Je to nekompromisný zmrd, ktorý zavádza tvrdé pravidlá, ale začínam mať pocit (osobné pocity nerátam) ,že časom to prinesie ovocie. Áno, Barca trpí najviac, ale za to si môže sama, no ak to ustojí a vyrovná si rozpočet, bude na tom v porovnaní s ostatnými klubmi, najlepšie ak sa začne tlačiť na pravidlá v celej UEFA. Bolí to, trpíme, ale to každý, kto sa dostáva z krízy. Čím skôr to ale dáme, tým lepšie pre klub. Môj názor
Problém je, že Tebas neprestane a celá liga kvôli nemu upadá. A nemám pocit, že by sa v iných ligách uberali podobným spôsobom, tam si chránia svoje perly a nehádžu im tak polená pod nohy
Ok, ale nech mi niekto vysvetlí, ako je možné, že kým tam bol Barto, Tebas neriešil žiadne FFP a mohli sme zaregistrovať koho sme chceli a naraz, ako sa vymenilo vedenie, tak už sa nedá nič a aj po rapídnom znížení platov to stále nie je dosť... Všetko, čo sa u nás udialo, muselo byť so súhlasom LL, takže hádžať vinu iba na Barcu nie je na mieste.
Mali by sme politiku zmenit uplne. Sustredit sa na akademiu. Vychovat si len vlastnych hracov. Da sa to,dokaz mame,ked sme nastupovali s komplet 11kou z La Masie a hrali krasny futbal. Treba aj kupit talenty zo zahranicia,ale prave tie by sme mali ku nam tahat uz do akademie a nie az do muzov,
V zakaldnej 11ke by som videl priestor max pre troch hracov mimo akademie (vratane brankara).
Drzat sa toho roky a prejavi sa to na uplnom financnom zdravi a rastli by sme v ociach celeho sveta. Kazdy kupuje,my budme ten,kto vychovava! Da sa to.
Barca takto nikdy nefungovala, áno, vždy sme mali svojich odchovancov, ale sú posty, ktoré si vychovať nevie. Druhá vec je, že udržať talent, keď ho nejaký klub zláka na lukratívnu ponuku je ťažké, hlavne keď ide o hráčov, ktorý si ešte poriadne nepričuchli k peniazom a sú pod kontrolov rodičov...
A ktory post nedokaze Barca vychovat ? :)
Ber to cisto matematicky. Zivotnost jedneho dobreho hraca je cca 10 rokov. Za ten cas vyjde z akademie dalsich 10 najlesich na ten post. To medzi nimi nebude ani jeden,co by ho dokazal nahradit??
Ak sa objavi aj skor,je cesta hosotvanie ,ako sme to urobili napr s Piquem a pod.
Tvrdit,ze La Masia nedokaze vychovat spickoveho hraca na kazdy post je podla mna blud. sorry
Presne som vedel,ze niekto napise poziciu 9iny... :)
Vyssie pisem,ze mozeme mat troch harcov kupenych na svetovej urovni. Vratane brankara. Takze jedneho si miniem na 9inu. Dalsie psoty ,kotre nedokaze La Masia vychovat na svetovej urovni?
Citujem : "Tvrdit,ze La Masia nedokaze vychovat spickoveho hraca na kazdy post je podla mna blud. sorry" , koniec citátu. Zvýrazňujem " na KAŽDÝ post" , koniec zvýrazňovania
Ja by som pridal napr. def. záložník, ako náhradu za Busiho, pravý obranca, dokonca ani klasického stopéra sme si za posledných 10 rokov nevychovali...
V zakaldnej 11ke by som videl priestor max pre troch hracov mimo akademie (vratane brankara).
Drzat sa toho roky a prejavi sa to na uplnom financnom zdravi a rastli by sme v ociach celeho sveta. Kazdy kupuje,my budme ten,kto vychovava! Da sa to.
Ber to cisto matematicky. Zivotnost jedneho dobreho hraca je cca 10 rokov. Za ten cas vyjde z akademie dalsich 10 najlesich na ten post. To medzi nimi nebude ani jeden,co by ho dokazal nahradit??
Ak sa objavi aj skor,je cesta hosotvanie ,ako sme to urobili napr s Piquem a pod.
Tvrdit,ze La Masia nedokaze vychovat spickoveho hraca na kazdy post je podla mna blud. sorry
Vyssie pisem,ze mozeme mat troch harcov kupenych na svetovej urovni. Vratane brankara. Takze jedneho si miniem na 9inu. Dalsie psoty ,kotre nedokaze La Masia vychovat na svetovej urovni?