Někdy v loňském roce se psalo, že dluh FC Barcelona je zhruba 1,4 mld. EUR. Možná se od té doby snížil (kvůli rozprodeji aktiv), ale jestli někdo likviduje FC Barcelona, tak je to FC Barcelona.
a to FPP upravili len kvoli barcelone pan vseveduci ? pomoze to vsetkym, tak preco sa zase vyjadrujes len z pohladu barcelony, tlak na ligu nevytvara len nas klub, ale tak to by si musel vidiet dalej ako po koniec svojho nosa pan jano
jano nemusi nic takoveho psat, jano stritkne utoci na barcelonu... a s tymto barcelona nic nema, pomoze to vsetkym klubom...a barcelone ublizoval potkan menom bartomeu, akutalne si barcelona nijako neublizuje sama, sekla sa pri Fatim, tam to ale nikto bez carovnej gule nemohol prepdokladat...
Súhlasím s jednou vecou a to že chyby bývalého vedenia FCB sa dnes ľahko pripisuje za vinu lige ,Tebasovi, hráčom, len nie a nie priznať si vlastnú chybu. Ale pozor ⚠ Aj to bývalé vedenie kontrolovalo niekoľko tisíc cules, ktorý si ho zvolili, tolerovali a rozhodovali hlasovaním...takže je to tak trošku kolektívna vina každého člena, nie len hodiť to na jedno meno...veď to je najľahšie. A pozor, povedať že v FCB niečo nefunguje, nebude, alebo má iný názor ešte nieje útok na klub !!! Za čo sa tu rozdávajú bežne bany vo verejnom fóre. Dnes by sa Admin musel ospravedlňovať mnohým za ban, len preto, že v tedy nesuhlasil s príspevkom ktorý je dnes pravda...sám som dostal ban za to že som vysmial možnosť Bernarda Silvu a dostal som ban... došiel??? Mám pocit že nie...s Messim to isté...
Buď tu chcete normálne verejné fórum, alebo sektu. Tak mi to občas pripadá keď Vás štangastov čítam. Pravda bolí, viem, ale treba si ju čím skôr povedať a odraziť sa od dna, nie útočiť a hájiť neobhájiteľné a po bane sa vyhlásiť za víťaza...to nech robí Harabin nie fórum
S teba citit to ohrdnutie jak chcanky z verjnych hajzlov na konci dna,...neviwm o tom, ze socios mohli hovorit do toho, koho potkan kupil a aky mu dal plat, ved aj preto sa pakoval svinskym krokom
Aaaaa inzenyr jano a nasel si kamose........tak hlavni svinstvo je ze ohlasi nove pravidla,ktera maji platit za mesic. co je to za kokotinu? A obhajovat to muzou jen debilove. Predstavme si situaci , ze nektery z klubu aby mohl nekoho privezt tak musel nekoho prodat , jelikoz mu nevychazelo ffp. No a ted zjistil , ze nemusel.......tak pro ty tupce co to obhajuji , tohle se opravdu takhle nedela. Prestupy se planuji treba i rok a proto by mel kazdy vedet za jakych pravidel to bude , ale tebas je idiot , tak proto...... a za dalsi , vsechny debilni rozhodnuti barta byla za posveceni pravidel laligy........tedy vsechny zlodejny barta posvetil tebas a jeho dokonale rizeni podle idiotu , ktery zde ctu........
Buď tu chcete normálne verejné fórum, alebo sektu. Tak mi to občas pripadá keď Vás štangastov čítam. Pravda bolí, viem, ale treba si ju čím skôr povedať a odraziť sa od dna, nie útočiť a hájiť neobhájiteľné a po bane sa vyhlásiť za víťaza...to nech robí Harabin nie fórum