harry525, presne to ma napadlo. Hrozné. Žneme úrodu z hospodárenia Barta. Musíme predávat. To by bol riadny nezmysel, ak by sme predávali potrebných a ponechali si nepotrebných.
Teraz si predstav, že by Bartomeu povedal Messimu: Hrabe ti? 550 miliónov za 5 rokov? Tu máš 30 miliónov ročne v hrubom, ber alebo ťa predáme. A Messi by to nezobral. Čo by ste hovorili potom?
Cmon Janko... Je pravda, že ta suma je šialená. Ale bavíme sa snáď o jedinom hráčovi na svete, ktoré si to zaslúži.
A btw. odkial vieš, že Messi prišiel za Bartom a požadoval 550m za 5 rokov?
Samozrejme, ak by prišiel za mnou šéf sám odseba a povedal mi "Kubo, máš vyšší plat!..." tak by som to zobral. O ekonomické veci v rámci firmy by som sa nestaral. Dôležité by bolo že proste budem mať väčší plat.
😁 To je proste fakt.
Či ty by si šéfovi povedal, "Šéfe, vážim si toho, ale vzhľadom na to, že teraz ma firma ekonomické problémy, tak ten vyšší plat nemusí byť..."
Niekto tú sumu musel vymyslieť a Bartomeu to nebol. Za 9 sezón, ako dostal Messi ten posledný kontrakt, tak sa mu 7x menila zmluva a zvyšoval sa mu 7x plat. Minimálne 3x sa vyhrážal odchodom, ak nedostane, čo chce. Aj tú poslednú zmluvu dostal po vyhrážaní sa odchodom. Takže skús ešte raz porozmýšľať. A mohol by si odpovedať, čo by si hovoril potom, keby Bartomeu oznámil, že predáva Messiho, lebo žiada príliš veľký plat, ktorý si firma nemôže dovoliť.
Messi sa vyhrážal odchodom? Pokial viem tak chcel odísť normalne a aj požiadal klub o odchod tým slávnym faxom, pretože neveril projektu Koemana ktorý predal aj Suarez to leto. Leo sa nikdy nevyhrážal odchodom pokial mu nedajú viac peňazí… nerob z neho niečo čo nie je.
Culesking: ja opisujem situácie medzi rokmi 2009-2017, tam som sa sekol, bol to 4 ročný kontrakt na 550 miliónov. .
harry: Coutinho bol v tom čase špičkový hráč, Dembélé bola vychádzajúca megastar, možno väčšia ako Mbapé.. Griezman bol a je jeden z najlepších hráčov na svete... Zlé nákupy to neboli ako také... Kto mal vedieť ako to dopadne s Coutinhom? Tiež má na tom svoj podiel tréner. Dembélého zranenia? Máš vešteckú guľu? Griezmana nevedeli správne využiť, chyba trénera...
Klamstvá:
September 2005 - Messi podpísal zmluvu s klubom do 2014
Marec 2007 - nová zmluva s klubom, začal zarábať 100 000 za týždeň
Júl 2008 - nová dohoda, stal sa najlepšie plateným hráčom Barcelony
September 2009 - podpísal nový kontrakt do 2016, už vtedy bol nespokojný a chcel odísť
Február 2013 - Messi je nespokojný, vylepšená zmluva do 2018
Máj - September 2014 - Messi je nespokojný, chcel odísť, nakoniec podpísal vylepšenú zmluvu, ale stále len do 2018
Januára 2015 - Messi trucoval, bol nespokojný v klube, lebo si ho dovolili posadiť v zápase s Realom Sociedad,
September 2016 - Messi sa chystal odísť kvôli problémom s daňovým úradom
November 2017 - Messi odmieta podpísať novú zmluvu, hrozí odchodom
Február 2018 - Messi podpisuje zmluvu do 2021 na 550 miliónov.
Co furt Bartomeu? Uplne jak tato vlada - univerzalne lebobarto. Na ky fras kupuje Xavi preddochodcu Gundogana s prislubom vzdusneho zamku 2 rokov, aby ho vymenil za extremne perspektivneho de Jonga? To je hospodarenie ako po mne potopa.
Balde hral preto, že klub sa chcel zbaviť Albu. Inak Balde už nastupoval za Koemana, len ho trápili nejaké zranenia. Napriek tomu Alonso hral LB v dôležitých zápasoch.
Balde odohral pod Koemanom spolu 200 minut a dostal priestor ked doslova nebolo koho postavit. Mimochodom Koeman pred 3 mesiacmi povedal ze Alba je najlepsi krajny bek v lige.
Pochybnosti o Holanďanovej budúcnosti znásobil novinár Achraf Ben Ayad. Podľa neho Barcelona potrebuje predávať hráčov (a tento hnup si tam dosadi koho chce)- zase nejake fantasmagorie nejakeho novinara, co sa nudi a vymysla sprostosti.....
Alebo sa im treba prosíkať, aby opustili klub. lol
A btw. odkial vieš, že Messi prišiel za Bartom a požadoval 550m za 5 rokov?
Samozrejme, ak by prišiel za mnou šéf sám odseba a povedal mi "Kubo, máš vyšší plat!..." tak by som to zobral. O ekonomické veci v rámci firmy by som sa nestaral. Dôležité by bolo že proste budem mať väčší plat.
😁 To je proste fakt.
Či ty by si šéfovi povedal, "Šéfe, vážim si toho, ale vzhľadom na to, že teraz ma firma ekonomické problémy, tak ten vyšší plat nemusí byť..."
Asi nie 😁
Tak som na strane klubu. Jednoznačne.
Ale hospodárenie klubu počas Barta neni len o tom, že sa Messimu zvyšoval plat. Kukni si nákupy ala "Coutinho, Dembele a pod."
harry: Coutinho bol v tom čase špičkový hráč, Dembélé bola vychádzajúca megastar, možno väčšia ako Mbapé.. Griezman bol a je jeden z najlepších hráčov na svete... Zlé nákupy to neboli ako také... Kto mal vedieť ako to dopadne s Coutinhom? Tiež má na tom svoj podiel tréner. Dembélého zranenia? Máš vešteckú guľu? Griezmana nevedeli správne využiť, chyba trénera...
Ako písal Marco, to si čítal niekde v bulvári?
September 2005 - Messi podpísal zmluvu s klubom do 2014
Marec 2007 - nová zmluva s klubom, začal zarábať 100 000 za týždeň
Júl 2008 - nová dohoda, stal sa najlepšie plateným hráčom Barcelony
September 2009 - podpísal nový kontrakt do 2016, už vtedy bol nespokojný a chcel odísť
Február 2013 - Messi je nespokojný, vylepšená zmluva do 2018
Máj - September 2014 - Messi je nespokojný, chcel odísť, nakoniec podpísal vylepšenú zmluvu, ale stále len do 2018
Januára 2015 - Messi trucoval, bol nespokojný v klube, lebo si ho dovolili posadiť v zápase s Realom Sociedad,
September 2016 - Messi sa chystal odísť kvôli problémom s daňovým úradom
November 2017 - Messi odmieta podpísať novú zmluvu, hrozí odchodom
Február 2018 - Messi podpisuje zmluvu do 2021 na 550 miliónov.
Toto sú holé fakty ľahko overiteľné.