Nikdy nehovor nikdy, hlavne v čase keď treba každé € a on má teraz enormný plat. Predať ho by bola škoda a mega strata, ale uvidíme...nikdy sa Hovorilo aj o Messim a hľa, už je 3.rok preč
Áno sú ... A pôjde raphina do takých klub ? Možno aj v saudskej arabii zaplatili za fdj 150 ale nám to je nič platné keďže tam nepôjde .....za mňa sa cena raphinu vzhľadom na jeho výkon za Barcu nezmenila
Na isto to vedieť nemôžem, ale zober si tie správy ohľadom Newcastlu. Dotovaný ropou, idú hrať LM ... nemali by problém zaplatiť 90 mega za Raphinhu ako sa špekulovalo. Ani zďaleka by ma to neprekvapilo.
mikimi: za de jonga je nahrada gundogan ak by nahodou odisiel, ale za raphinu nahradu nemame. urcite nie skleneny dembele...ked tak predat dembeleho za ktoreho mozme mat aspon 50 mega
50 mega z Demba by sme dostali len 25 mega, lebo druhá polka ide agentovy. Jedine, že keby chcel niekto vyplatiť tu klauzulu, tak by sme sa s tým tímom dopredu dohodli na sume napr. 45-49 mega a všetko by išlo nám.
Za 100+m? Predat, neraz musel odist jeden vynikajúci hrac aby mohli prist ini. Alexis - suarez, cesc - rakitic napriklad. A to mam frenkieho naozaj rad.
nemá, ale keby predala de jonga, tak by mala. Ale ja som to myslel tak, že by de jong išiel do city a silva do barcelony, buď bez finančnej náhrady alebo keby sa to nedalo, tak city by zaplatilo presne toľko, koľko požaduje za silvu.
City si cení Silvu na cca 100 miliónov. Ďalšia vec, odišiel Gundo a nechceš veľmi púšťať ďalšieho záložníka zo základu. FDJ je box to box záložník, ak im odíde Silva, odíde im AM a jediný kreatívny záložník bude KDB a ten už má 32. Nehovorím, že je starý, ale bude treba náhradu za neho. To veľmi nechceš. Navyše prišiel Kovacic, ktorý je plus mínus FDJ.
Aby si mohol nakupovať 1:1, tak FDJ musíš predať až potom, keď budeš môcť použiť to pravidlo 1:1. Teda musíš predať iných hráčov predtým. Inak predáš FDJ, ale tým, koľko bude stáť Silva, tak sa nebude môcť použiť pravidlo 1:1.
Neviem čo všetci stále máte s Bernardom. Klub má finančné problémy, máme problém kúpiť hráčov na posty ktoré nutne potrebujeme posilniť a aj tak sa tu nájdu ľudia ktorí chcú kupovať hráča za 100 miliónov. Nehovoriac o tom, že na Bernardovu pozíciu tu už máme Pedriho, ktorý je jedným z našich najlepších hráčov, má 20 rokov a celú kariéru pred sebou.
K tej možnej "výmene" Frenkie - Bernardo len toľko, že Frenkie má 26 rokov a Bernardovi bude o mesiac 29 rokov.
Aby si mohol nakupovať 1:1, tak FDJ musíš predať až potom, keď budeš môcť použiť to pravidlo 1:1. Teda musíš predať iných hráčov predtým. Inak predáš FDJ, ale tým, koľko bude stáť Silva, tak sa nebude môcť použiť pravidlo 1:1.
K tej možnej "výmene" Frenkie - Bernardo len toľko, že Frenkie má 26 rokov a Bernardovi bude o mesiac 29 rokov.