Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-06-19 09:57:07
V lize hrají hráči různých ras a vyznání a problém má jeden který se chova jako ........
Gamo Premium
2023-06-19 10:12:02
Ci boa, 22 rokov má a už o ňom vyjde film, že je jedna z najväčších osobností :D však ešte sa poriadne ani z plienky nestihol vyzliecť..
2023-06-19 10:17:37
Nechci v žádném případě obhajovat rasismus, jsem zásadně proti tomu. Ale Vinicius si za to může sám, jde o jeho chování ne o to jakou barvu pleti má.
2023-06-19 10:56:56
bude trosku rasisticky, to ze vinicius, vyzera ako opica, nema ziaden suvis s tym, ze sa sprava ako opica a preto na neho fanusikovia takto reaguju...preco na inych hracov ciernej pleti nereaguju tiez? vsetko je to o spravani a on sa naozaj sprava ako opica na to ihrisku (a dufam, ze po mne nepojde sloboda zvierat, ze som urazil opice, ked som ich prirovnal k viniciusovi)
2023-06-19 11:45:35
Chudák SBSkár na štadióne išiel možno akurát na prestávku a išiel si vychutnať banán a možno len zo srandy na nich s tým banánom namieril...

A hentí "moralisti" sa hneď z toho idu posrť človeče 😁

Sa čudujem, že Bubba sa nestažoval, že si niekto "dovolil" im dať čierne dresy!
2023-06-19 12:43:44
Je to tak ako tu už niektorí napísali. Nie je to o rasizme, ale o tom ako sa Vinicius správa. V Lalige hrá plno černochov, no jediný kto má problém s rasizmom je Vinicius. Polovica Realu je čierna (Militao, Alaba, Mendy, Rudiger, Camavinga, Tchouameni, Rodrygo, Mariano a Vini) no nikdy som nepočul, že by sa "rasizmus" týkal niekoho iného ako Viniciusa.