Chvala Bohu, ze neurobila vsetko! A co je vsetko? To co by si zas pán Messi ziadal na zlatom podnose? Nikdy viac uz! Ved to by sme boli zasa v riti..Ja viem, ze teraz vela ludi povie, ze a kde sme teraz?!...No boli by sme s nim este vo vacsej a na pol desatrocia! Mes que un Club! Som rad, ze Inter Miami....ako vravi Sergio...urobil to VSETKO!....a napokon uz vieme, ze TO VSETKO urobil dohodou s Messim uz davno predtym a vsetkych Barca Fans ojebabrali! Velka show a divadielko to bolo! Dakujeme. Vela stastia Messimu zas v hotelovom Apartmane s vyhladom na more...P.S.: V Parizi mu vadil zivot v hoteli a tu zrazu nie! Uz zrazu nevadi ani opatovne vytrhnutie synov z prostredia novych kamaratov...
messi vlastni nehnutelnost v miami, takze nemusi byt na hoteli, pocasie je tam prijemne a kedze tam skoro vsetci hovoria po spanielsky tak to urcite nebude pre deti a rodinu tak ako to bolo v parizi.
A najednou budou všichni vědět co měla Barca dělat i když jí LL šlape dva roky na krk.
Nebylo by ideální prodat FDJ, Gaviho i s Baldem, aby jsme tady mohli mít rok Messiho?
Presne nad tým som sa zamyslel. Niektorí by boli radšej za príchod Messiho ako za udržanie momentálneho mužstva. Ak by Barca bola Dortmundom , zarábali by sme nekresťanské prachy z predaja. Balde, Pedri, Gavi, De Jong, Araujo a hneď máme + 500 mega. Ale Barca nieje a nikdy nebude Dortmund či Lipsko.
Zrovna Aguero by mal držať tlamu, pretože Barcelone doslova skomplikoval situáciu. Dobre vedel o svojom zdravotnom stave aj o jeho rizikách, prišiel, nič neukázal a skončil, my sme prišli o útočníka aj prestupové obdobie a kto vie, koľko peňazí...
Keby Messi pred dvoma rokmi predĺžil zmluvu normálne a nečakal kým sa mu skončí, tak mohol ostať. Teraz tiež vedel, že ide do Miami, ale zastieralo sa. A keby prišiel tak čo? Zase by sa všetko prispôsobilo jemu? Herne aj finančne? Keby dal dake góly, tak by bol oslavovaný a keby sme nič nevyhrali, tak chyba zvyšku teamu?
Nebylo by ideální prodat FDJ, Gaviho i s Baldem, aby jsme tady mohli mít rok Messiho?