Ale jedny tu tvrdia, že de Jong má taký vysoký plat preto, lebo je to ešte s doplatkom za to, čo si znížil počas pandémie, ale ja nad tým stále nejako pochybujem, lebo o tom sa nikdy nepísalo a ani nehovorilo. Rovnako celý vtedajší tím mal vtedy počas pandémie odložený plat a rovnako všetci prešli Laportovým znížením platov, aby sa vmestili do novej platovej hierarchie. Prečo by len Frenkie mal mať ten rastúci plat od Bartomea. Rovnako aj vracajúci Lenglet má vysoký plat od Bartomea a dobre vieme hneď kde nás to bolí.
Stegi sa už viacmennej viackrát vyjadril, že nemá problém si plat znížiť, tak dúfam, že aj de Jong konečne ustúpi. Je to tak najlepšie pre obe strany. Kľudne mu dať aj +1, 2 roky k súčasnej zmluve do 2026 ak sa tu cíti dobre.
Stať sa sa somár. Áno pre obe strany. Ak sa má v Barce de Jong skutočne tak dobre, je tu s priateľkou zabývaný a nechce sa mu preč, tak je logické byť za dobre s klubom. Ak k tomu dostane ešte na ďalšie roky zmluvu, tak to nebude len tak za nič. Už ma unavuje ako to všetci porovnávate s vašou normálnou robotou. Prv si uvedomte všetci, vrátene teba Peťko. že bežný slovák nezarába v bežnej robote 700 000 za týždeň.
"je logické byť za dobre s klubom" jojo stejně za dobře jako byl klub s ním, když ho v létě prodávali kudy chodili, pomlouval ho sám Laporta v tisku a tlačili na něj, aby přestoupil...
Vravím, že to bolo dobré zo strany Laportu? Nie. Ale vyzerá to tak, že na to obe strany zabudli pre dobro vzájomnej spolupráce. Na druhú stranu Laporta a spol. sa ho snažili predať aj preto, lebo nechcel znížiť ako jediný plat. Ja len premýšľam ako na to majú pohľad ostatný v tíme, že všetci si platy znížili do tej platovej hierarchie a Frenkie nie. Ja by som s tým spokojný nebol už len z princípu.
Každé leto sa snažíme niekoho predať. Teraz je to napr. Fati, hoc som proti, ale rešpektujem to ak to bude nutné (hoc nie ak to bude za Nevesa). Takže si povedzme fakt chceme vedeniu vyčítať niektoré kroky, ktoré sú vo finančnej ťažkosti nutné.
Pokiaľ viem čítať, stojí tam že sú to jediní dvaja hráči, ktorí majú ešte platnú zmluvu z obdobia prechádzajúceho vedenia. To znamená, že ostatní hráči majú novú zmluvu, ktorú dostali lebo im stará končila, alebo prišli ako noví hráči. Nikde nestojí, že si niekto plat znížil, tak by si mohol čítať lepšie a nie baj očko a nemuseli by sme sa o tom baviť...
Platy boli reštrukturizované, čo ale v tomto prípade znamená aj ako znížené ak si to nepochopil.
,,To znamená, že ostatní hráči majú novú zmluvu, ktorú dostali lebo im stará končila, alebo prišli ako noví hráči.´´ - ale kdeže by dostali novú zmluvu, lebo im stará končila. Nie, dostali novú zmluvu so zníženým = reštrukturizovaným platom podľa novej platovej hierarchii.
Nie čítať vieš, ale nevieš si spojiť veci.
No veď mi napíš rovno, ktorí hráči zo súčasného kádra si znížili plat. Keďže čítať viem a spojil som si to s vetou, ktorú si napísal. Citujem: "Ja len premýšľam ako na to majú pohľad ostatný v tíme, že všetci si platy znížili do tej platovej hierarchie a Frenkie nie." Ktorí "VŠETCI" ? Ďakujem za odpoveď.
Zo súčasného kádra boli pod zmluvou za starého vedenia Peňa, Ter Stegen, Araujo, Pedri, De Jong, Fati a Dembele. Dovolím si tvrdiť, že ani jeden z nich nezarába menej ako vtedy, teda asi až na Dembeleho, ktorému skončila zmluva a podpísal novú. Tak ktorí (VŠETCI) hráči by sa mali cítiť dotknutí, tým že FDJ si nebude chcieť znížiť plat?
Zabudol si na Roberta, ten išiel dole s platom, ale končila mu zmluva. A Umtiti, tomu ročne išiel plat dole, ale klub s ním o 2 roky predĺžil spoluprácu aby vykompenzoval nižší plat.
Araujo - nová zmluva so súčasným vedením, bude zarábať viac ako predtým (právom za výkony)
Pedri - nová zmluva so súčasným vedením, dostal viac
Fati - staré vedenie mu platilo 830 000€ ročne v hrubom, nové vedenie mu buchlo 14 miliónov, po všetkých tých zraneniach. Síce iná pozícia, ale Modrić bral max 22 miliónov, ale aj tie dostal až v sezóne 19/20, predtým mal 14 milionov, predtým dokonca 8 miliónov. Casemiro mal 11 miliónov v Reale. Fati ani jednému z tých dvoch nesiaha ani po päty. Dembélé išiel z 20 miliónov na 12, ale končila, vieme, aká to bola sága..
Áno Roberto a Umtiti ma napadli hneď po dopísaní. Ale obaja sú v podstate irelevantní, keďže ako si napísal jednému zmluva skončila a druhý nie je a pravdepodobne ani nebude súčasťou tímu. Preto som zvedavý na menovanie tých hráčov, ktorí si dobrovoľne znížili platy, lebo o žiadnych neviem. Ale rád sa nechám poučiť od niekoho kto si " vie spojiť veci" ako očividne mikimi. Len či sa dočkám, netuším...
Stegi sa už viacmennej viackrát vyjadril, že nemá problém si plat znížiť, tak dúfam, že aj de Jong konečne ustúpi. Je to tak najlepšie pre obe strany. Kľudne mu dať aj +1, 2 roky k súčasnej zmluve do 2026 ak sa tu cíti dobre.
,,To znamená, že ostatní hráči majú novú zmluvu, ktorú dostali lebo im stará končila, alebo prišli ako noví hráči.´´ - ale kdeže by dostali novú zmluvu, lebo im stará končila. Nie, dostali novú zmluvu so zníženým = reštrukturizovaným platom podľa novej platovej hierarchii.
Nie čítať vieš, ale nevieš si spojiť veci.
Araujo - nová zmluva so súčasným vedením, bude zarábať viac ako predtým (právom za výkony)
Pedri - nová zmluva so súčasným vedením, dostal viac
Fati - staré vedenie mu platilo 830 000€ ročne v hrubom, nové vedenie mu buchlo 14 miliónov, po všetkých tých zraneniach. Síce iná pozícia, ale Modrić bral max 22 miliónov, ale aj tie dostal až v sezóne 19/20, predtým mal 14 milionov, predtým dokonca 8 miliónov. Casemiro mal 11 miliónov v Reale. Fati ani jednému z tých dvoch nesiaha ani po päty. Dembélé išiel z 20 miliónov na 12, ale končila, vieme, aká to bola sága..