Mna by zaujímalo v čom je Nico horší ako ten dochodca z Girony....
Číselne :
Nico :
26zápasov(18 v ZZ) -1+1-2xZK- Priemerná známka podľa sofascore 6.73
Romeu:
33zápasov(33 v ZZ) - 2+0- 10xZK1xCK - Priemerná známka podľa sofascore 6.89
Nico je o 10 rokov mladší, takže sa nebojím povedať že zlepšenie ešte určite príde u Romeu- ho si nemyslím, skor očakávam úpadok.
Plus treba brať do úvahy, že Nico celú sezónu bojoval so zraneniami.
Nicovi ešte jedno hosťovanie podľa mňa neuškodí, ale kupovať 31 ročného podpriemeráka mi príde úplný nonsens. To zas bude prípad LordaBrejvejta ktorého sme sa potom nemohli zbaviť
Podľa Xaviho je viac interior ako pivot, čiže je viac ofenzívnejší a preto sa nehodí na pivota. Ja by som ale bral Nica ako lavičkového hráča ak by sa predal Kessie. Nico spred minulej sezóny sa v tejto role dosť osvedčil a z lavičky sa na neho dalo spoľahnúť.
To je pravda, Nico aj teraz vo Valencii hral viac ofenzívne. Aj keď som pozeral štatistiky tak mal oveľa viac kľučových príhrávok,driblles ako defenzívnych zákrokov. Podľa mńa Nico je typický box to box záložník.
Takisto súhlasím s tebou, že v prípade predaja Kessieho je Nico ideálna náhrada. Otázka je ale či by mu viac neprospelo pravidelné hranie ako 20-30 za zápas.
Na hosťovačke tiež nemáš istotu či ho budú stavať. Napr. Dest. Niečo sa im nezapáči, povedia si, nie je náš, ... Stále by bol v hierarchii pred Robertom za mňa a ako 5. záložník by odohral stále dosť.
Ako píšete Nico nie je defenzívny záložník. A myslím, že keby Romeu nebol náš odchovanec tak sa o ňom ani neuvažuje. Ešte sa uvažovalo o Parejovi, ale z toho čo som čítal tak Romeu by mal vedieť lepšie brániť. Nemyslím, že Romeu má kvalitu na to aby za nás hral a asi by som radšej skúsil na DM Erica ako kupovať jeho.
Už nechcem vidieť hosťovačky. Hlavne všetky kluby nás takto testujú a už si zvykli, že prv si môžu hráča poskúšať a kľudne neakceptovať možnosť kúpy. Hráčom potom cena klesá až sme nakoniec spokojný aj s terminovaním kontraktu a odchodom zadarmo.
Sety, Eric bol stoper a skusili ho ako DM. Kounde bol stoper a niekto ho raz dal na RB a hra tam.
Kolko krat sme v realnom zapase skusali Nica na DM a nevyslo to?
Neviem koľko krát tam hral. No z môjho pohľadu nemá potrebné schopnosti na to aby tam dlhodobo hral. Samozrejme môžem sa mýliť, ale z môjho pohľadu je na DM vhodnejší napr. Eric ako Nico. Nico by možno mohol hrať v systéme kde hrajú dvaja DM, no nezdá sa mi vhodný na to aby hral samostatné DM v našom systéme.
Číselne :
Nico :
26zápasov(18 v ZZ) -1+1-2xZK- Priemerná známka podľa sofascore 6.73
Romeu:
33zápasov(33 v ZZ) - 2+0- 10xZK1xCK - Priemerná známka podľa sofascore 6.89
Nico je o 10 rokov mladší, takže sa nebojím povedať že zlepšenie ešte určite príde u Romeu- ho si nemyslím, skor očakávam úpadok.
Plus treba brať do úvahy, že Nico celú sezónu bojoval so zraneniami.
Nicovi ešte jedno hosťovanie podľa mňa neuškodí, ale kupovať 31 ročného podpriemeráka mi príde úplný nonsens. To zas bude prípad LordaBrejvejta ktorého sme sa potom nemohli zbaviť
Takisto súhlasím s tebou, že v prípade predaja Kessieho je Nico ideálna náhrada. Otázka je ale či by mu viac neprospelo pravidelné hranie ako 20-30 za zápas.
Kolko krat sme v realnom zapase skusali Nica na DM a nevyslo to?