Enrique je určite skúsený a kvalitný tréner, ale treba povedať, že svoje najväčšie a vlastne jediné úspechy dosiahol s hráčmi ako Messi, Neymar, Suarez, Xavi, Iniesta, Dani Alves.... S takýmito hráčmi by musela titul v Španielku získať aj teta upratovačka. Ja si ho pamätám ešte z AS Roma, keď ich, aj s Tottim, v EL vyradil Slovan. Ani španielska repre nehrala pod jeho vedením nejaký spektakulárny futbal. Bolo to to povestné barcelonské DNA, ale poriadne zdegenerované. Tak som zvedavý, ako sa mu bude dariť v PSG, aj kvôli tomu, že je tam slovenské želiezko.
A španelsko sním hrálo dobře ale neměl tam žádný hráče co by mohli dávat góly nebo co by uměli přejít hráče a na Ms hráli proti betonu...a sám Messi řekl že nejlepší trenér byl PEP a Luis
Taký podobný tím mal k dispozícii aj Tata Martinom ligový titul mu ušiel. LE doniesol vtedy do Barcelony viac priamočiarosti, dokonca sme hrali občas aj na Brejky, Suarez pod ním priam explodoval a Neymar preberal na seba v poslednej jeho sezóne líderské povinnosti. Navyše jeho tlačovky boli čerešnička na torte po každom zápase. Toľko k tomu chlapovi, najmä keď vezmeš na vedomie, čo sa mu stalo v súkromnom živote, klobúk dole že stále berie na seba toľko zodpovednosti
Vždy na neho spomínam s rešpektom a úctou... A keci, že
"Veď Lucho mal k dispozícii MSN tak preto vyhral trebble!..."
mi prídu už úsmevné. A total disrešpekt veči tomúto pánovi trénerovi. Veď sa pozrime na PSG, akých hráčov, aké hviezdy mali v tíme... A vyhrali LM?
A tiež si spomínam, na tlačovku Lucha po zápase Španielsko vs Nemecko, kedy zničili nemcov 6:0 kde totálne dominovali. Zápas som videl a prežíval som zimomriavky.
A na pozápasovej tlačovke, Lucho v čiernym heavymetal tričku 😁 Šéf
Myslím si, že veľa vody nenamúti. Aj keď to tu mnohí nechcú vidieť, tak reálne nedokázal mimo Barci nič, Španielsko pod ním nedokázalo nič a to si spravil výber z Barci a Realu a ani inde to nebola žiadna sláva. V Barce tiež iba prvá sezóna bola dobrá, kým bolo mužstvo ešte naučené na tiki-taka, potom mužstvu vtiskol svoju hru a už to stálo za dve veci... Ale zasraním šejkom ho prajem a teraz do mňa 😂
Co ti reálné udělal ano z barci a z reálu měl složenej tým ale neměl jak už jsem psal zadnyho hráče 1vs1 ani zakoncovatele a k tomu fati kterej nic moc Ferrand jak by smet starý Busquest s Albou Barcelona vypadla z evropský ligy nevím co nejlepšího měl z relau ale assinho s mořskou to nejsou jedinej tak špička je Gavi,Pedro a rodri...a prohráli jen kvůli betonujicimu protivníků a není tam žádný hrac který by mohl rozhodnout proti betonu pohořela i Brazílie..dále jak už jsem psal Messi o něm řekl své a trenérů měl taky dost...a vzhledem k tomu ještě stou dcerou je mi tě dost líto jako člověka když se k němu takhle chováš
O mňa ako človeka nemaj starosť, tak, ako nemám ja o teba. Ty si vyjadril svoj názor, ja ten svoj. Čo sa repre Španielska týka, výber hráčov bol iba na Luchovi, mohol si vybrať koho chcel, ale klasika, vždy sa bralo iba Barca a Real a posty, ktoré chýbali sa dopnili zvyškom sveta, občas sa niekomu narýchlo vybavilo občianstvo. A čo sa šejkov týka, celkom jasne kazia futbal, kazia férovú súťaž, sú nepostihnuteľný a všetko riešia jediným spôsobom, peniazmy.
Tak co si mohl vybrat víc to bych rád věděl řekni mi ty superstar co tam mohl mít ? Férovou soutěž jak je fér ? Když glazerovci s chealse utratí víc než oni ?jak můžou klubu soutěžit s temihle miliardový utratami..to stejný Barca Real nevšiml jsem si že by la liga byla vyrovnaná nebo už vůbec bundesliga ..za mořem máš MLS která nabízí kazdy rok vice a vice ...šejkové jsou jeden z mála důvodu jak udělat více klubu konkurenceschopní v EU.m.a my jsme to řešili jak koukni na náš dluh jsme vyšetřovaný pro podvody a úplatky...jeden z našich hlavních sponzorů Nike zneužíval dětskou práci a možná ještě zneužívá a jak si všichni mlaskame tak o co jde...získali jsme aj peníze na Qatar airways Real to stejný
Píšeš Glazerovci s Chelsea... Ale Glazerovci Chelsea nevlastnia.
Vieš ako ako funguje biznis Glazerovcov? Zobrali si pôžičku na kúpiť United a tú potom predviedli na United, teda United spláca tú pôžičku. Vyťahujú si z klubu každú sezónu divedindy a podobne. Okrem pár výnimiek, United všetky peniaze na kúpu hráčov zarobili vo vlastnej réžii, bez prispetia Glazerovcov.
Myslel jsem chealse a United...ano divedendu si berou ale taky United mají tak jako tak bohaté majitele... jen je těžké se bez ropných peněz pro Barcu United atd udělat nějakou konkurenci...a že jsou peníze z ropy nejbohatší kluby jsou v zemích jednou z nejhorších historii a jak ty to země z bohatli se nemusíme bavit...a kde všichni nakupujeme to je ta stejna píseň jen nechci aby jsme byly pokrytci
Doufám že po úmrtí dcery tam už najde klid a vse co potřebuje a si zaslouží. A že tam dostane čas a volnou ruku a né že mu tam budou vodit koho chtěj a konečně pochopej že to chce čas ne jeden rok...takže pokud to nebude proti nám hodně štěstí Lucho
Akoze dobre lucho bol trenerom barcy ale to teraz co stale budete davat clanky ked niekto kto bol v barcelone sa niekde upisal?akoze sorry ale drbnete si tu ptemium tam sa nedostanem lebo si ho nezaplatim, a potom ma tu idete krmit clankom v ktorom sa vacsina venuje mbappemu? Popritom messimu ktory bie je nasim hracom a ramosovi ktory bol vzdy nas roval, diky pekne za taky clanok zbytocny 🙂
Bleskovky
25 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
"Veď Lucho mal k dispozícii MSN tak preto vyhral trebble!..."
mi prídu už úsmevné. A total disrešpekt veči tomúto pánovi trénerovi. Veď sa pozrime na PSG, akých hráčov, aké hviezdy mali v tíme... A vyhrali LM?
A tiež si spomínam, na tlačovku Lucha po zápase Španielsko vs Nemecko, kedy zničili nemcov 6:0 kde totálne dominovali. Zápas som videl a prežíval som zimomriavky.
A na pozápasovej tlačovke, Lucho v čiernym heavymetal tričku 😁 Šéf
Vieš ako ako funguje biznis Glazerovcov? Zobrali si pôžičku na kúpiť United a tú potom predviedli na United, teda United spláca tú pôžičku. Vyťahujú si z klubu každú sezónu divedindy a podobne. Okrem pár výnimiek, United všetky peniaze na kúpu hráčov zarobili vo vlastnej réžii, bez prispetia Glazerovcov.