Priestor nedostal ani Torre, čo sa kúpil. Dokonca ani vtedy, keď tam nemal kto hrať skoro. Alarcon tiež nedostal šancu, napriek tomu, že Fati hral katastrofálne a Torresovi to nešlo. Bol by horší ako oni? Namiesto toho tam dával Gaviho.
Ved práve, tých par zápasov co dostane Alonso na stoperovi mohol dostať Riad alebo nejaký iný hráč, s hotovými hráčmi sa ľahko robí ale je na čase aby Xavi už s niekym spravil veľký progres, tak isto aby aj hľadal riešenia na ktoré napríklad nepotrebujeme Busiho...
Naco sa tak tlaci na prichod utocnika, ked sme na tom velmi zle s platovym stropom? Priority by mali byt DM, RB, CM, LW a az potom ST. Ked minuly rok kupovali Lewu vedeli, ze to nie je na 10 rokov, ale nebyva zraneny a este rok, dva potiahnut moze a potom bude uz snad konecne lepsia situacia.
Asi ide o tie zapasy kde Lewa nehral kvoli suspendacii a podobne kde ho Fati nevedel zastúpiť. Taktiež podľa nich je Roque generačny talent, ktorý sme si nemohli dovoliť uniknúť.
Gundogan za mňa lepenie nie je. Ideal na posilnenie lavičky a prípadna nahrada za Pedriho. Z DM to vyzerá krkolomnejšie, ale aj taký Amrabat by bol prínosom, ale ten je typologicky odlišny od Busiho.
Ja som vobec nehovoril o Gundoganovi..Ten sa este ani nerozhodol.Ma moznost zostat v City alebo ho bude lakat na vyssi plat Psg, takze to vobec nie je iste, ze pride. PRave o tom hovorim, prva posila ma byt do zalohy a idealne DM a nie hrotak..
My totizto kazdemu hracovi mozeme len slubit, ze ked odidu hraci tak ho podpiseme, nevieme to spravit hned takze sa obavam, ze lepsi hraci na to cakat nebudu...
Chcieť môže čo chce najskôr mal vyjebat jeho španielskych neschopných kamarátov z klubu takto nech si hra s tími priemerakmi ktorých tak pretazuje v time
Zial je na case opat aspon 2 - 3 vytiahnut medzi dospelych, tento rok to nevyslo
A teraz vazne. Nie vzdy vies vytiahnut hracov z La Masie. Ale kto dostal ako taky priestor tento rok?