Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-07-05 20:14:13
Enrique je určite skúsený a kvalitný tréner, ale treba povedať, že svoje najväčšie a vlastne jediné úspechy dosiahol s hráčmi ako Messi, Neymar, Suarez, Xavi, Iniesta, Dani Alves.... S takýmito hráčmi by musela titul v Španielku získať aj teta upratovačka. Ja si ho pamätám ešte z AS Roma, keď ich, aj s Tottim, v EL vyradil Slovan. Ani španielska repre nehrala pod jeho vedením nejaký spektakulárny futbal. Bolo to to povestné barcelonské DNA, ale poriadne zdegenerované. Tak som zvedavý, ako sa mu bude dariť v PSG, aj kvôli tomu, že je tam slovenské želiezko.
2023-07-05 20:29:48
Dávam mu jednu sezónu a adios 😜
2023-07-05 21:01:00
Doufám že po úmrtí dcery tam už najde klid a vse co potřebuje a si zaslouží. A že tam dostane čas a volnou ruku a né že mu tam budou vodit koho chtěj a konečně pochopej že to chce čas ne jeden rok...takže pokud to nebude proti nám hodně štěstí Lucho
2023-07-05 22:45:20
Dúfam, že aspoň zavolá Torrésa. Veď je jeho obľúbenec, či?
2023-07-05 23:15:41
Nieee 😢
2023-07-06 07:15:59
Akoze dobre lucho bol trenerom barcy ale to teraz co stale budete davat clanky ked niekto kto bol v barcelone sa niekde upisal?akoze sorry ale drbnete si tu ptemium tam sa nedostanem lebo si ho nezaplatim, a potom ma tu idete krmit clankom v ktorom sa vacsina venuje mbappemu? Popritom messimu ktory bie je nasim hracom a ramosovi ktory bol vzdy nas roval, diky pekne za taky clanok zbytocny 🙂