Stockey Mejra má pravdu..není na tom nic nepravdy prostě tohle se děje je jedno jakou barvu máš jen prostě když tohle řekneš býlímu nebo asiatovi nic se nestane řekneš to skoro vyhlazeným Arménům nebo Židům nic se nestane ale zkus to říct muslimovi nebo člověku s tmavou pletí a uvidíš co se bude dít
Vinimi nenadavaju za to, ze hra za Real, ale za to, ze je cierny. To by Gavimu museli nadavat do bielych ... . Verim, ze je to pochopitelne. Podpora, ospravedlnovanie rasizmu by nemala patrit na tieto stranky.
nadavka je nadavka a ma jedinej cil ublizit cloveku at je smerovana k barve vire rodine zdravotnimu stavu vzhledu atd.....ani jedna z nich neni spravna a ani jedna z nich neni vic nebo min nez jina btw ten zminovany rasizmus je bezduvodna nenavist k cloveku jine rasy ve spanelske lize hraje doslova v kazdem tymu cernoch a problem ma jeden jen konkretni hrac jak je to mozny? nebude to spis tim ze danej hrac se chova jako ...... a ne kazdy clovek dokaze udrzet emoce na uzde? samozrejme cim hur je na tom clovek se socialni inteligenci tim vetsi sracky z nej padaji ale pro me neni rozdil jestli na tebe buci nebo ti nadavaji ze tva zena je slapka se kterou si to vsichni dali oboji je absolutne za hranou a resit se to ma uplne stejne ne jedno z toho brat v pohode a z druhyho se hroutit
Kde ste vzali ze nikto iny nema problem s rasizmom? Ze sa to tyka len Viniciusa? To uz je iba vrchol ladovca. Aj Neymar mal problem s rasizmom, aj Ronaldinho, aj Alves. Rovnako Inaki Williams. Tak co to tu trepete ze jeden hrac.
zapomnels na Sammyho....podstata je stejna hraci zpusobujici emoce Neymar byl v simulaci a estikulaci sotva dva schudky pod tvym nejoblibenejsim hracem Dani byl dost certik co se hadal gestikuloval byl milacek u tech za koho hral ostatni ho nenavideli u Ronaldinha jsem dohledal jen ze mel problemy v Mexiku ale chapu ze privadel k silenstvi vsechny Williamse znam jen jako soupere.....porad se zamerne vyhybas odpovedi na dulezity fakt za tech 20let tu byli urcite stovky hracu ruznych ras a ty jsi zminil 5 co meli problem proc ne vsichni rasista prece nerozlisuje a vadi mu jen barva
Kazdy jeden z nich sa uz urcite v zivote stretol s rasizmom. Je samozrejme ze sa pise viac o hracoch ktori su viac na ociach ako o nejakom neznamom striedajucom hracovi s Elche. Ale aj ten sa s rasizmom urcite stretol. Mas velmi mylnu predstavu ze sa to tyka len par hracov.
Jo stockey budeš v šoku ale i já jsem se setkal s urážkami budeš v šoku ale je to tak :o a zrovna podle toho co jsem dělal nebo jak jsem vypadal když mám růžový tričko slyšel jsem ze jsem gay když jsem se choval blbě ve škole slyšel jsem i od učitele že se chovame jako opice 😮nebo když jsem byl moc hubenej tak že jsem jako kostra... jsem normálně trochu jen trochu hnědej protože mamka je poloviční Italka ale v ale v létě jsem trochu víc někteří lidi mi řekli ze vypadám jako cikán nebo že jsem černej.. každej to schytava né každej jde do novin...vysvětlí proč je tolik vtipů o židech atd a nevidím je v reklamách nebo zapalovat auta v ulicích...a furt čekám na odpověď s Asiati a dembellem co by měli dělat...miluju Neymara ale měl pokud vím problém ve Skotsku s rasismem a je to asi 13 let starý..a Neymar pak urazil jednoho geje atd...alves si nepamatuju jaký přesně měl problem s rasismem.Ale myslím že tento rok udělal něco stokrát horšího než že někomu něco řekl ...na Neymara křičeli simulant je to šok já vím a zaprodance hádej proč
A ano ve Španělsku jsou trochu větší rasisti a nacionalisti ale hlavně dany a Neymar máj stejnou barvu kůže jako Španělé..a hlavně jde o to že ve Španělsku jsou docela dost hrdí na svou historii jazyk atd a cítí se trochu jako nejlepší v Evropě a ve stínu Anglie nebo Francie...ale taky tam mají právě dost borců z Afriky hlavně z Maroka který tam nedělají zrovna dobrotu a jsou známí hlavně kradením,drogama atd stejný problém Belgie a Francie...ale kdyby každej za urážku měl chodit do ulic a ničit a podobně tak toho asi moc nezbude...ať si černej bílej nebo fialovej chovej se normálně a drtivá většina se bude chovat normálně ano všem se nezavděčiš ale nemusíš je provokovat a poutat zbytečně pozornost
Tokyo, asi hej no. Ale furt sa udrbávam nad tým, že najvačsí "zástancovia ľudských práv" tú každého kritizujú, poučujú, tamto je fuj fuj, toto je fuj fuj, dokážu analyzovať zvuk opice a odlíšiť ju od španielčiny atď atď...
A keď ty chceš jednoduchú odpoveď na tému, v ktorej sa očividne cítia ako doma, tak su zrazu tichúčko. Alebo účelovo sa vyhýbajú odpovede, alebo proste čakajú, kým to prehrmí... "Ufff, ešte trošičku musím vydržať, aby som opať mohol poučovať..." ♥♥
harry525 kdyz totiz napises ze rasizmus je bezduvodna nenavist ke vsem prslusnikum jine rasy tak to pak nesedi do koncepce ze mas 8 cernochu na place a nadava se jednomu.....
David24 mozes to obhajovat ako chces, ale akekolvek spojenie cernocha a opice je rasisticke. Cele etnikum tak bolo nazyvane a zosmiesnovane. uz len z tohto dovodu to nie je vhodne. to akoze vazne tomu nerozumies. Nerozumies ani tomu ze to robia cielene blbci na stadione a iba na hracov tmavej pleti? Nikto nehuci ako opica na belocha.
harry525 rasizmus je nenavist k ludom urcitej rasy ci etnika a jeho prejavy. Tak ty sa udrbavas, tichucko som bol. Musel si este vydrzat. Mas ty ale tazky zivot. Nesedim tu 24/7.
ty asi nerozumies pisanemu textu chlape. Kde som to tam napisal ze iba cernosi? Vyssie mas vysvetlene preco opica je totalne nevhodne slovo v spojeni s cernochom.
Stockey prosím kterým hráčům já vím jen Vincka ? Hned vedle něj máš rodryho ale na něj to nikdo nekřičí proč ? Ano každej národ má nějakou historii Slavíc je mozna ze slova otrok možná ...proč teda jiný řasy nemají takový problémy jen ti připomenu vyhubili jsme skoro obyvatelé na 3 kontinentech ale problémy mají jen hlavně problémy lidi z afrického kontinentu kteří pracovali na polích..nebyly vyhubení jako zbytek..to stejný židi skoro ani neexistují ve většině světa hlavně Evropy Arméni to stejný...a to je mnohem horší ale nikdy o tom neslyšíš není to to divny ? Genocida těhle kontinentu a lidí byla mnohem horší ale oni dál pracuji a nevydíš je v ulicích rabovat atd... V Americe v Francii je to trochu jinak řekneš špatný slovo nebo špatná ekonomika a je problém a Hořej ulice...nejsou všichni z nich špatný ale jen kvůli některým jsou nejvíc vidět
Kym sa tu zacnes opat ohanat tmavou farbou, tak jediny zapas ktory bol preruseny a nedohral sa, bol kvoli urazke belocha. Takze ano, aj inzultacie bielych existuju.
In fact, there is only one precedent in Spanish football of a match being suspended after the stands insulted a football player: the Rayo Vallecano-Albacete game in 2019, according to these same sources.
The match was called off at half-time after the home fans insulted Albacete's Ukrainian striker Roman Zozulya.
"Zozulya, you're a Nazi!", "f****** Nazi!", "get out of Vallecas!", they chanted. Both teams decided not to play again and the referee ended up suspending the match.
V Americe je asi jen 10% černych obyvatel přesto to ve filmech vypadá jak kdyby to bylo 50% na 50% proč protože uliční problémy..a teď se z toho stal i dobrej obchod
Stockey jen pochop jak píše Harry a další ze prostě byly i horší věci v historii ale lidi pokračují a jdou dál jen tohle se řeší a mi všichni víme proč..to stejný dřív gejové teď už skoro nikoho nezajímají teď musíš bejt trans a gejum to taky leze na nervy atd..vždycky je to hlavně o trendech kterou skupinu prosazovat atd ale nikdy si nestoupnej za tu nejvíc ublizenou menšinu proč protože je nejmenší židi Arméni,indiáni,ujguři proč protože jich je málo a nechodí zapalovat ulice a není to ekonomický zajímavý a až uvidím jak lidi bojují proti Turecku za to co dělaj Arménům a proto Číně za to co dělaj v jejich koncentrach nebo arabský světy a ženy tak uveřím že něco opravdu chcete změnit né že tady kam všichni lidi světa jdou protože je to nejvíc family friendy budem ukazovat jen na špatný slovo nebo nerovnost
David24 to ze ty si vyhraneny na urcitu farbu a nevidis ze aj inde s tym maju ludia problem je uz tvoja vec, resp zial tvoj problem. Opakujes sa dookola ze to je problem Viniho a nemas pravdu. Vini je najviac na ociach, nanho najviac utocia. Tu mas zopar faktov:
Footballer Sekou Gassama knows all too well what racism is.
As a forward for the Spanish club Racing de Santander, he has encountered it many times in football and its fan culture.
The Spaniard, of Senegalese descent, was playing at the age of 24 in Spain's LaLiga football league when the stands turned against him. As he was warming up, one of the fans shouted: "Look at the f****** n*****”.
The player says that, of all the matches he has played in during his career, he has seen racist incidents in more than half of them.
Despite only one game getting called off, data shows the number of sanctions for racism is increasing, according to the latest report by the State Commission against Violence and Racism in Sport.
harry525 nie nenasvedcuju. Moja obhajoba nasvedcuje ze som proti akejkolvek forme rasizmu a neospravedlnujem ju ako ty. rovnako ako nazahlcujem diskusiu x odbockami ktore nie su podstatne. Skusim este raz aby si pochopil, nastuduj si konotaciu opice a cernosskeho obyvatelstva, velmi ti to pomoze
TOKYO pochopil by si, keby si sa s podobnymi poznamkami stretaval takmer denne a od detskych cias. A bol by si rad keby to boli iba poznamky. Ale to by si musel otvorit oci
Ano stockey ano je to tu hrozný rasismus roste proto je tu velký stěhování národů do těch nejrasičtějších zemi Evropy a Ameriky..jde jen o to až uvidím jak kritici co říkají jak se tu černý mají špatně a hrotí se tu jedno slovo proti jednomu člověku a až uvidím že jdou bojovaz za vraždění už zmíněných Arménu nebo urguru nebo za ženská práva v dalších zemí než Evropy a Ameriky..tak začnu věřit že nejste pokrytci co bojují jen za naprostý nesmysly...je to jako když někdo ubližuje ve třídě (čina,Turecko,arabský svět) ty nebudeš se prat snímá ty si vybereš toho tichýho kluka ve třídě co jen tiše bude souhlasit a pokracovat
David24 tu by som to ukoncil. Dal som ti dokazy ze to nie je pripad jedneho futbalistu ale problem ovela vacsi. Ty namiesto toho aby si to uznal budes zaplavovat diskusiu dalsimi problemami tohto sveta a este robit rebricek co z toho je vacsie. Tomu sa hovori Whataboutizmus. Na tom sa uz podielat nechcem. Takze cau
Stockey v česku je asi půl milionu Ukrajinců a asi 100 tisíc vetnamcu a i oni to neměli ze začátku lehké plno predsku barva kůže vzhled oči atd..co myslíš že dělali chodili zapalovali ulice ? Ne oni Makali a dost tvrdě když přišli měli jen stánky teď mají kameny prodejny pěkný auta hrozně chytrý děti řekl bych skoro jak elita národa...a i teď se potýkají s rasismem skoro i denně bych řekl ale rozhodně ne od většiny a proto jich je tu víc a víc ale rozdíl je v tom že oni o tom nemluví pravidelně do novin..a opravdu dřou a jejich děti si říkají banánový žlutý zvenku bílí uvnitř jsou stejní jako mi žijí snama životy jsou to skvělý lidé ale vždy se setkají s nějakým troubou
Stockey takže tvůj argument je tohle takže když ti teď řeknu že migranti znásilňují zabíjí a dám ti tu jednu zprávu z tohohle týdne další z minulého měsíce a další loňskyho roku tak mi řekneš že všichni jsou stejný přesto že to je dvacet lidí za rok z milionu co přijdou ?
Sorry kámo, ale dal som si tu námahu a snažil som sa nájsť "konotáciu opice" a černošského obyvaťelstva... A vieš čo mi našlo?
NIČ
99% bolo ohladne Viiniciusa a ako na neho pokrikovali na štadióne. A tiež "Tréner Ruben Baraja odsúdil správanie fanúšikov svojho tímu, no súčasne Viniciusa kritizoval za nedostatok rešpektu k súperovi a jeho priaznivcom..."
Stockey žije na základě minima faktu a zpráv jeho svět je každý den hoří lesy,denně fati,kounde,rodriposlouchají rasismus na stadionech migranti všichni znásilňují,Ukrajinci tady jen vraždí atd
Nie je žiadnym tajomstvom, že opice sú jedny z najinteligentnejších zvierat na planéte. Vedci ich po stáročia používali na výskum a experimentovanie vďaka ich vysokej inteligencii a schopnosti rýchlo sa učiť novým úlohám.
Ľudia kričia komplimenty a Bubba z toho urobí rasizmus. No toto 😱
A ešte predsa jedna vec... Bol som pár krát na zápasoch Barcelony. Aj ked hrala Barcelona vonku.
Ešte keď hral za nás Griezman, ktorý tiež má tie svoje oslavy typické oslavy gólov. Kedy skáče a tancuje a pod. Mne úprimne sa to nepáči, lebo ak mám byť fér, tiež to provokuje najma fanúšikov.
Ale diváci domáceho mužstva na neho pokrikovali, že je "sliepka", napodobňovali slepačie zvuky, všeliake grimasy a pod. Nikde som nevidel ani len zmienku o tom, že by to malo byť "rasistické" alebo že by sa Griezman sťažovali...
TOKYO já vím jen mi přijde že je to prostě zbabělí že lidi se umí ozvat jen kde to nejmíň palí a kde je největší podpora jak financí tak mediální...všichni víme jakej je život na západě jak je sprominutim všem bilejm a Asiatům Židům vše jedno jakou máš barvu vyznání atd nejsme extremisti a necháme po sobě šlapat a všichni to víme není to tajemství..proto sem všichni jdou..a ti největší ochrání všeho možného to křičí jen tady protože vědí jak by dopadly v zemích kde jsou skutečný problémy..západ je 90% bílej kdyby my jsme se naštvali a šli do ulic a opravdu tu nechtěli nějaký etnikum tak by to všichni poznali
David24 dakujem za pocastovanie. Cakal som to. Takze uz si vytiahol aj Vietnamcov. Presne o tom som pisal - whataboutizmus. Asi si si to zle prelozil, nie su to dve spravy, je tam doslova toto: the number of sanctions for racism is increasing. Len pre info, tam su vsetky urazky, aj voci inym farbam pleti. cau
Stockey opravdu chci tu vést normální debatu...omlouvám se za toho pokrytce..jen ty jsi odpovídal furt jen jedním stylem a furt stejně...fandíme stejnému klubu a vypadáš jako člověk co se i dost věcí zajímá což si cením...ale furt jde o to že všechny urážky jedno jaké jsou špatné jen některé se dělají větší a tím jsou ještě větší
Všechny urážky bolí všichni se sními setkáváme ale nemusíme to dávat na instagram atd..a nemusíme ani provokovat a pak čekat opak...jak už jsem psal všichni víme jak se žije na západě a kdyby se k němu chovali opravdu tak špatně tak by radši mlčel..proto jsem jen řekl že je pokrytecké křičet něco v zemích kde jo to nejmenší kde tvrdíš jak to ublizou tam kde se máš nejlíp a máš největší zastání
harry525 sorry chlape ale ja tu nie som aby som ti hladal literaturu na studium :) https://theconversation.com/...
Clearly, the education system doesn’t do enough to educate us about the science or history of man. Because if it did, we would see the disappearance of the ape insult.
David24 to ze to na instagram nedavaju futbalisti suvisi s tym, ze s tym bojuju sami. Teraz to uz prerazilo dno a preto sa o tom viac pise. To ale neznamena ze neexistuju aj ine problemy alebo ze ine narody a narodnosti ich nemaju. poukazovanie a odvolavanie na ine ale problem nevyriesi. Rovnako ako ospravedlnenie pre seba co podla teba je a nie je rasizmus. Zvlast ked sme si to od detstva ako belosi nezazili. A teraz nemyslim ruzove tricko, tiez som ho nosil :) musim ist, majte sa
Stockey ano ale podle toho co je v článku co jsi zde tak jsme zase u našeho Slavíc (otrok) pod lidi s židama atd..a stále když přijedeš na zápas a máš přízvuk taky ti to dají trochu pocítit i sežrat jedno kde plno předsudků jen podle tovji Země ale tvojim úkolem je aby jsi jim dokázal opak nemusíš jim to dokazovat ale měl by jsi se dobre chovat prezentovat reprezentovat svůj národ tak aby se za tebe ostatní nemuseli stydět a mohli sem třeba taky pak jít..a nedělal více předsudků a nedával jim za pravdu
Ano dno ale černí se mají a všechny menšiny na západě se mají tak dobře jak nikdy v životě skoro v jejich zemi jsou i prosazování chráněni a privilegovaní...viz filmy atd obamovo školství..
Chlapci hlavne Mejra každý tmavší futbalista sa stretáva s rasizmom ja som tiež černoch žijúci na slovensku takmer od narodenia a hrávam tu futbal s tým, že by na mňa fanúšici pokrikovali rasistické urážky som sa nestretol ale stým, že by mi takto nadávali protihráči častokrát je to nepríjemné a dokáže vás to úplne rozladiť. Áno Vinicius je temperamentný hráč ale to je každý brazilec bude simulovať lebo je tak naučený pozrite sa na Anthonyho v united simuluje tiež paqueta deto rodrygo nie až tak ale tiež mu to častokrát ujde casemiro ani nehovorím vždy su vo všetkých hádkach ale to neznamená, že sa musíme znižovať k tomuto je to ubohé áno nazvať niekoho opicou je rozdiel či to povieš bielemu a či to povieš černochovi lebo ten černoch to počúva pravidelne ako urážku či už na zápase alebo v živote a ničí im to život. Je to to isté jak keby ja ti každý deň nadávam do tlsťochov keby máš nadváhu môžeš ma naštvať ale proste sa ktomu neznížim. A vyvesovať na most figurínu obeseného Viniho je už extrém on ten futbal robí lebo sa ním baví a fanúšici mu to ničia áno simuluje a častokrát si to privodí sám ale pri jeho štýle futbalu po ňom obrancovia idú každým možným spôsobom lebo ho nestíhajú samozrejme, e radšej padne pri prvom náznaku ako to radšej ustojí a ďaľší faul bude horší a raz mu niekto tým zničí karieru.
Pardon za dlhšiu správu ale nebaví ma čítať od vlastných fanúšikov ako si ospravedlňujú rasistické urážky
aeizhom chápu tvůj postoj ale tady nejde o všechny právě Brazilce ani černý jde o to že je tu plno lidí jeho barvy či národnosti a problém má on a nejde jen o simulování ale celkově zprávani viz nás Gavi ale aby jsi to křičel třeba na Rodriho z reálu nebo něco nadával na pedriho to musíš bejt slušnej (......) Nevím co
Nemám rád jen pokrytectví pokrytectví..mám černé přátelé žluté indické bílé a ze všech možných částech světa ale všichni berou urážky tak jak jsou protože ano každý jsem od Někud a už jenom to že jsi Portugalec je ve Španělsku problém to že jsi člověk z východu už je v Německu problém...ale měl by si se hlavně prvne chovat aby jsi tím lidem nešel na proti a nemusíš z toho dělat kauzu...a pokud z něčeho se chce dělat kauza tak to udělat pro lidi co to skutečně potřebují
A v Africe jsem taky byl a dělají se tam strašný věci v jistých částech mezi lidma i kvůli menším blbostem než že má jinou barvu..to nemění nic na tom že to co křičí na Vincka rozhodně není správný...mám ho moc rád a obdivuju ho od jeho 17 ale měl by se začít chovat prvně..a jen chci říct že všichni s něčím bojují ale všichni musíme uznat že stím co bojuje on tady je skoro to nejmenší s čim bojují lidé v jiných částech světa než tady kam všichni jdou a všichni to víme proto jsem vshcni jdou/jdeme ..opakují nic to nemění že je špatné co křičí
Aeziohem zeptám se už jen tebe naposled co by měli dělat ti Japonci ohledně dembelleho potýkají ve světě každý den s nadavkami a vším měli by ho dát k soudu nebo něco a lincovat aby už si nezahrál ?
Nie ja odsudzujem hocijaké urážy neviem či vyznela moja správa, že na černochov urážky nestrpím ale na iných strpím to vôbec nie hocijaké posmešky na hocikoho sú podla mňa za hranou ale je rozdiel či na niekoho nadávaš, že je debil a keď obesíš jeho figurínu
Gavi je len slaby odvar Ramosa, Pepeho ci Marcela...na tie El Clasica uz degesi zabudli...Gavi hra agresivne, ale urcite nie natolko aby sa snazil superovi dolamat nohy jak prasata Ramos s Pepem svojho casu
Gaviho miluju je to srdcař a skvělej hráč ale někdy to opravdu trošku přežene ale jak už se tu psalo je to nic oproti ramosovi pepemu atd...ale věřím když se trošku naučí stím chováním zacházet bude to skvělej vůdce a tahoun ať už Španělska nebo Barcy
David24: Súhlasím so všetkým čo si napísal. Áno, nehrá až tak zákerne ako napríklad Pepe či občas Ramos ale agresívne hrá a aj preto možno nejaký antifans Barcelony takto v hľadisku zareagoval. Tak to je. Musí si to v hlave Gavi ešte zrovnať. Je mladý, horúca krv a strašne chce. Ja ho chápem.
Jenže Řezníci jsou minulostí a i když Gavi v zákeřnosti na ně zdaleka nemá, tak v současnosti v naší lize vynika a tím padem bude mít logicky hodně nepřátel... O chování fanoušků rozhoduje přítomné dění na hřištích, takže bohužel a jen tak to asi nezmizi..
Už by bola aférka a námet na ďalší diel Rodinných prípadov 🫢
Pýtal som sa alexka, ktorý mi doteraz neodpovedal a vyhýba sa odpovedi, lebo podľa neho slovo "kreatúra" je rasizmus.
Ďakujem
A keď ty chceš jednoduchú odpoveď na tému, v ktorej sa očividne cítia ako doma, tak su zrazu tichúčko. Alebo účelovo sa vyhýbajú odpovede, alebo proste čakajú, kým to prehrmí... "Ufff, ešte trošičku musím vydržať, aby som opať mohol poučovať..." ♥♥
Napísal by si to isté, že je to rasistické, ak by aj na Gaviho pokrikovali, že je opica?
Alebo si predstav slovaka, ktorý si robí srandu z bieleho švéda..
"Laars, človeče ty a tvoja rodina smrdíte jak ten váš Surmstroming... fuuuj. Hahahaha"
Takže, ak by sme mali použiť tvoju analógiu definície "rasizmus" a banán, kvôli ktorému spravil Bubba také halo, tak je aj toto rasistické, či?
In fact, there is only one precedent in Spanish football of a match being suspended after the stands insulted a football player: the Rayo Vallecano-Albacete game in 2019, according to these same sources.
The match was called off at half-time after the home fans insulted Albacete's Ukrainian striker Roman Zozulya.
"Zozulya, you're a Nazi!", "f****** Nazi!", "get out of Vallecas!", they chanted. Both teams decided not to play again and the referee ended up suspending the match.
Robilo sa z toho take halo? Nerobilo. Viaceri sa ti snažíme povedať len to, že NIE ÚUUPLNE všetko v spojení s ČERNOCHOM je rasistické.
Pýtam sa opať, a povedz úprimne... Riešilo by sa niečo, ak by opicou nazvali Gaviho?
Footballer Sekou Gassama knows all too well what racism is.
As a forward for the Spanish club Racing de Santander, he has encountered it many times in football and its fan culture.
The Spaniard, of Senegalese descent, was playing at the age of 24 in Spain's LaLiga football league when the stands turned against him. As he was warming up, one of the fans shouted: "Look at the f****** n*****”.
The player says that, of all the matches he has played in during his career, he has seen racist incidents in more than half of them.
Despite only one game getting called off, data shows the number of sanctions for racism is increasing, according to the latest report by the State Commission against Violence and Racism in Sport.
Keď niekomu povieš že si biely ako stena tak je všetko v poriadku. Ale keď povieš černochovi že je čierny ako uhlie tak už je z toho problém.
NIČ
99% bolo ohladne Viiniciusa a ako na neho pokrikovali na štadióne. A tiež "Tréner Ruben Baraja odsúdil správanie fanúšikov svojho tímu, no súčasne Viniciusa kritizoval za nedostatok rešpektu k súperovi a jeho priaznivcom..."
Pošleš mi nejaký link na tu "konotáciu opice"?
Ďakujem
Ľudia kričia komplimenty a Bubba z toho urobí rasizmus. No toto 😱
Ešte keď hral za nás Griezman, ktorý tiež má tie svoje oslavy typické oslavy gólov. Kedy skáče a tancuje a pod. Mne úprimne sa to nepáči, lebo ak mám byť fér, tiež to provokuje najma fanúšikov.
Ale diváci domáceho mužstva na neho pokrikovali, že je "sliepka", napodobňovali slepačie zvuky, všeliake grimasy a pod. Nikde som nevidel ani len zmienku o tom, že by to malo byť "rasistické" alebo že by sa Griezman sťažovali...
Clearly, the education system doesn’t do enough to educate us about the science or history of man. Because if it did, we would see the disappearance of the ape insult.
Albíni alebo Árijci 🤣🤣🤣
Pardon za dlhšiu správu ale nebaví ma čítať od vlastných fanúšikov ako si ospravedlňujú rasistické urážky