Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-06-17 07:38:54
" v klube dufaju ", "najlepsie plateny hrac ", ...... To sa naozaj zle cita....
2023-06-17 07:40:08
Čo zase šaškujú, tento trotel za to nestojí a treba ho speňažiť, ak sa nájde niekto dosť blbý na to, aby si túto kreatúru zobral do klubu. Jeho prínos je nulový, jeho prístup a cena neadekvátne.
2023-06-17 07:58:25
"Klub sa domnieva, že krídelník je v súčasnosti pre mnohé kluby skutočnou trhovou príležitosťou..."

Aha, a prišla vôbec ponuka za tohto vynimočného hráča? 😁😁😁

Ale snáď ostane ❤️, Je to náš kľúčový hráč, teda imbusák, ktorý sa dúfam stane aj kapitánom. ❤️

Najpodstatnejšie je, že sa skvelo cíti v meste a s trénerom je kamoš.

#OusmaneFirst

Btw, ešte ma napadla jedna pararela, s tým, že Dembelík sa cíti dobre v meste

Počas meetingu s CEO spoločnosti v ktorej pracujem...

"Šéfe, ja si vyšší plat a povýšenie na seniora (kapitána) jednoznačne zaslúžim! Za to, že som mal soplík a že som bol už 6. rok po sebe väčšinou na PNke, ja nemôžem! Páči sa mi mesto, dobre vychádzam s teamleaderom (trénerom) a páčia sa mi čašníčky dole, vo firemnej kantíne..." A ešte jedna vec šefe, donesiem vám suvenír z takého Sheffieldu, keď budem opäť PN..." ❤️❤️
2023-06-17 08:28:41
Predlzit snim, a podla toho aku bude mat tuto sezonu v najhorsom ho strelit do PSG za palku a vybavene
2023-06-17 10:10:15
No ja by som ho teda rozhodne radšej predal. Je to sklenený hráč a stačí jedno zranenie vážnejšie, ktorých už mal dosť a je vyradený keď nie na celú sezónu tak na veľkú časť. A to ešte nehovoriac o tom, že ani nemá žiadne oslňujúce štatistiky na to akú dôležitosť mu prikladá vedenie
2023-06-17 12:44:13
Ak by naňho prišla dobrá ponuka tak by som neváhal a predal ho. Vie síce zahrať dobre, no zo štyroch krídel (Fati, Dembele, Ferran, Raphinha) ktoré máme v tíme sú dve večne zranené. Preto by som sa snažil jedného z dvojice Fati, Dembele zbaviť.