No ak nám aj Brozovič uletí, tak to dávam za vinu Xavimu. Ako sorry, nerád kritizujem, ale už dávno sa malo upustiť od Zubimendiho a Kimmicha pri tejto našej zlej situácii, ale Xavi si trval na svojom a tu to máme výsledok. Parejo/Oriol - to majú byť akože hráči do LM? Aby to takými prestupmi nebolo zase na EL.
A možno konečne to zostane Frankiemu a bude to ideálne pre neho a aj pre klub, ja osobne som si Brozovica neprial, jedine Kimich by bol Ok, ale je nereálny, takže žiadne pokusy so seniormi nerobme!
De Jong nie je vhodný na DM. Už sa to tu rozoberá večnosť a stále to nechápu poniektorý. Jedine, že budú hrať s Gundoganom doble pivota, ale to hľadanie pivota práve malo zmysel v tom, že sme chceli mať aj druhú variantu hráča, čo dokáže hrať aj single pivota.
Áno De Jong na DM je hlúposť ale hra s dvomi DM kde Gundogan ani nieje klasický DM by bola teda naozaj výhra. A ešte keď vieme, že Xavi bude stále preferovať 433🤦. Toto sú také konšpirácie, že koniec.
A to podľa teba sa nedá hrať double pivot v 4-3-3 prosím ťa? 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ No veď o to ide, že nie je nikto z nich klasické DM a preto nemôžu hrať single pivot. Vravím, že to môže byť ako možnosť. Gundogan je možno ofenzívnejší hráč teraz, ale za Dortmund bol defenzívnejším a hral skoro až DMko dalo by sa povedať.
Pedri
Gundogan de Jong
Hrať sa dá všetko ale odkiaľ berieš, že toto napadne aj Xaviho? 🤣 Gundogana brali asi hlavne kvôli kreativite do zálohy a nie kvôli pokusom v zálohe na DM. Ako som písal už vyššie, to čo píšeš sú len obyčajné konšpirácie. Za Dortmund hral naposledy kedy? Pred 6-7 rokmi? 🤣 Poďme teraz prerábať hráčov na niečo čo niesú miesto toho aby sme využili ich silné stránky, kvôli ktorým sme ich kupovali🤦.
Jeho silná stránka je v tom, že je univerzálny a vie hrať na viacerých pozíciách. To je jedno kedy hral za Dortmund. Futbal hrať nezabudol. Máš argumenty akoby z koša vypadli. Gundogana možno prvotne plánovali do CM role, ale pozícia DM má väčšiu prioritu a ver mi, že ak tam nepríde hráč, tak Gundogan bude hrať tam kde ho bude viac treba.
Z koša sú tak možno tvoje fantázie a konšpirácie. Pretože nič, čo tu píšeš nieje postavené na reálnom základe. Sú to len akési výplody ďalšieho internetového experta.
Pri veciach ktoré ešte nenastali, ale hypoteticky nastať môžu musíš premýšľať aj nejako inak. Stále sa držím ale nejakého základu. Vrav si čo chceš, ale aspoň rešpektuj názor druhého sakra a nemrmli len to svoje. Ani kúsok rešpektu nemáš. Ak sa chceš hádať, tak si nájdi iných.
Prvom rade, Xavi 4-3-3 s 1 DM neopustí, evidentne nič iné nevie hrať. Laporta nič iné nemôže dovoliť hrať, keď predtým Koemanovi cez médiá odkazoval, že v Barcelone sa hrá 4-3-3 s 1 DM a nič iné. Xavi mal možnosť hrať 4-2-3-1, keďže ako FDJ, tak aj Kessie v tom systéme vedia hrať a sú v tom dobrý. Nehral to ani raz.
Gundo hral DM naposledy možno v Dortmunde, aj to sa vtedy hralo prevažne 4-4-2. Tie kecy o tom, že priorita je DM a keď nikto nepríde tak tam bude hrať Gundo, je niečo, čo dlhodobo likviduje hráčov v Barcelone. Hranie mimo pozície hráčov ako Mingueza, Coutinho, Griezman, Kessie, Kounde, Roberto, Torres, aj Raphina to jasne ukazujú.
Aký máte názor na Lovro Majera? Podľa tranfertmarkt má hodnotu 20 miliónov a keď som si pozrel jeho zostrih na youtube, tak sa mi zdalo, že má dobré DNA, ktoré by sa dalo naštepiť na barcelonské https://www.youtube.com/...
Pedri
Gundogan de Jong
Gundo hral DM naposledy možno v Dortmunde, aj to sa vtedy hralo prevažne 4-4-2. Tie kecy o tom, že priorita je DM a keď nikto nepríde tak tam bude hrať Gundo, je niečo, čo dlhodobo likviduje hráčov v Barcelone. Hranie mimo pozície hráčov ako Mingueza, Coutinho, Griezman, Kessie, Kounde, Roberto, Torres, aj Raphina to jasne ukazujú.