Neviem čo ste ohľadom neho taký pesimistický. Mňa prekvapil, čo som videl jeho highlighty na yt. Technicky je na 18 ročného hráča až veľmi veľmi na vysokej úrovni. Rovnako ma zaujalo ako sa poľahky vie driblingom prepchať pomedzi súperov. Trochu mi to pripomína Messiho, ktorý vedel hlavne za mladých čias keď mal ešte väčšiu rýchlosť rýchlymi, ale malými, krátkymi dotykmi meniť smer lopty.
poslem ti hajlajty xy mladikov, kt. neskor okusia max tak druhu spanielsku sutaz, pamatas na Halilovica (chorvatsky Messi) ? ten mal take hajlajty, ze niektori jedinci z toho mali polucie a kde je dnes ? kopnem ti to tu, nech si na neho vobec spomenies
15/16
Aug 21, 2015
Barcelona
Sporting Gijón
€5.00m
loan transfer
15/16
Jun 30, 2016
Sporting Gijón
Barcelona
€10.00m
End of loan
16/17
Jul 21, 2016
Barcelona
Hamburger SV
€10.00m
€5.00m
16/17
Jan 26, 2017
Hamburger SV
UD Las Palmas
€4.00m
Loan fee:
€500k
17/18
Jun 30, 2018
UD Las Palmas
Hamburger SV
€2.50m
End of loan
18/19
Jul 3, 2018
Hamburger SV
AC Milan
€2.50m
free transfer
18/19
Jan 31, 2019
AC Milan
Standard Liège
€2.00m
Loan fee:
€600k
19/20
Sep 1, 2019
Standard Liège
AC Milan
€2.00m
End of loan
19/20
Sep 2, 2019
AC Milan
Heerenveen
€2.00m
loan transfer
19/20
Jun 30, 2020
Heerenveen
AC Milan
€1.40m
End of loan
20/21
Oct 5, 2020
AC Milan
Without Club
€1.00m
-
20/21
Nov 23, 2020
Without Club
Birmingham
€1.00m
21/22
Aug 27, 2021
Birmingham
Reading
€600k
free transfer
22/23
Jul 6, 2022
Reading
HNK Rijeka
€400k
free transfer
22/23
Jan 31, 2023
HNK Rijeka
Without Club
€350k
-
Si normálny to tu takto zaspamovať týmto dlhým ... 🤦♂️
Nevravím, že to musí klapnúť a že sa isto ujme, ale má šancu. Pokiaľ neskúsiš, nevieš. Radšej takýchto mladých skúšať do 20 mega ako tých za 100+ mega. Aj keby tento Arda nevyšiel, tak ho isto ešte budeme schopný predať za tú čiastku, kdežto u tých hráčov nad 100 mega to nikdy nedostaneš späť. Nadáva sa tu na starších hráčov keď majú prísť, nadáva sa tu aj na talentovaného mladíka, ... Už sa sakra dohodnite na vekovej kategórii a pošlite to vedeniu, že len takých hráčov v tom a tom veku môžu kúpiť, lebo sa na tom tak zhodlo konzílium forcabarca.
no zaspamoval som to preto, aby si to nalezite pochopil...za posledne tri roky dvaja rutkovia s nenromalnym potencialom a obaja su uz prec...nie kazdt je Emre alebo Arda v prime, ked mame dat 18 mega za mladika, kt. nam aktualne ani netreba, tak radsej ich dat na kopi na kupu RB alebo DM, ale to je zase tak, ze sa nieco suchlo okolo barcelony a uz ho kupujeme...pre mna vek nie je rozhodujuci, sam sa smejem, ked niekto povie, ze 32 rocny hrac je stary, ale ked to je Messi, tak je to este mladicek, v kazdom pripade mame v Masii mozno troch takych Gulerov, naco za nich vyhadzovat peniaze turkom ?!?
Nepovedal by som, že ho nepotrebujeme. Ja ľavonohý, veľmi technický zdatný s dobrým driblingom. Kľudne môže hrať na LW a možno na tej pozícii zahrá lepšie ako Gavi (vravím vzhľadom k pozícii). Máme možno Yamala, ale ten ma ešte tak minimálne rok kým bude hrať za A-čko. Rovnako je lepšie mať tých mladých hráčov viac a nechaš si lepších a ostatných ak ti ich nebude treba predáš. Čo ak sa ten Guler presadí a behom roka za mu cena z 18 mega zvýši na 60-70 mega. To je čistý zisk ak by sme ho za toľko predali ak už v najhoršom. Ak by nie a skončil by podobne ako Torre teraz, tak isto nejaký Turci čo ho majú radi za neho dajú znova tých 18 mega, čo do neho investujeme. Toto stratový obchod nemôže byť. Preto do toho vedenie ide.
v pripade barcelony nemoze byt stratovy obchod ?!? miki, kamarat, niekdt si uletis,a le teraz si ulietas az na kanarske a spat za 30 sekund....za rok 80 Mega ? to je mbappe verzia 2 ? alebo mesia cverzia 1250 ? kupi sa a bude sediet, to je cele, za rok na hostovanie, za tri na predaj za 5 mega
Pedrimu sa v prvej sezóne ako raketovo zdvíhla cena. Nevieš čo bude ak by hral a hral by dobre. Ak si toto neuvedomuješ asi nepoznáš futbalový trh. Veľmi dobrým príkladom sú hráči Neapolu. Hneď ako sa začalo dariť tímu, tak im všetkým ceny stúpali.
Už nemôžeme kupovať hráčov za 100+ mega. Preto najlepšie čo môžeme robiť je pozháňať si tieto talenty za relatívne ešte nízke ceny a snažiť sa ich implementovať do tímu. Títo mladý hráči majú ešte jednu výhodu a to, že majú ešte nízke platy, a preto je ľahšie ich zaregistrovať.
ty si stale vyberas miki strasne extremy, Pedri je saniel v spanieslkom klube skautovany kazdy zapas, hrac, ktoreho poznalo cele spanielsko, ktore sa zaujima ao mladych hracov...ale tebe neico vysveltovat zial nema zmysel, tvoj nazor je pre teba stale jediny, mne islo v provom rade o fakt, ze nasekat video, kde bude kazdy vyzerat dobre nie je vobec dovod si mysliet, ze ten hrac je hodny 18 mega a ze bude ziarit
To vraví ten pravý. Už sa musíš nejako vykecať. To, že je Španiel ti niečo pomôže v aklimatizácii, ale neznamená to všetko. Treba dať šancu a dúfať, že sa presadí. Ak ho odporúčajú dokonca aj skauti, tak asi nebude mať len polepené videa na yt. Asi sa o neho nezaujíma aj Real, Liverpool, PSG, ... pre nič za nič, ... Skús sa spýtať sám seba, kto si tu domýšľa s nasekanými videami na yt. A že beriem len svoj názor. Nerob si žarty. Práveže len ja (ty nie) rešpektujem aj tvoj názor a beriem v úvahu, že to nemusí vyjsť a že sa nepresadí.
ja ked napsiem, ze sa o neho zaunimaju FC Dolne Hony, tiez tomu uveris ? Vies ako sa varia kluby medialnym tlakom ? To ze sa na neho boli pozriet agenti neznamena, ze sa o neho musia hned zaujimat v zmysel, ze ho chcu kupit a ze sa zacne pretahovanie o jeho sluzby...skrsleny anzor na futbalovy trh tu mas ty kamarat, dlhodobo...Demir, velka hviezda, super lave kridlo, po troch zapasoch uz nikto nevel kto je a siel spat do Rakuska, tiez sa o neho zaujimal cely rad velkoklubov. Myslis, ze sucasna Barca je v stave, ze si moze dovolit dat 18 milionov EUR do hokusu pokusu menom Guler ?!? Ak ano, tak potom sa vazne nemamem o com bavit
ja vsetko chapem, ale sme v situacii, kde jked smae uz 40 az z45 za Roqueho, tak nie su dalsie miliony na Gulera, ktoreho nam az tak netreba, pkial nie je poriesene co poriesene ma byt, s najvacsou pravedpodobnostou tu aj tak nepride...
Ako môžeme kúpiť hotových hráčov keď nie sú peniaze na platy kto je u teba hotový hráč nevieme nikoho kúpiť a predávať to duolom lebo nikto nechce odísť budeme radi keď príde Gundo a na hosťovanie Cancelo
15/16
Aug 21, 2015
Barcelona
Sporting Gijón
€5.00m
loan transfer
15/16
Jun 30, 2016
Sporting Gijón
Barcelona
€10.00m
End of loan
16/17
Jul 21, 2016
Barcelona
Hamburger SV
€10.00m
€5.00m
16/17
Jan 26, 2017
Hamburger SV
UD Las Palmas
€4.00m
Loan fee:
€500k
17/18
Jun 30, 2018
UD Las Palmas
Hamburger SV
€2.50m
End of loan
18/19
Jul 3, 2018
Hamburger SV
AC Milan
€2.50m
free transfer
18/19
Jan 31, 2019
AC Milan
Standard Liège
€2.00m
Loan fee:
€600k
19/20
Sep 1, 2019
Standard Liège
AC Milan
€2.00m
End of loan
19/20
Sep 2, 2019
AC Milan
Heerenveen
€2.00m
loan transfer
19/20
Jun 30, 2020
Heerenveen
AC Milan
€1.40m
End of loan
20/21
Oct 5, 2020
AC Milan
Without Club
€1.00m
-
20/21
Nov 23, 2020
Without Club
Birmingham
€1.00m
21/22
Aug 27, 2021
Birmingham
Reading
€600k
free transfer
22/23
Jul 6, 2022
Reading
HNK Rijeka
€400k
free transfer
22/23
Jan 31, 2023
HNK Rijeka
Without Club
€350k
-
Nevravím, že to musí klapnúť a že sa isto ujme, ale má šancu. Pokiaľ neskúsiš, nevieš. Radšej takýchto mladých skúšať do 20 mega ako tých za 100+ mega. Aj keby tento Arda nevyšiel, tak ho isto ešte budeme schopný predať za tú čiastku, kdežto u tých hráčov nad 100 mega to nikdy nedostaneš späť. Nadáva sa tu na starších hráčov keď majú prísť, nadáva sa tu aj na talentovaného mladíka, ... Už sa sakra dohodnite na vekovej kategórii a pošlite to vedeniu, že len takých hráčov v tom a tom veku môžu kúpiť, lebo sa na tom tak zhodlo konzílium forcabarca.
Ferran 55 a nič
Turan neviem kolko a nič
Griezman 110m a nic