Umtitiho trhová cena je okolo 4-5 mega, kdežto Brozovičova 25 mega. Takže asi tak s tvojou nezmyselnou výmenou. Na výmenu skôr Kessie a Inter doplatí aspoň 5-10 mega.
Umtiti 4 alebo 5 miliónov ale hral celú sezónu a dobre určite má cenu okolo 10m a 31r Brozovic čo ani není čo hľadáme ma cenu 25m máš názor ako Barto bývalý prezident takto to aj dopadlo
Nie mám reálny názor nie ako ty. Cenu má takú ako sú ostatný za neho ochotný dať a to je tých 4 mega o čom sa hovorí. Nepovedal by som, že Brozovič nie je to čo hľadáme. Je to viacmennej jedna z najideálnejších možností. Vie hrať single pivota, má skúsenosti a nie je drahý.
Z problému menom DM som názoru, že Kimmicha a Zubimendiho by mali čím skôr striasť z mysle. Čím skôr tým lepšie, aby nám neutiekli ďalší hráči - Amrabat, Guido Rodriguez, Brozovič, Farizio Diaz. Tí dvaja navrhnutý Decom sú už vylúčený z možností.
Z týchto štyroch som za všetkých až na Guida. Bral by som kombinácie Amrabat/Brozovič + mladý Diaz za predpokladu predaja, alebo zahrnutia Kessieho vo výmene s Interom.
Myslím, že toto je najlepšie čo môžeme spraviť. Len mladá puška ako Diaz by nestačil, a preto by 1-2 roky, kým by dorástol, hrával Amrabat, alebo Brozovič.
Áno, Kovačič nie je pivot. V City má byť ako náhrada za Gundogana. Gundogan má byť skôr ako náhrada za Pedriho u nás aj keď to nevylučuje, že si občas možno zahrá aj na DM ak príde, ale len ako double pivot s niekým možno de Jongom. Treba nahradiť v zostave nie len Busiho a potencionálne Kessieho, ale teoreticky aj 6. záložníka ak Torre odíde na hosťovanie, čo znamená 3 nový záložníci.
Mikimi Gundogan tu ide do zakladu a isto nie robit nahradnika Pedrimu.
Aj pre neho bude lepsie ked bude hrat zaklad zapas co zapas na DM ked bude mat pred sebou Frenkieho Gaviho Pedriho ako sa rotovat na CMku a za sebou bude mat nejakeho Brozovica alebo Rodrigueza.
Ja vravím na základe toho čo sa vraví. Je pravda, že ak nedôjde Xavimu vysnívané DMko, tak možno bude skôr uprednostňovať Gundogana s Frenkiem na double pivot.
Z týchto štyroch som za všetkých až na Guida. Bral by som kombinácie Amrabat/Brozovič + mladý Diaz za predpokladu predaja, alebo zahrnutia Kessieho vo výmene s Interom.
Myslím, že toto je najlepšie čo môžeme spraviť. Len mladá puška ako Diaz by nestačil, a preto by 1-2 roky, kým by dorástol, hrával Amrabat, alebo Brozovič.
Aj pre neho bude lepsie ked bude hrat zaklad zapas co zapas na DM ked bude mat pred sebou Frenkieho Gaviho Pedriho ako sa rotovat na CMku a za sebou bude mat nejakeho Brozovica alebo Rodrigueza.